Votati-l pe Bamboocha!
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
Multumesc fetelor! Ramonika, nu stiu cata frauda e, insa ce stiu sigur e ca dupa ce am primit invitatia sa postez o poza (sunt inscrisa pe site whiskas) pe care am si postat-o, a durat vreo 5 zile pana au uplodat-o pe site. In timpul asta cei care deja erau (vreo 3 pagini), au adunat voturi. Eh, lasa, Bambu sa fie sanatos, ca de n-o iesi pe podium oricum e vedeta mea si-a sotului. Pupici "bambucinoshi" la toate votantele!
PS: pupicii respectivi sunt aia in care isi freaca nasucul de nasul meu si la urma imi "spala" nasul cu limbutza, asa, cu sarg.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
Originally posted by louisea
votat
Pup!
cristina d.
aidaciolac spune:
Am mai votat inca o data. Stii cumva cate voturi are primul clasat?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Eu am mai anuntat 3 prieteni sa voteze.
Tu cati ai anuntat?
Si pana cand e concursul?
Matza Emma in actiune
miki68 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Am mai votat inca o data. Stii cumva cate voturi are primul clasat?
Matza Emma in actiune
M-am uitat pe toate cele 25 de pagini incarcate pana acum si prima e o pisica cu 365 de voturi. Bambu ar fi pe locul 16. Ma intreb cum reusesc unii sa obtina atatea voturi.
cristina d.
louisea spune:
votat si eu
eu cred ca majoritatea participantilor au anuntat multi (prieteni, colegi etc.) sa voteze, si daca se voteaza din ora in ora se aduna voturile.. zic si eu
miki68 spune:
Am verificat si se poate vota o singura data pe zi de la acelasi calculator. Sincer, v-am spus doar voua de vot pentru ca la serviciu, stiti cum e, lumea are treaba nu are timp de matzul meu, iar prietenilor le-am spus, insa nu stiu daca au votat (nu am confirmari). Oricum, eram sigura ca aici gasesc mai multe iubitoare de pisici decat printre colegi si prieteni. Si nu m-am inselat. Cat despre durata consursului, vad in regulament ca e pana pe 4 noiembrie si vor fi 150 de castigatori a unei rame foto, in ordinea punctajului. In momentul asta, Bambu e calificat, drept pentru care va multumesc si va rog cand mai puteti/va amintiti, votati-l.
cristina d.
louisea spune:
Votat
Bine c-ai adus sub. la suprafata ca si uitam de votez
Ps. ma uitai ieri daca mai pot sa votez iar, la ceva intervat dupa ce votai prima data, da n-am putut.. Desi se voteaza numa o data pe zi..
miki68 spune:
quote:
Originally posted by louisea
Votat
Bine c-ai adus sub. la suprafata ca si uitam de votez
Ps. ma uitai ieri daca mai pot sa votez iar, la ceva intervat dupa ce votai prima data, da n-am putut.. Desi se voteaza numa o data pe zi..
Da, numai o data pe zi. Azi am descoperit ca daca votez eu dimineata de la serviciu, colegii mei (cei care si-au aratat disponibilitatea) nu mai pot vota pt. ca iesim toti cu acelasi IP si nu mai apare casuta de votat. Asa ca varianta cu colegii a picat.
cristina d.