*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pufy hai sa iti spun cum am procedat eu cu intarcatul...tot asa m-am documentat si a fost ff bine si nu am apelat la nici un remediu medicamentos sau babesc...Am citit ca si Sephora a mai avut pb ca tot mai avea lapte....

In primul rand am ales niste zile in care nu era cald....e recomadat sa fie rece afara...apoi se elimina treptat cate o masa de lapte ...nu intrerupi brusc...lactatia se reduce astfel progresiv...Cand am inceput diversificarea si i-am eliminat cate o masa d elapte chiar asa s-a intamplat....s-a redus treptat si am ramas numai cu mesele de noapte si dimineata....Acum cand am intarcat-o am scos mai intai masa de dimineata si la o saptamana dupa ...masa de seara...ea era somnoroasa si nu a protestat cand i-am dat doar laptele praf....Iti spun sincer ca nu am am avut nici o problema procedand asa....Eram insa pregatita ca in cazul in care pateam ceava sa apelez la un remediu babesc (malai peste care se toarna putina apa rece si il aplici local)....BAFTA MULTA

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, nu-l stergem pe Fabi deloc de pe lista pretendentilor. E frumos foc, ca si fratiorul lui, de altfel.
Am uitat sa va povestesc de ultimele performante ale Mariei: stie sa puna singura capacul la biberon si sa insurubeze dopul la sticla (dar nu stie sa-l si desfaca), stie sa-mi arate pisicile cand o intreb in germana unde sunt iar acum invatam sa aratam ca avem 1 anisor. Aa, si e innebunita dupa revistele cu Diddl (v-am mai povestit eu de soarecele asta), imi arata de zor pozele si e foarte incantata. Din pacate nu prea mai am de unde sa fac rost de ele.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Noi ne-am intors de la plimbarica..asa mult i-a placut grasului ca de 2 zile nu am mai iesit afara din cauza de plooaieee

Itzy - noua pediatra ne-a zis ca discutam de Zymaflour - dupa varsta de 6 ani...nici ea nu mi-a dat o explicatie, nici eu nu am intrebat...

Lexi -felicitari pt reusitele Mariei in materie de dopuri...deja e fetita mare...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adina -ti-am admirat copilutii la petrecere si tortul...super ingenios...iar tu dom'ne arati tare bine, sigur ai nascut vreodata???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Pufy, saru`mana! O sa incerc cat de repede reteta ta, mi-a placut mult montajul Cat despre intarcat, si eu am inceput sa scot treptat cate o masa, dar in momentul in care am intrerupt definitiv am avut lapte tare mult. Asa ca am luat Dostinex si a fost bine; am incercat si cu patrunjel tocat, dar degeaba. Cred ca tine de organismul fiecareia dintre noi, iti doresc succes si sper sa nu ai probleme.
Itzy, eu i-am dat Ralucai Zymafluor la recomandarea pediatrului. La Narci nu mi-a spus nimic, o sa mai astept.
Adina, ingenios tort, superbi copii, frumoasa mamica!
Lexi, felicitari Mariei!
Alexutza, Gabriel, ce mai faceti?
Monique, eu as alege semintele de kiwi, dar inca nu ii dau acest fruct.
Tanima, astept pozici cu Rares.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Am uitat sa va spun: i-am luat Narcisei un telefon jucarie; merge prin casa cu el la ureche si tot sporovaie "alo, da-da-da".

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor, ce sa va spun: multumesc mult, sunteti de milioane si va pup pe toate.

Mi-a mai revenit sufletul la loc. Atunci, o sa o lasam sa creasca in ritmul ei si cred ca o sa facem o petrecere speciala cand o sa apara primul dintoc ca tare se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Adina -ti-am admirat copilutii la petrecere si tortul...super ingenios...iar tu dom'ne arati tare bine, sigur ai nascut vreodata???

PRINTZUL

Nu o data, ca de doua ori

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

quote:
Originally posted by alexutza_26

PRINTZUL

Nu o data, ca de doua ori

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Gata, m-ati prins, de fapt i-am infiat, iar pozele cu burta sunt trucate . De "faza" cu nascutul chiar nu-mi aduc prea bine aminte, numai ce-am vazut ca-mi urla doua ghemotoace in bratze ..de unde o fi aparut, nu stiu...

Merci de complimente, tare dragutze sunteti, tortul mi-a placut si mie, acum o luna am vazut intamplator o tanti pe strada cu un astfel de tort si am rugat-o sa-mi spuna unde l-a facut, deci nu e creatie proprie.

Cristina, comoara ta nu-si arata "identitatea" inca? tare-s curioasa...

a, si inca ceva ...pastile zymafluor se dau aici pana la un 1 an, iar anul urmator doar pastile cu fluor - mie asa mi s-a spus, eu asa procedez.

O seara faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa va pun niste poze proaspete.Citesc din urma si revin.
Si aici www.flickr.com/photos/mosangini/1580614890/in/set-72157602434707214/" target="_blank">Fetita lu mama plus inca cateva
Io am terminat brusc cu intarcarea ca altfel nu se putea,in trei zile s-a lecuit.Acum bea fericit din sticluta si sunt super fericita ca papa super bine.Io lapte inca mai am,mai am si o galmuta,dar nu mai e ce a fost foarte,foarte putin.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput