Gravidutze si mamici din CLUJ - 24
Raspunsuri - Pagina 14
ALEX29 spune:
inca mai dormitzi?
tu fetelor eu`zic ca i f bine ca ingerashu meu se trez la 3 4 ore sa i dau sa manance
voi ce credetzi?
GABI de ce i dai complectare la SARA?nu ai suficient laptic la piept?
unde i faci botezu?AI FOTOGRAF?
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
carrie spune:
neata
io ma declar invinsa ,acuma imi tusesc amandoua.
am decis sa-mi dau demisia sa plec in lume...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
harnicute tare ati fost!
eu morocanoasa in dimineata asta! am facut o boacana... am fost aseara la polus mall si am vazut vanicta insa nu m-am putut hotari daca sa o iau sau nu... nu stiu inca daca sa optez pentru una simpla sau una cu forme... baiul mare este ca aseara in parcare am vrut sa apropii usa de la masina dar s-a inchis si mi-a prins degatul mare! sange nu mi-a curs numai un pic, problema mare este ca mi l-am compostat si arata un pic cam... groaznic... am fost la urgente aseara si binenteles ca nu am vrut sa imi faca radiografie... au zis (oare numai ca sa ma mai imbuneze???) ca totusi daca il pot indoi nu e rupt insa daca in urmatoarele doua zile continua sa ma doara sa ma duc ca sigur e fisurat! numai asta imi lipsea! ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav!
cristina - imi pare tare rau pentru pataniile din ultima vreme! insanatosire grabnica!
ramonella - esti o graviduta super sexy!
o zi frumoasa la toata lumea! restantele le mai citesc pe parcurs ca sunt cam maraita si fara chef de nimic!
pupici!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
piti poate e un pic mai bine, nu mai stiu ce sa zic, dar eu ma lupt in continuare cu raceala asta stupida. offff.
Oana-saraca de tine. nu au vrut numai sa te linisteasca, stai linistita, daca poti sa ti-o misti, intradevar nu-i rupta. pune comprese cu apa statuta si da-te cu un anti inflamator(diclofenac) pe deget. ti-as zice sa iei antiinflamator, dar... hihi. eventual un paracetamol daca tare te doare.
Carrie-offf, draga de tine, cred ca te-ai saturat pana peste cap. lasa ca peste o saptamana sigur va fi trecut si vei rade de astea. da-i la pitica oscilo, eu i-am dat si a fost f. ok. multa sanatate va doresc. tu cum te simti? ti-ai mai revenit?
va pupic pe toate
o zi frumoasa
Meli+Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Neata si de la noi!!!!
Vai fetelor,parca ma vad si pe mine noaptea,scriind pe DC.
Oana imi pare rau ca ai trecut prin asta...Cred ca asa te-a durut....Care vanita ti-a placut?????Mie mi-a placut una,nu era expusa,mi-a adus-o din spate,si era pt 0-6 nluni intr-o parte si invers pt 6-12 luni.Era mare.Nu era de la Chicco,sau mai era una in care se punea scaunel,ca alea nu mi-au placut.Era deja sculptata,cum s-ar spune.Era la 800 mii.
Alex daca vrei iti dau eu nr de la un fotograf bun.Ne-a facut pozele de la nunta.Are si cameraman.E mai scump cred,dar e profesionist.O sa-ti trimit un PM cu nr de tel.Daca vrei teintalnesti cu el si iti arata si poze.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 24 de zile
antoni spune:
Carrie-imi spui si mie cum poti sa-ti pui ceva sub nume? cum ti-ai pus tu fulgul de nea? eu mi-am cheltuit punctele pe efect Glow si nici nu mi-a aparut. ce am gresit?daca stii ma ajuti te rog?mersi
OanaAlina spune:
ramona, inseamna ca nu am vazut-o eu pe aia de care zici tu.... eu o vazusem pe cea cu 60 RON si de aia am stat pe ganduri! daca o sa mai merg o sa intreb pe cineva de pe acolo! tu in carrefour ai vazut-o?
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
dragele de ele tu CARRIE ,CE AIUREA ca au racit amandoua ,va doresc insanatosire rapida rapida
of tu OANA draga exact asta ti mai lipsea ,incearca sa ti pui gheatza pe degetzel ,pune intr o punga cu zip apa si las o la congelator apoi tine o pe deget ,poate ai norocul si nu e rupt
ALEX29 spune:
MELI tu cum faci cu puiu tau
ii dai laptic si o pui in patutz la culcare ???
Tu fetelor daca o tzin pe TIADRIS numai 15 min la san cand o iau plange de numa ,nu cred ca se satura
Victo spune:
alex, o prietena de-a mea s-a tot plans vreo 3 saptamani dupa nastere ca bebe vroia numa la san tot timpul..
acu ce incepe sa mai stea si in patut, ca altfel..cum il punea, adormit fiind, cum incepea sa urle..:)
36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT