Gravidutze si mamici din CLUJ - 24
Raspunsuri - Pagina 20
antoni spune:
fetelor, ati ajuns de la mall? cum e? multa lume?
noi pe la casuca, mai crizate decat de obicei, plangem orice ar face mami. n-avem o zi prea buna. hihi.dar inca un pic si vine baita, papam si doooormim!
pupici
Meli+Timea-Larisa
ALEX29 spune:
MELI se pare ca a fost tare obosita strangaritza mea ,are aproape 4 ore de cand doarme
stiu faza cu degetul si o si aplic ca altfel imi rupe sfarcul
o sa incerc sa o las sa pape 20 de min si apoi in patutz ....sper sa nu mai planga asa de mult
INGERASUL MEU TIADRIS
OanaAlina spune:
alex - eu nu ma pricep insa si eu zic ca si fetele... nu poate sa suga in continuu... incearca sa suplimentezi cu ceva!
ioi fetelor ce senzatie sa stiu ca eu sunt cap de lista!
se pare ca vine iarna... oare noi mai apucam sa ne plimbam bebelusii pe vreme buna?
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
antoni spune:
Oana-lasa, bucura-te ca esti prima de pe lista care isi va tine puiutul in brate!cumesti cu degetul? ai fost la mall?
Alex-inseamna ca-i satula daca doarme atata. macar te-a lasat si pe tine sa respiri, hihi.
Carrie-cat o tineai in barte pe Sofia la 3 luni jumatate?e ok ca, cateodata numai daca o iau in brate si ma plimb cu ea, nu plange? nu plange de altfel isteric, numai e suparata.mai ales dupa-masa.sa incerc sa n-o tin deloc in brate?
pupici la toate
Meli
ALEX29 spune:
OANA eu am laptic si n are sens sa i dau si altceva ,cica e ideal timp de 6 luni sa i dau exclusiv lapte la san
INGERASUL MEU TIADRIS
ALEX29 spune:
MELI stai sa vezi ca s a trezit ,am schimbat o ,am pus o la piept ,a papat 20 de min , am tinut o sa ragaie,ne am plimbat si prin casa si am pus o in patutz si acum plange saraca de ea ,sunt 7 min si vad ca nu s a oprit ,ma doare inima
mai stau un pic si o s o iau in bratze ,nu pot sa o las mai mult de 10 min ...e enorm pt un bebe sa planga atata
INGERASUL MEU TIADRIS
codruta_grg spune:
Da, Alex asai! Eu i-am dat 8 luni numai lapte de la mine (si la 6 luni am inceput diversificarea) si abia atunci i-am suplimentat cu Milumil, care l-a baut pana la 2 ani. Si noi ne-am chinuit putin, in sensul ca pe la 3 saptamani, apoi la 1 luna 1/2 si 3 luni au fost niste hopuri: aveam impresia ca nu se satura si tot sugea....:))).
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
pufulet74 spune:
Salutam fetele !
Am intrat doar sa va salutam :)
Nu am vazut nici o veste de la Ripley, voi stiti ceva de ea?
------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
iko spune:
Buna fetelor ieri am fost la Mall in magazinu pentru copii pretur mari la haine , carutur foarte dragute si preturi destul de acceptabile ,patutur frumoase careva zicea de patutu alb foarte frumos dar noi patut avem ce am vazut mai vazut haina de pat frumoase in rest multa lume si ingesuiala ,de si casele de la Carffur putina lume nu stai mult la coada cam asta ie,am stat cam 3 ore dar nu am apucat sa vad nici macar jumatate Asi avea o rugaminte poate mas ajuta careva cum sa scriu cu litere coloratesau ,mai mari am incercat dar nu im iese nici daca vreau sa incep alt rand nu ma lasa varog sa ma ajute careva Iko=35
antoni spune:
Ikopt colorate,alegi culoarea, si scrii intre-de exemplu daca alegi rosu iti apare "red" de doua ori si scrii intre.iar pt rand nou, enter.
pupici
Meli