Buna,
Cele/cei care au reusit sa obtina aprobari pentru modificari interioare apartament de la primarie, va rog frumos sa sa-mi impartasiti din experientele voastre. M-am interesat si intai trebuie obtinut certificatul de urbanism, apoi depuse actele pentru aprobarea de constructie/modificare. Din cate am inteles dureaza destul de mult - posibil si cateva luni - si m-ar interesa daca poti totusi sa incepi renovarile inainte de aprobarea finala, pentru a nu pierde timp...De asemenea, daca ma puteti ajuta cu informatii despre persoane care se ocupa de astfel de dosare, arhitecti, etc care pot facilita si grabi lucrurile. E vorba de un apartament de 3 camere din sectorul 1.
Multumesc anticipat
Eu mi-am luat autorizatia acum doi ani. Intradevar, dureaza cateva luni. Nu costa foarte mult, in sensul ca pe mine m-a costat cu totul vreo 9 milioane. Eu am facut asa: am obtinut certificatul de urbanism si am depus documentatia la Proiect Bucuresti (care este proiectantul blocului) si apoi am demarat lucrarile. Daca faci asa, tu esti acoperita macar psihologic (si fata de vecini, care vor face scandal, probabil) si nici nu intarzii foarte tare cu lucrarile. Ca idee, eu am inceput demersurile in iulie si autorizatia am avut-o in ianuarie.
Am incercat si eu sa gasesc arhitecti care sa se ocupe de drumuri si planuri, dar ei in general iau lucrari mari (constructii de case etc.), nu se prea incurca cu asta. Sau eu n-am fost convingatoare:).
Bafta multa.
BBPuck
Multumesc mult pentru raspuns, BBPuck!
Sa inteleg ca nu ai lucrat cu un arhitect care sa-ti faca proiectul? Dar cu un expert tehnic?
Merci,