Gravidute&mamici de Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
am fost repede si am facut si o ca vorba aia dupa atata treaba .
Cristina.. daca vrei sa ne intalnim... tre sa ne grabim ... ca piticul meu vine din moment in moment... de fapt pana miercuri cred ca mai am timp... mai vorbim
te cred cata ca e asa cum zici tu cu a mica ...
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
mihaser spune:
Salutare!
Bun venit noilor fete! Dr asta de care ziceti voi ca aveti impresie proasta are cumva cabinet langa Iuhas? Daca nu ma insel...despre dr aia nici eu nu am auzit lucruri prea bune! Fetelor nu va zgarciti la bani si mergeti la medici buni. Eu mi-as fi dat si ultimul banut ca sa ma consulte un medic bun, cu experienta.
Nici eu nu am luat prea multe medicamente in sarcina pentru ca nu a fost cazul...acum nu pot sa mai iau maltoferul ca nu mai imi place gustul...m-am saturat de el...mai ales ca l-am luat si dupa ce am nascut ca eram anemica.
Venim si noi in mall in decembrie...noi acum trebuie sa cautam un scaunel de masina ptr Cristi ca avem deja masina si nu are mandru fotoliu si eu nu am carnet (inca!)
Va pup si va doresc o zi minunata! Ma apuc de chestionare! Si de temele de la master!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
pussi spune:
buna dimineata. Mai vine cineva la ???
cristina eu am luat cam de toate: utrogestan 6/zi pana la 16 sapt., duphaston 2/zi ( inca mai iau si acum), gravibinon 1 injectie la 7 zile( il fac pana in sapt. 34! Vad ca si tu mergi la Grig. ... sa sti ca daca nu le luam si nu-l ascultam nu duceam sarcina!
catalina mersi de faza cu bratarile .. o s-o trimit pe mami meu sapt. viitoare sa cumpere!
ank tare putin mai ai, stai si tu acasa ca vine Raulito pe drum!
miha nici noi nu avem scaunele de masina.. o sa mearga tati cand intra in concediu! Ai idee cam cat costa o scoica? Si tu nu ai nevoie de 2 isofixuri pt. amandoi copilasii?
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
nu pot pussi sa ma abtin si sa stau acasa.. cand ma gandesc ca dupa nu mai pot pleca asa usor .Imediat imi chem un taxi si merg la Clau... daca vrea Raul sa vina pe drum iti trimit un sms.
Miha asa e ,doctora aia are cabinet langa Iuhas.Am fost si eu o data la ea acum vreo 3 ani ca era iuhas in concediu si m-am speriat de ea.
Oare Grig stie cat e de alintat pe forumul asta
Ank 38+
Raul
Finish line
mihaser spune:
Salut!
Pussi...da o sa cumpar acum un scaun de la 9 la 36 de kg si pentru bb 2 o sa luam o scoica...am vazut ca preturile sunt in general intre 200-550 ron...insa habar nu am ce sa iau.
Ank si o prietena de-a mea a patit o faza penibila cu dr acea...a crezut ca e femeia de servici de la cabinet...Iar alta doamna a nascut la 40 un copil cu ea...sau mai bine zis cu Grigoras...ca ea nu a putut sa o ajute...era sa-i moara copilul.
Cristina te pup! te astept oricand la o inghetata...e singura chestie pe care pot sa o mananc la orice ora...in rest aproape nimic...Ieri am mancat pate si m-a pus dracu sa-i dau si lu Cristi putin ca nici asta nu mananca...s-a solidarizat cu bb din burta...si azi e plin de bubite. Daca nu-mi vine sa mor! Numai timp si chef sa merg cu el la dr nu am! Voi ce homeopatice luati ptr alergii? Cand pot sa-l gasesc pe Jurj? Azi ne dau masina si sper sa-l duc cu Mihai si la analize si la dr...nu am ce sa-i fac...trebuie!
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
pussi spune:
miha scoicile pana la 6 luni le folosesc? si dupa ?? din astea de la 9 kg? sau exista intermediare?
BURTICA ROZ
mihaser spune:
pussi am vazut ca scoicile in general se folosesc pana la 9 luni...nu stiu daca exista scaunele pe care sa le folosesti de la inceput pana la 3 ani...si eu acum ma documentez.
Bebe 2
pussi spune:
sa-mi zici si mie la ce concluzie ajungi...
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
Am fost azi la Clau si i-am vazut comoara ... ce marisor e .. are deja 5kg la o luna de zile .Am plecat de la ea super optimista in legatura cu tot ce are legatura cu nasterea... totul a fost suportabil si asta in ideea ca bb a venit pe lume la 4350 g. ...deci Raulito hai o data
Ank 38+
Raul
Finish line
alexi22 spune:
salutare si de la noi,am ajuns la londra suntem bine Giuly sa comportat f bine pe avion a primit cadouri prin avion .
pussi vreau si eu poze cu burtanul,sunt curioasa...
anka te astept la londra hai mai repede!
mami degiulia rebeca 13.08.2007