Gravidute&mamici de Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
pai la 6 dimineata fara cina seara nu a scos chiar nimik aia cu clisma ei...eu i=am zis sa nu se mai oboseasca!
Nu stiu de ce nu mai tin...sa-i ia naiba!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catal_ina spune:
Ank felicitari! Deci pina la urma tot activa ai fost! Sa-ti creasca mare si voinic si tu sa "descresti" mult si repede:) Si mai ales sa fiti sanatosi amindoi, sa va bucurati unul de celalalt si sa aduceti numai veselie in familia voastra!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
ceska777 spune:
ANK, FELICITARI! Multa sanatate tie si lui Raul, sa creasca mare si frumos! Asteptam relatari atunci cand te vei simti pregatita sa revii pe forum!
pussi spune:
gata.. am sosit, suntem bine .. sanatoase, slabe si vesele ca asa le sade bine la domnisoare.. Ana 1.600 gr. si Elena 1.800 gr! Nu nastem ca nu avem motive la un col de 4.7 cm si inchis! Problema este ca se pot rupe membranele.. asta asa ca surpriza, pe care n-o vrem!
Pt. asta ne punem un Lomexin .. ca sa sterilizam zona vaginului! Gravibinon facem pana la 36 de sapt., restul tratamentului ramane acelasi:1/2 gynipral la 6 ore + Duphaston 2/zi + Elevit! + pat ..fara stat pe sezut ... esential!Facem anestezie generala ca sa dorm linistita
.. niciuna din Tusti nu e intoarsa cu capul injos .. sunt in 69 transversala ... asta e pozitia! Mi-a masurat si IR-urilere
cica sunt ok!
Am fost si la Ank.. i-am transmis pupicii vostri, ea vi returneaza la dublu si de la Raulito
. E foarte bine, in afara ca nu poate sta pe fund
n-are nimic, s-a dezumflat si la fata, burtica i-a scazut! Ce mi-a ramas in cap...sa aveti multe tampoane de vata in fesa la voi...vreo 40 .. ca se consuma in draci
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
catal_ina spune:
Salutare
Pussi sa-i transmiti la Ank, ca de nu se rabda(mai tirziu, nu acum) sa se aseze si inca nu e recomandat de dr.s-o faca, se gasesc in farmacii colaci speciali de pus sub fund. Sint ca si colacii de inot, insa dintr-un material mai aderent.
cata
cristina_nagy spune:
Da PUSSi ai dreptate cu tampoanele de vata in fasa ca sunt super super utile.Eu mi-am luat si tampoane din alea super absorbante de noapte dar nu le-am putut suporta!
Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik
cristina_nagy spune:
Si PUssi bravo ptr tustele cuminti si sa stea acolo la caldurica pana la termen!!!
catal_ina spune:
Fetelor, pe unde sinteti? ce mai faceti? cum va simtiti?
cata
cristina_nagy spune:
catal_ina se vede ca a inceput we ptr ca nu prea mai e nimeni pe net.
Si eu am intrat putin sa vad ce ati mai scris fiecare si surpriza ... Nimic!!!
Noi suntem bine si ne distram cu piticul vesel care a avut un prieten musafir pe la el de varsta lui si se imita unul pe celalalt! Niste figuri!!! Si danseazaaaaaaaaa
Pusilici
catal_ina spune:
Cristina..fain..aveti distractie in casa..La mine in sfirsit se doarme..Tocmai ce am strins toate "capcanele" de pe jos si m-am asezat putin...eu- epuizata..tu?
cata