Perdea cu flori de floarea soarelui sau margarete?
Buna,
Am si eu o rugaminte, poate ma ajuta cineva.
Eu sunt acuma cu casa in constructie, zilele astea va fi gata la rosu, si in curand vom incepe amenajarile interioare. si am inceput sa ma gandesc la culorile pe care le voi folosi, din fericire, in bucatarie m-am hotarat deja, tema va fi floarea soarelui sau margarete, iar mobila in culori calde, vanilie cu cires sau calvados.
Astfel ca tot cautand amenajari, am dat cu ochii intr-o revista Casa lux de o perdea din voal, alba, cu floarea soarelui pe ea, destul de simpluta de altfel perdeaua, dar mi s-a parut perfecta pentru ceea ce imi doresc. Problema este ca nu gasesc nicaieri, eu sunt din Deva, si aici cand intreb de asa ceva la magazine, se uita la mine ca la o sucita.
Asa ca va rog pe voi, daca ati vazut sau veti vedea asa ceva, sa ma anuntati, sunt in stare sa o comand de oriunde, imi pare rau ca nu am o poza sa va arat.
Si acu vreo luna sau chiar doua, am vazut o emisiune la tv, cu niste apartamente noi, le prezenta un constructor, iar la geamuri, ghici ce perdele avea: fix acelea pe care mi le doresc!!!(nu mai retin, dar parca era in Sibiu)
Deja a devenit obsesie pentru mine
Multumesc anticipat pentru ajutor
Cristina
Raspunsuri
DanaD29 spune:
perdea cu floarea soarelui am eu in dormitor :)) pt ca asta e tema e din voal alb simpa si foarte transparenta un fel de organza dar nu e organza si presarata cu flori de floarea soarelui .....dar am luat-o din mangalia.....
e cumparata de acum un an si ceva aproape doi ,nu mai stiu cat a fost metru dar nu a fost nici foarte scumpa nici foarte ieftina ,uite am pus o poza aici http://good-times.webshots.com/photo/2714546830102126619BpjveY?vhost=good-times ca sa iti dai seama daca e ceace ai vazut tu
Dory232002 spune:
Aici se fac livrari la domiciliu si daca te uiti cu atentie pe site-ul lor ai sa vezi ca au si perdele cu floarea soarelui:
http://www.new-style.ro/perdele_draperii.html
Bafta!
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by DanaD29
perdea cu floarea soarelui am eu in dormitor :)) pt ca asta e tema e din voal alb simpa si foarte transparenta un fel de organza dar nu e organza si presarata cu flori de floarea soarelui .....dar am luat-o din mangalia.....
e cumparata de acum un an si ceva aproape doi ,nu mai stiu cat a fost metru dar nu a fost nici foarte scumpa nici foarte ieftina ,uite am pus o poza aici http://good-times.webshots.com/photo/2714546830102126619BpjveY?vhost=good-times ca sa iti dai seama daca e ceace ai vazut tu
E absolut superba! Ceva de genul asta caut si eu pt sufragerie.
manumanu spune:
Chris, ca alternativa la perdea, mai ales pentru bucatarie, poti incerca o roleta textila ... se gasesc multe modele (la magazinele sau firmele care pun si jaluzele), culori, texturi... nu se pate sa nu fie si cu floarea soarelui. Avantajul ar fi ca se monteaza pe profilul geamului (bineinteles, daca "topografia" iti permite), nu iti mai trebuie galerie sau sina, se ridica si se lasa foarte usor... succes la cumparaturi!
chris spune:
quote:
Originally posted by DanaD29
Vai, E TOTALA!! Nu este ceea ce am vazut eu, ESTE MAI FRUMOASA!!!
Cea pe care am vazut-o eu era cu flori mai rare, si fara tulpini, deci mult mai simpluta.
Dar asta din poza ma innebuneste!!!
DanaD29 spune:
cand am cumparato eram la fel de incantata ca si tine ..acum dupa un timp mai mi-a pierit entuziasmul ..daca vrei eu ma pot uita prin oras,si iti spun daca mai vad in magazine cam cat e metru si daca vrei imi spui cati metri iti trebuie si eu iti iau si ti-o trimit prin posta ..asta in cazul in care nu gasesti in alta parte mai aproape de tine
chris spune:
bine danutza, merci de ajutor, o sa mai caut si cine stie, daca nu gasesc poate imi schimb ideile
Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')