Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 2
MirelaV spune:
buna searaaaa
geo, bine ai revenit. ai primit sms meu aseara? pup la Sofia
cris, pacat k a trebuit sa stai acasa din motive de virusi. cum iti mai e?
eu n-am virusi..am nervi nervosi ![]()
viki, ce tarziu pleci spre casa..probabil k ai lucrat dupa amiaza. au trecut zilele proaste ale sefei tale?![]()
iulia...conservatoareo'. tre sa te bag intr-o sedinta ![]()
miki, cum fu la sv azi?
ma retrag la
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Cafeaua e gata!
Mire, baga-ma in ce sedinta vrei tu si bate-ma la cap cat iti pofteste inima! Poate ma destept!
Geo, bine ai revenit la Bucuresti si printre noi!
Cristina, cum iti mai este?
Vicki, ma bucur pt. Dani! Bine ca nu are puiul nimic!
Miki, si la noi s-a lasat frigul! Iar pe la mine prin casa bate cu incapatanare un alizeu!
Ramona, pup! Am citit de rafturile alea incapatanate sa cada peste piciorul tau! Sper ca nu ti-ai rupt nimic!
Cand zicea Anne ca se intoarce?
Nu am iesit inca din starea de blegomanie, cred ca se cronicizeaza!
Va pup pe toate!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS
M&M spune:
Neata!!!
July, tare buna cafelutza!!! 
Imi este ceva mai bine, dar tot am o stare ciudata!!!!
Si de azi mai incepe si frigul!!!...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
buna cafea Iulia. ma duc la sv. ayi lucrez putintel 
iulia..au inviat cei cu stari nasoale. as vrea sa vb
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
´ neatza
Iulia multzam de cafea.
Revin mai tarziu cu povesti ( sunt adormita acum )
Miki
MirelaV spune:
plec si eu acasa la mine. buna cafeaua la birou sambata. 
noroc k ajung acasa in 10 min pe jos..
week end placut tuturor
miki, te astept la povesti si barfe ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
DAU UN PASTE sa nu mai scriu toata povestea
Am fost super obosita. Dar acum mi-am revenit.
Party-ul pt. insuratei a fost super. 22 de colegi mi-au confirmat ca vin sambata cu noi , iar in final am fost 12. Ne-am distrat, am baut, am cantat, am dansat. Insurateii nu stiau ce le-am pregatit asa c-au venit imbracati la 4 ace
( am fost intr-un baruletz). S-au simtit super bine. Am barfit in continuu, am poreclit-o pe sefa ( cea mai buna dintre sefi) Tina Turner. La un moment dat ne-am adunat 5 gagici in toaleta si-am continuat barfa. Pe la 2 noaptea au plecat insurateii acasa ( pt. ca mamicutza era obosita) , iar un coleg a inceput sa planga. De ce? pt. ca mamicutza nu mai lucreaza cu noi, ca-i va fi dor de ea. Am incercat sa-l consolam, intr-un final si-a revenit si ne-a cumparat la toti trandafiri ![]()
Duminica au inceput barfele si invidia la munca. Era de asteptat.
Miercuri am fost la starea civila. Stateam cu sefa in fata primariei ( eu cu planta in brate , ea cu sticla de sampanie ) si de fiecare data cand se deschidea usa ne tresarea inima. Intr-un final au aparut insurateii si-au ramas masca.Mamicuta a inceput sa planga, nu se astepta la o asa surpriza, io dupa ea....am baut un paharel de sampanie si fuga la munca. ohohoho intrebari peste intrebari. Am raspuns sec: a fost frumos.
La munca e o atmosfera de rahat. Toata lumea se impunge, barfe peste barfe, grupulete si grupulete, fiecare sef are oamenii lui, discutii peste discutii....
Se apropie ziua prietenei mele Denise si facem party la noi acasa ( ea nu stie nimic) . Sa vedeti cum ma ascund in fiecare coltisor sa vorbesc cu cate un coleg ( care stiu ca nu ciripeste) daca vine sau la party, vorbim codat sa nu se prinda ceilalti. Boah ....asa ceva n-am mai vazut.
Buuuuun....joi am primit marfa pt Craciun. Am umplut 5 regale cu ciocolata, ciocolatele, cadouri, vinuri, decoratiuni...tot ce tine de Craciun. La un moment dat ma intreaba un sef daca pot sa-mi schimb tuta de vineri - sa nu merg schimbul 2 ci schimbul 1...oooopss .Am zis ca pot numai daca merg la ora 20 acasa. (Offff greseala mare)N-am reusit sa-mi termin treaba decat la ora 20:30, asa ca la ora 21 am fost acasa. Problema mare, n-am reusit sa adorm. La ora 3 suna desteptatorul---trezireeeeeeeeea. Nici o sansa. La 4:30 am fost in picioare, dormit la dus
, baut cafea si directia munca. Clienti n-am avut pt ca Deutsche Bahn-ul a intrat in greva, asa ca nici un tren nu circula ( decat din 2 in 2 ore, iar metrourile n-au fost prea pline, asa ca plictiseala mare). M-a luat un sef in supermarkt la decorat ( NU MAI SUPORT CIOCOLATA). La ora 14 am picat rupta, abia am asteptat s-ajung acasa. Ajunsa acasa apare o problema NU REUSESC SA ADORM. asa ca m-am apucat de spalat haine, calcat haine si dat cu aspiratorul. Seara am adormit in fata Tv-ului.
