Votati-l pe Bamboocha!
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
163
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Se pare ca Jimmy e alesul.
Nu am mai putut sa votez azi
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
miki68 spune:
Le-am scris celor de la whiskas. In termeni destul de duri. Am facut referire la nr. de voturi al primului clasat care a crescut in 4 zile cu peste 900, lucru care-mi intareste convingerea ca totul e o farsa, precum si sistarea derularii concursului, desi in regulament scrie ca se desf. intre 4.10-4.11.2007. Ce ziceti, le-am zis bine?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
addiana spune:
daca in regulament scie ca pana pe 4 nov, de ce deja este un gastigator?!!!! intrasem si eu sa mai votez...si de unde....
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
LauraNicole spune:
Clar lucru curat nu este!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
alinabojuc spune:
Mey nu am avut net de miercuri pana acum o ora. Ce s-a intamplat? azi e doar 3! am vrut sa votez si nu mai e concursul!
alina
miki68 spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Mey nu am avut net de miercuri pana acum o ora. Ce s-a intamplat? azi e doar 3! am vrut sa votez si nu mai e concursul!
alina
Mda, cam neseriosi whiskashii astia
cristina d.
miki68 spune:
Dezgrop topicul pentru a spune votantelor ca am primit premiul care consta intr-un fel de rama pentru o poza (o chestie de carton) care are un mic dispozitiv unde-l pot inregistra pe Bambu cand toarce (inca nu am reusit sa fac asta in conditii optime pt. ca de fiecare data atata se mai freaca de rama aia ca nu se inregistreaza decat o fashaiala continua). Acum ca am facut bradul avem o grija. Aseara era sa se spanzure in plasa cu beculete pusa in jurul bradului. S-a zbatut incat era cu o labuta dupa cap si plasa stransa in jurul gatului. Acum vad ca s-a "lecuit". Intra sub brad, urca, se joaca un piculet cu globurile si iese printr-un ochi al plasei. Cred ca s-a speriat si el, nu numai noi.
Va pup si va urez Craciun fericit cu sanatate, belsug si daruri multe.
cristina d.
aidaciolac spune:
ce tare Bambooo
Pisicile nu pot fi spanzurate. Sunt prea mladioase ca sa li se rupa gatul
Aida
POZE
Matza Emma in actiune