Gravidutze si mamici din CLUJ - 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli piticu ramane cu mama, ca vine sa iol resfete.Acum merg sa ii fac baita.

Lore, mamicutza lui David
[url=http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Redai-hm, ce bine de voi, sa va relaxati un pic. si sa ne scrii cum a fost la mall.spor la baita. pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor is disperata!!!! i-am facut baie la bb si la cutele de la gat are rana.este tare rosu si parca ii curge sange.cu ce sa il dau oare?Astept la calc un raspuns,daca stiti careva ceva.Urla saracu cand umblu acolo.acum l-am dat cu saprosan,ca asha mia zis dr,dar nu avea inca rana cand l-a vazut.

Lore, mamicutza lui David
[url=http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108]POZE[/url]

Mergi la inceput

Redai-asa am patit eu, mai ales la gat, sub gat de fapt. poti sa-l dai cu pudra de bebe de la nivea de exemplu. fetele zic ca nu-i buna pudra, dar eu daca nu o dau cateva zile se reface rana. asa e super ok. ai grija sa nu-i intre in gurita sau sa nu inhaleze. am intrebat si medicul ei si a zis ca e ok, de asta s-a inventat. eu zic sa incerci. noi numai cu pudra invingem cutele ca de grasune ce suntem, avem destule, hihi.nu dispera, si a mea arata groaznic, dar dupa 2 zile isi revine.
Meli

Mergi la inceput

Redai-cand il dai, ridica-i caputul ca sa intre bine in cuta. si verifica-i toate cutele:sub brate si cand il intorci pe burtica, la genunchi(in spate, unde se indoaie piciorul)-vai ce groaznic pot explica...
Meli

Mergi la inceput

Redai-si inca ceva:a mea dupa urechi, avea un pliu unde daca trageam un pic urechea, trebuie s-o spal ca daca nu, se roseste.
Meli

scuze de atatea mesaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Redai, incerca sa ungi cu putin Bepanthene. De aia dupa baita eu o dadeam cu crema sau ulei la pliuri.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

ce frrrig afara! noi ne pregatim sa mergem la polus! sper sa nu fie prea aglomerat!

in alta ordine de idei, sunt mai linistita acum ca stiu ca vine tanti dr astazi!

loredana - imi pare rau de patanie! sper ca david este mai bine acum!

o zi frumoasa si calduroasa la toata lumea!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

ce fac fetele azi?

Alex esti totala cum zici ca ai uitat tot ce ai citit referitor la bb ,asa mi-a zis si mie sotul ca am toooot citit carti si cand tb sa fac ceva nu mai stiam.
pielea e normal sa se faca asa ca "faina" tb sa o hidratezi cu o crema si uleiul Jh nici eu nu l-am folosit nu mi-a placut deloc.

Redai,poti da linistita cu pudra ,pe cea de la Nivea scrie ca protejaza pielea bb de iritatii,frecare si mancarime.iritatiile sunt calmate delicatiar efectul de catifelare al pielii se mentineo perioada lunga de timp.pudra extra fina indeparteaza excesul de umezeala dupa baie sau dupa schimbarea scutecului.mie mi-a fost de folos!

Carrie,multa sanatate ,offf ce saptamana grea ai avut!

fetelor de Delia nu mai stie nimeni nimik???

noi suntem bine dar ne iese un canin si e tare dureros!!!!
mergem si noi la polus si a venit buni dupa Sorana si a dis-o la ia.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi!

Redai- cum e cuta lui David?hihi.
Alex-ce faci scumpa, cum e pitica?
Oana- ma bucur ca esti bine degetico, hihi.
Soanso-vai, dintisorii astia...distractie la Polus

va doresc la toate o zi frumoasa. si cele care mergeti la Polus, cand veniti, povestiti-mi si mie ce mai e nou si dragut pe acolo. va uitati careva va rog daca este magazinul The Body Shop?
va pupic si va rog sa nu va tot plimbati toata ziua, sa mai treceti si pe aici, ca es... tot aici voi fi.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput