Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

a revenit Trombonica, ...si e la munca....care va sa zica, ne-am inselat...

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cu drag,
-ica

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, azi am bagat un pui la rotisor,

Gand la gand.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Delidana
Doina, chiar te gindeai sa mergi cu burtica la concertul DM? Esti curajoasa.

[quote]

Da,chiar asa aveam de gand,dar am nascut dimineatza.

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Ieri am muncit de mi-au sarit capacele:curatenie,gatit, spalat,facut zacusca pentru iarna ,bagat gogonele.
Azi am fost in Cismigiu sa dam mancare la porumbei( numa` 2 paini),era un frig de crapau pietrele....noroc ca eram gros imbracati.
Sa va spun ce am patzit cu Dorutz de dimineatza....Mi-am scos hainele groase,am un cojocel imblanit la gat si la maneci pe carel-am lasat la vedere.Doruletz era pregatit de plecare ,eu ma chinuiam sa o conving pe Onitza sa imbarce o geaca mai groasa.La un moment dat il aud pe Dorutz:"Seea...seea"( adica zat).Lui ii e frica de pisici si a invatat sa bata din picior si sa zica " zat", cand a vazut cojocelul cu blanitza pe pat a crezut ca este o pisica.

Ma duc sa bag puiul la rotisor ca acum se trezesc piticii( dorm de 3 ore)...
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nastad poate imi trimiti si mie un pic din cheful tau de munca?

Tzuni eu vin sa fac control la ce mananci.Si sa imi zici ce vrei sa iti spun in olandeza?

Am o lene in mine si aici e un soare si eu nu am chef de nimic si as dormi non-stop.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Acuma pot scrie meniul pe ziua de azi
cafea
omleta cu ciuperci
legume cu creveti
cafea vreo 3
si cam atata.

Acuma astept sa se faca ora sa culc copilul si sa ma intind ca maine o iau de la capat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am avut un week-end plin, ca de obicei. Ieri am fost la niste cumparaturi cu maica-mea, dupa care am dezghetat frigiderul si am facut mancare.Azi am fost dimineata la biserica, dupa care am mers la mama. Dupa-amiaza am ajuns acasa si am facut niste snitele din piept de pui. Si uite asa a mai trecut un week-end.
De mancat am mancat din toate: un iaurt, branza, pui la cuptor, iar ca desert am mancat napolitane cu cacao si vanilie , iar la mama am mancat 3 bucatele din placinta cu mere si gris facuta de sor-mea
Mai aveam in program si inlocuirea hainelor subtiri cu cele groase, dar acum, sincer, imi este lene. Las pe maine, daca nu ajung prea tarziu, ca ma duc la sor-mea sa-i duc un buchet de flori si sa o felicit de ziua ei.

Pupici tuturor fetelor
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Violeta,asta da dieta..
Mai,ce bine de voi ca aveti timp sa scrieti,eu nu mai am timp nici sa strig HELP !!!!.Un dute-vino la mine mereu,acu spal haine si calc,ma omoara si calcatul asta.M-am saturat de calcat .
Azi am fost si la sala,sint rupta.E destul de grea toata combinatia,pasi,miscarea miinilor , numarat si vorbit in acelasi timp.La step era sa cad jos,a inebunit profa,ne-a trecut pe flash-uri de discoteca si da-i frate la step turbo...huhhh

Meniul a fost tot pe fuga

M.D
Felie de piine integrala cu sunca
1 pahar de lapte cu fructe
P
Felie de piine cu sunca
C
Salata cu ton plus o felie de piine cu usturoi
4 cafele

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia, multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput