Gravidute&mamici de Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
alexiiiii ce faci??? ma bucur ca ati ajuns bine la Londra... o sa venim si noi ...numai usor .. Bravo Giuliei ca stie sa se faca cadorisita din toate partile
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
pussi spune:
alexiii ce bine ca ai aparut! Sa-mi dai adresa de mail pe PM si nr. de tel. a lui Ginger... nu stiu nimic de ea! Tu? si
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
cristina_nagy spune:
quote:
Originally posted by Ank83
am fost repede si am facut si o ca vorba aia dupa atata treaba .
Cristina.. daca vrei sa ne intalnim... tre sa ne grabim ... ca piticul meu vine din moment in moment... de fapt pana miercuri cred ca mai am timp... mai vorbim
te cred cata ca e asa cum zici tu cu a mica ...
Ank 38+
Raul
Finish line
Ank ar fi fain sa ne intalnim poate luni, ce zici??? numai sa nu ploua
pusi
Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik
cristina_nagy spune:
quote:
Cristina.. daca vrei sa ne intalnim... tre sa ne grabim ... ca piticul meu vine din moment in moment... de fapt pana miercuri cred ca mai am timp... mai vorbim
Ank 38+
Raul
Finish line
Ank ar fi fain sa ne intalnim poate luni, ce zici??? numai sa nu ploua
pusi
cristina_nagy spune:
quote:
Originally posted by pussi
buna dimineata. Mai vine cineva la ???
cristina eu am luat cam de toate: utrogestan 6/zi pana la 16 sapt., duphaston 2/zi ( inca mai iau si acum), gravibinon 1 injectie la 7 zile( il fac pana in sapt. 34! Vad ca si tu mergi la Grig. ... sa sti ca daca nu le luam si nu-l ascultam nu duceam sarcina!
catalina mersi de faza cu bratarile .. o s-o trimit pe mami meu sapt. viitoare sa cumpere!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Mie mi-a dat Duphaston 2/zi, Utrogestan 2/ zi (ovule seara)----astea tu cum le-ai luat? tot seara? toate deodata???
Si eu ascult de el ptr ca mi se pare un medic ft bun. si sper sa fie totul ok pana la final!!! poate ne nimerim si impreuna pe la el, tu cand mai mergi? eu peste 2 saptamani.Zi=mi si mie cand te duci ...
pusi pussi
cristina_nagy spune:
quote:
Ank 38+
Raul
Finish line
Ar fi fain sa ne intlanim, poate luni ce zici??? asta daca nu vine bebica pana atunci!!! pusiiiiiiii
cristina_nagy spune:
Pusilici Miha si piticului Cristian!!!
Jurj e luni, marti, joi si vineri de la 11 la 16 parca sau 18.
Noi ptr alergii am luat mai multe chestii, ti le da in functie de ce ai si de cum avanseaza alergia. Mai ales ca voi faceti de la alimente, e alfel asa ca trebuie personalizat tratamentul. Daca mergi la Jurj sa mergi pe la 10.30 fara programare ptr ca pe kinderi ii primeste fara si te i-a in functie de cum ajungi acolo.
Si waw a venit masina???? sa o conduceti sanatosi si fara peripetii!!!!
Si astept inghetata !!!!!!!!!!cand ne intalnim???
pupiiiiiiii
bb_yasmi spune:
cristian eu am luat Utrogestan, 3/zoi iar cand am avut scurgerea maro si cand am fost cu avionul am luat 6/zi!!! rau nua re ce sa faca, pt ca e progesteron.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
cristina_nagy spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu raspunsul meu dar am incercat sa trimit de mai multe ori si mi-a dat eroare dar vad ca apare totusi de 2 ori,,, hmmm ciudat!!!
cristina_nagy spune:
bb_yasmi da stiu ca nu are ce sa faca rau Utrogestanul dar ma gandeam in functie de ce da cantitatea...tu in ce perioada le-ai luat si cat timp';\'\'?
si de Tromobo ASS nu stie nimeni??/?
Cat despre scaunelele de masini noi am luat primul de la 0-13 kg dar nu=l poti folosi pana la 13 kg. Noi l-am folosit pana pe la 9 luni parca si apoi am luat de la Chicoo de la 9 la 18 parca si sunt tare multumita mai ales ca e cu fata de bumbac.
Sa nu luati din alea cu fata sintetica ca se scamoseaza si bb se simte mai bine pe bumbac. Sau am eu un fix cu bumbacul??? hiiiihiii