Votati-l pe Bamboocha!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Am incercat sa votez de mai multe ori pe zi in toate felurile si nu am reusit.
Miki ce mai fac motanii? tot sub pilota? Ce mi-ar place si mie sa ma bag in pat si sa dau de o pufosenie de matza!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dar nu mai inteleg nimic. De ce la mine merge si in rest nu

Chiar eram curioasa sa vad daca mai reuseste careva ...of

lu' Bambu pe mustati

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Am vrut acum sa votez si nu-mi apare casuta de votare. Oare pot mai tarziu? mai incerc.
Pup motanii.

alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinabojuc

Am vrut acum sa votez si nu-mi apare casuta de votare. Oare pot mai tarziu? mai incerc.
Pup motanii.

alina

alina eu daca ma deconectez , iar apoi ma conectez imi apare casuta de votare de fiecare data. Asa daca fac pot sa votez si de 20x pe zi ... ma limitez la max7 voturi. Daca ar mai fi macar o persoana care sa poata vota ca mine ... am face front comun si as dedica o zi si o noapte numai pt votat ... dar asa

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Fetelor, nu vreau sa fiu nici panicarda, nici circotasa, nici paranoica DAR...ceva nu pare in regula.

Eu ma trezesc dimineata, apas intii (cu ochii inca inchisi) butonul de start al calculatorului, apoi merg la baie sa ma "primenesc" si apoi imi beau cafeaua zilnic citind de pe DC.

De cind am citit despre bamboocha si concurs (parca acu' doua saptamini ) am intrat sa-l votez. Intii ca m-am indragostit de el ( eunuc, neeunuc e "secsi"!) si apoi ca e din "rasa" cu pisica-mea, deci se intelege ca tin cu el...

Vreau sa va spun ca nu am reusit sa-l votez (in conditii de intrat zilnic dupa cum am scris mai sus) decit de vreo 10 ori.
Iar eu am doua computere ( de fapt, al doilea e al sotului), cu toate astea...au fost si cite trei zile la rind cind nu-mi aparea sub poza casuta cu "voteaza" de pe computerul meu!

Iar alteori, dupa ce vedeam cite voturi are si votam, iar de pe celalalt computer verificam numarul sa vad daca a crescut, NU se modifica nimic (ce-i drept, o faceam imediat, poate ca dureaza un pic mai mult sa se contorizeze).
Repet, nu vreau sa par paranoica ...dar ma pune pe ginduri.
De asemenea, dupa ce am vazut ca are 105 voturi, dupa vreo doua zile a scris miki cum ca a obtinut 108 (sau 109, nu mai stiu...) si mi s-a parut imposibil ca dupa doua zile sa se fi adunat pentru bamboo doar inca 3-4.

Voi ce credeti?

Eu propun sa urmarim cumva treaba asta. Nu spun ca e frauda dar ...daca e stricat ceva pe acolo, pe la butoanele lor?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Chestia e ca eu de fiecare data cand votez , dau inapoi si caut iar pe Bambu si imi apare ca am inregistrat.
Acum pt ca iar a facut netul meu figura ... am votat din nou si ar trebui sa aibe deja 126 ... ma duc sa vad

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si cu-al meu de la serviciu s-au facut 128. Pe la 19 ma lasa sa votez si de-acasa. Pana atunci nu-mi apare casuta de votat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

am incercat si sa ma deconectez dar nu merge. am reusit tousi pe ziua de azi sa votez.pup motanii.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

129 cu ultimul meu vot!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput