Interpretare analize
Buna ziua,
Am facut niste analize fetitei mele de 2 ani si cateva rezultate au iesit in afara valorilor normale. Doctorita de familie mi-a zis sa nu imi fac griji, dar documentandu-ma, tind sa nu am incredere in ea.
La analiza de Urina biochimie si sediment, au iesit urmatoarele valori necorespunzatoare:
Leucocite: 500 /uL Valoare de referinta: negativ
Proteine: 75 mg/dL Valoare de referuinta: <10
Hematii: 25 /uL Valoare de referinta: negativ
Biochimie
Calciu seric 10.5 mg/dL Valori de referinta: 8.4 - 10.4
Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si
indici
Limfocit 36.1 % Valori de referinta: 40 - 65
Limfocit 3.34 mii/uL Valori de referinta: 4 - 10.5
Monocit 10.5 % Valori de referinta: #8804; 10
Restul rezultatelor se incadreaza in valorile de referinta.
Ma ingrijoreaza mai ales rezultatele sumarului de urina.
Puteti sa imi spuneti daca am motive de ingrijorare?
Multumesc frumos!
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Raspunsuri
XIO spune:
Se poate sa aiba glomerulonefrita care poate apare si dupa o infectie (faringita de exemplu,infectie cutanata).
Dar cu un doctor ai discutat?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Lorenza spune:
A discutat cu medicul de familie.Raspunsul care ti l-a dat m-ar face sa pun la indoiala calitatea serviciilor ei ,ca sa ma exprim asa,mai ales ca e vorba de un copil si personal m-as gandi la o schimbare a ei.
Parerea mea!
sofia_misicu spune:
Multumesc multe pentru raspunsuri.
Este grav?
Ce analize ar mai trebui sa ii fac?
Offff....
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Se pare ca e infectie urinara si o sa ii fac o urocultura.
Multumesc pentru reactia prompta!
XIO spune:
Proteinele in urina apar datorita rinichilor in special , vezi sa nu neglijeze aspectul asta la analize.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/