Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuni spune:
Mephala, da, sunt la munca. da, o fi fost Teo. In orice caz, taaaare dulce!
Mamica Dulce, io am luat un energizant la pliculete, din farmacie. Ceva romanesc, cu gust de zmeura. Simt ceva efect...
Dordia, adica ma biciuiesti si dupa fugi sa cauti chipsurile? ![]()
nastad, erai intreaga, intr-o rochie lunga, neagra (sau visinie), cu parul scurt si inchis la culoare.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...in cautarea unui ingeras
tumpi spune:
La multi ani! Diana, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Tzuni, lasa cipsurile ca nu-s bune.
Eu in we mi-am facut putin de cap,dar nu exagerat.Am fost plecati cu gasca in Austria, la munte, cu gratare,da eu m-am rezumat la un mic si o fripturica cu salata, fara garnitura.
Meniul de azi:
MD: cafea
Gustare:o activia cu musli
Pranz:o salata
Cina:piept de curcan si ciuperci pe gratar
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
nastad, erai intreaga, intr-o rochie lunga, neagra (sau visinie), cu parul scurt si inchis la culoare.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes...in cautarea unui ingeras
Ahaaa, mi-am adus aminte!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, da, sunt la munca. da, o fi fost Teo. In orice caz, taaaare dulce!
, bey, e Iustin, de cate ori sa-ti mai spun?Doroty, sotul nu poate sa traiasca numai cu gratar, legume si salate. Mai face exceptii, dar tot mancarea traditionala e baza.
Cornelia, ficateii ii fierb, picur putin ulei de masline, condimente si gata. Separat fac un sos de usturoi, cu smantana, busuioc, morcov ras si gogosari in otet taiati marunt.
Mephala - Gusta - Cornelia
carina spune:
quote:
Originally posted by mephala30
celelalte fete ce fac? Sport?
DAAAAAA

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Eu da fac sport acuma am ajuns acasa.Si sa spuneti si voi ca asta nu e sport impins carut aproape 3km dus si 3 intors.Ca sa ma misc mai repepde pun domnisoara in carut si gata.
Tzuni iti scriu diseara cum se zice.Da sa stii ca cu lucruri astea nu ii superi li se pare ceva normal.La ei daca le zice de cancer ii superi rau e ca si cum i-ai zice ceva de mama la noi.
Carmen imi ploua in gura cu mancarea.
Gata pauza de calculator.Ma duc sa strang in bucatarie ca acusi vine olandezu si iar mai fac o vizita la socru.Cred ca il ducem la un azil pana la urma ca e nasol uita de la mana la gura.Om vedea.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Vin si eu pe fuga, azi am fost sa-mi caut cartile cerute la facultate, daca ar fi sa le citesc pe toate cred ca pina de sarbatori nu mai ies din casa.
Si dau si faliment...
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Salutare dragelor,
Vin si eu pe fuga, azi am fost sa-mi caut cartile cerute la facultate, daca ar fi sa le citesc pe toate cred ca pina de sarbatori nu mai ies din casa.Si dau si faliment...
nu te speria prea tare
oLo spune:
quote:
Originally posted by mephala30
celelalte fete ce fac? Sport?
Daaa!!!
duminica in padure cu fetele. 22 km de
!!! Cam putzin :(