Mire te astept la barfa
Pupici
Miki
MirelaV spune:
miki, aici sunt. io ma mut de la un calculator la altul. de la asta de acasa la ala de la munca si invers. acum sunt acasa. mananc de pranz..rece ![]()
am luat o varza sa gatesc dar parca as mai cheltui eu niste bani..nu pt mine..asa..cate ceva pt casa..mi-e k mai ies prin imprejurimi..
tre sa fac curat, sa fac mancare.. si vremea asta zice k tre sa dorm ![]()
tu ce mesteresti?
ce e cu mancatoria aia de .. la voi la munca? la noi se discuta totul pe fata. e mai bine. uneori poate ies scantei dar decat sa te simti vorbit pe la spate..e mai ok asa. spui ce ai de spus si trece
cum e vremea pe acolo? aici s-a lasat frigulet si e mohorat.. tare mi-e k nu fac nimik azi. sau..cine stie..
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna racusorilor!
Ce mai faceti? Am mult de recuperat, dar o voi face in timp. Dupa un an de stat la BZ. am reusit in sfarsit sa revin iar in B. Am cautat asiduu un ap cu 2 camere si am reusit sa gasim ceva convenabil in Brancoveanu. Torusi am varuit, am facut curatenie timp de doua saptamani, apoi sptul a plecat pe santier si am venit de abia la 1 oct.Bine si acum, sub atenta supraveghere a parintilor nu mai rezistam mult.M-au ajutat, dar prea multe sfaturi sufoca.
Sofia e bine, am taiat motul, i-am rupt turta, si a ales bratara de aur, rujul si pensula, iar apoi nu mai retin. Verific! Dati-va cu parerea ce semnifica.Pe 10 oct. a mers p[rima data in picioare, iar acum ma trezesc ca este langa mine in buc. cand eu am lasat-o in camera ei. Se plimba peste tot, deschide tot ce poate, face dezastru printre jucarii, ruope reviste dupa ce le rasfoieste pana se satura,e pasionata de carti pentru copii,de tel. stie sa il duca la ureche, ii place sa se uite in oglinda, danseaza in stilul ei, e foarte vesela,zice mama, tata, papa, apa, pte, pte, bedea, nie-nie, da, si multe alte sunete pe care nu pot sa le reproduc,se cocoata peste tot si ne inveseleste viata in fiecare zi.Are 10,500kg, si luni ne ducem sa facem vaccinul de amn ca ne-am luptat cu o raceala 3 sapt, iar acum sunt eu racita.
Timpul meu este foarte scurt pentru ca trebuie sa gatesc, sa mentin curatenia, sa spal, inca nu avem masina automata, urmeaza, asa ca voi fi o prezenta destul de rara. Sper insa ca nu prea rara.
Mirela am primit sms, urmeaza sa vb.Dar nu stiu cand!Oricum in wk ne vedem. Daca vremea nu ne permite te astept pe la mine.Eventual spune tu o data si vad ce am programat. Itit trimit si poze actualizate. Pupici!
Pupici tuturor!
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
miki, aici sunt. io ma mut de la un calculator la altul. de la asta de acasa la ala de la munca si invers. acum sunt acasa. mananc de pranz..rece
am luat o varza sa gatesc dar parca as mai cheltui eu niste bani..nu pt mine..asa..cate ceva pt casa..mi-e k mai ies prin imprejurimi..
tre sa fac curat, sa fac mancare.. si vremea asta zice k tre sa dorm
tu ce mesteresti?
ce e cu mancatoria aia de .. la voi la munca? la noi se discuta totul pe fata. e mai bine. uneori poate ies scantei dar decat sa te simti vorbit pe la spate..e mai ok asa. spui ce ai de spus si trece
cum e vremea pe acolo? aici s-a lasat frigulet si e mohorat.. tare mi-e k nu fac nimik azi. sau..cine stie..MirelaV
pupicei pe burticei
nu stiu ce e la munca. eu le-am spus in cantina ca daca prind pe cineva care ma vorbeste pe la spate sa se prageteasca sufleteste pt. cand se va intalni cu mine. inca n-am prins pers respectiva, dar nici n-o caut
eu mai am de aspirat( din fericire am terminat de sters geamurile) si mi-a venit o idee. soatza a zis sa astept pana pleaca de acasa hihihihi. ma apuc de mutat iar mobila, decorat prin casa, pus lumanari noi etc. deocamdata stau cu cafea si tigara in fata pana mi-or veni ideile stralucite.
Miki