Gravidutze si mamici din CLUJ - 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu ANCA draga sunt atatea pareri legat de alaptat ,mie mi s a zis cat timp eram la spital sa tin copilashul la piept cat timp vrea ea ,si dupa ce mananca bine doarme intre 2 si 4 ore ...cred ca i destul de bine

ma duc sa mananc ,sunt tare flamanzila

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - bebelina voastra e suuuper! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! se vede ca tati e topiiiit dupa ea! si ce par mare si frumos are!
deci ai dat 10 kg? sau am inteles eu gresit?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex ,daca dooarme doua-patru ore inseamna ca e ok ,totusi o ora e mult la san ,sa nu o trezesti niciodata pt ai da sa manance .

Doamne ce scumpaaaaaa e micuta ta ,si se vede din poza in care e cu sotul tau ca e tare fericit de comoara voastra ,alex draga sa-ti creasca mare si daca ai intrebari de orice fel suntem aici .

Victo ,Oana,eu am nascut in Decembrie si nu s-a imbolnavit Sorana ,pana la 11 luni nu a fost bolnava ,asa ca nu va mai faceti atatea griji ,si da se poate scoate afara dar putin iarna pana la -5 grade.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, ce minunatie de dragutza e fetitza voastra!!
sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex- papusa ta e frumusica foc!sa va traiasca. eu am inteles ca poti tine bebe la san la inceput cat vrea.
contractiile dureroase le ai in special cand alaptezi, nu? e normal.ti se contracta uterul, isi revine la normal.
pupici
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex ai o scumpete de fetita!!!!!!!E frumoasa foc!!!!De fapt are cu cine semana!!!!!!!!Vai,cred ca sunteti topiti dupa ea!!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

M-am intors si eu de pe drumuri, dar imediat ies iar.

va pup pe toate mamicile si bb.
alex, aveti o papusa dulce, sa cresca mare si sa va bucure, e frumoasa...ce sa zic si eu...stii si tu ca are cu cine semana;)) se vede ca esti mai subtirica deja, sa stii, am vazut pe maini si ce ai lasat tu sa se vada din poza;)

diana, am vazut un pat dragut din lemn la Minblu, in jur de 400 si ceva destul de dragut, sunt multe, ce mai mult mi-a placut un patut alb, oval, model cam, ca al Deliei, f fain, dar la ala nu am vazut pretul. si hainutele sunt dragute, dar scumpute:)

oana, este ceva cadita la carrfour, la 60 destul de ok, Onda cred ca ceva de genul o sa iau.

azi nu am cumparat, doar ne-am plimbat, cred ca e mai ok ca ieri, deja lumea a intrat in normal cumva...am castigat un breloc dragut la s'oliver;) si cu tichet de reducere de 15 lei. e fain ca sunt firmele astea de haine care nu erau inca la noi. abi astept cumparaturile de craciun:)

no, va pup, merg sa pap si sa ies de data asta la cumparaturi, nu la uitat;)

o seara frumosa si un weekend fain

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co36 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vrut si eu sa dorm putin,dar numai m-am chinuit...Doar pe spate am putut sa stau putin.Daca stateam pe parti mi se intarea burta,sa ca su cum bebe s-ar intinde peste tot,in toata burta,nu daor intr-un singur loc...Si simteam asa un fel de presiune,un fel de durere ciudata,ca parca imi pusca burta...Dar doar in partea de sus,spre col nu simteam nimic...Ce sunt astea,sunt contractii????Plus durerile de spate,care parca sunt doar in partea dreapta a coloanei...
Nici noaptea nu mai pot dormi calumea...Seara adorm greu...Si dimineata de la 5 la 7 am stat treaza...Eu care,dormeam ca un bebe....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Loredana, Meli, sanatate multa! Offfff, tare mi-e groaza de racelile astea!

Fetelor, ce vreme urata, nu am putut sa o scot pe micuta afara…Macar a dormit tun. Sa vedem la noapte!

Am vorbit cu Raluca. E bine, a sosit acasa, bb Mihai e un scump si papa bine de la san. Raluca e o curajoasa, o sa va povesteasca ea cum a fost.

Oh, saraca Cristiana, iar in spital? Oare ce o fi cu Thea?

Contractii, Alex? Eu dupa ce am nascut nu am mai avut nici o contractie. Dar am inteles ca apar la alaptat, cred ca e normal. Alex, nu o tine atata la san, 10-15 minute, max 20. Lor le place la san si adorm. Stimuleaz-o, prinde-o de nasuc, ureche. Vezi ca o sa iti raneasca mameloanele. Sa te dai cu Garmastan! Vai ce dulcica e! O comoara! Sa va traiasca!

Mie mi-e ciuda ca s-a stricat asa vremea. Asa bine era cand o puteam scoate pe Sara afara.Abia astept sa avem botezul. Yuhuuuuuuu!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bex - o sa merg si eu la carrefour sa vad vanita de bebe! cam atat mi-ar mai trebui acum... ah, si ser fiziologic... oare unde mai gasesc?

ramonella - si pe mine ma omoara spatele... ufff!

am observat mai nou ca transpir mult mai mult iar transpiratia are asa un miros de ... mamica! si vou vi s-a intamplat?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput