Casnicutze sexy (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Liana tin pumnii. Noroc cu Monicutza ( mi-a amintit ca azi e joi). credeam ca e miercuri.... fara comentarii

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... va tuc, sint racita bocna, ma dor urechile, gitul, capul, toate oasele de batrinete, n-am dormit deloc bine asta noapte.

va tuc pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

... va tuc, sint racita bocna, ma dor urechile, gitul, capul, toate oasele de batrinete, n-am dormit deloc bine asta noapte.

va tuc pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Multa sanatate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate multa Danelutza sa te faci bine repejor si ai grija sa nu-i dai si piticutei
bey si io-s cheauna ca ruxi ieri dupa ce nu a dormit la pranz mi-a adormit pe la 19 pana e la 22 si azi noapte pana la 1 ne-am uitat la desene si dupa aia am zis povesti pana a adormit fata...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am cumparat si eu un calendar de asta pentru Craciun,cu ciocolatele,dar nu stiam ce si cum si l-am facut bucati bucatele pana m-am desteptat. Acu tre sa luam altul.

Cuscra,sanatate multa. Baga o tuicomicina si un - - mol de ala sa te faci repede bine.

De luni intru in concediu si tre sa ne apucam sa cautam casa.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

hai ca esti tare miha
bafta sa gasiti casutza repede, repejor

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

CAPITOL NOU AICI

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput