Gravidute&mamici de Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Cata si eu am reusit sa adun de prin casa toate minunile de jucarii de care m=am cam saturat!!! abia astept sa creasca piticul ca sa si le adune singur!!!!!!!!si incet ma retrag si eu la somn tot franta si fara pic de vlaga!!!

Noapte buna si somn linistit!!!

Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ca bine zici tu...trag si eu dreapta. Noapte buna!

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii.. noi suntem bine, vomitam in continuare... si numaram zilele!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Noi am fost azi in plimbari...am fost la Radna...e foarte draguta zona, dar proasta de moi am luat aparatul foto fara card...asa ca poze nema...si am prins o vreme super!

Am condus un pic si Fordu si merge parfum...bineinteles ca mi-a si murit motorul...fraiera cum sunt, nici nu se putea altfel!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Ciao burtici si mamici!!!

Pussi si mie mi=a cam fost rau adica am vomat joi dimineata de am crezut ca mor imi e o greata bleah!!!

Miha lasa ca te inveti tu cu masina ... ce daca ti-a murit motorul??? se mai intampla ! ESTI INCEPATOARE!!! totul cere timp asa ca mai putin si parca te vad o profesionista !!!
Ce fain de plimbarea la Radna si mai ales de vremea buna.
Si noi am fost ieri la Resita si piticul a fost rasfatat la maxim de toata lumea si era in centrul atentiei. Bucuria lui!!!
Ce mai face piticul Cristian? ce mai vorbiceste??? ca lui Alex i=am cumparat o vrajitoare de haloween si o striga babaaaaaaaaaa!!!

AAA apropo de haloween sambata viitoare mergem la un party de haloween si trebuie sa ne costumam... si nu stiu in ce!!! aveti idei??? astept cu nerabdare!!!

Pusilici

Mergi la inceput

Fetelor dar nu mai activeaza nimeni pe forumul asta???

Oare ce mai face Ank??? ce mai stiti de ea?

Mergi la inceput

Neata burtici!

Yasmi 3 ore am stat pe site-ul alora de la Szheget (de la linkul cu lenjerii)...abia astept sa merg in Ungaria!

Cristina lasa ca nu m-am descurajat...ce party-uri selecte frecventati mai...am si eu o vrajitoare dar Cristi nu e asa atras de ea...el se joaca cu tot felul de masinute...e innebunit dupa brum brum...a inceput sa vorbeasca...atunci cand vrea lapte ne zice tutu...a zis si dinti...ca noi tot il spalam...Am vazut pe pasta de la Colgate ca scrie ceva de genul ca are necesarul de fluor ptr o zi...asa ca nu cred ca trebuie sa-i dau fluor.
A venit mama la mine si ma simt si eu libera...in sfarsit...cu master, scoala de soferi, copil, sarcina era cam greu...

Va pup si astept sa apara si Ank in peisaj...cred ca o sa o externeze curand... nascut naturel nu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Uite cafeaua , cam tarziu, dar e calda
- papica la alegere ca-i bufet suedez
- tortulet
- suc
- sampanie de copii desigur

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi dar ce sabatorim mai cu tort si sampanie? se apropie evenimentul?
Ieri mi-am luat un diplomat din Real, insa nu m-a dat pe spate deloc.

Pupici!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Pussi ce ospat pe cinste! daca n-ati halit tot pina la ora asta ma inscriu si eu:)
Cristina, pai cea mai simpla costumatie ar fi cea de "fantoma"..o pinza alba ce gasesti prin casa de la o lenjerie de pat ce n-o mai folosesti si poti s-o confectionezi si tu...si gata!:)

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput