Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut burticutelor!

MsBB, monalac bine ati venit in gasca!

Lilly79 si eu am DPN 1 Iunie conform calendarelor de pe net, insa la eco mi-a iesit DPN 20 Mai...iti dai seama ca se schimba si zodia...insa depinde...la primul copil desi am facut cezariana el a vrut ca vina pe lume cu 9 zile inainte de termen, asa ca ... Am insa o prietena care a nascut natural ambele fetite fix in ziua cand a implinit 40 de saptamani. Eu am avut UM in 25.08 si am DPN 1 iunie...la tine DPN-ul ar trebui sa fie in mai.

Carnet de gravida nu am avut si nici nu am...in schimb imi fac un dosar cu toate analizele, relzultatele/pozele de la eco...e foarte important sa le tineti sa vedeti cum se dezvolta bebe...eu m-am internat cu tot cu dosarul din sarcina.

Va pup! O zi buna...sper ca azi sa nu mai mor de inanitie!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragutelor.
N-am mai intrat de mult, din lipsa de timp.
Greturile au ramas, dar destul de slabe si mai ales seara...Gustul metalic la fel , inca il am, imi vine sa rontai mereu seminte sau ceva sarat ca sa nu-l simt, dar sper ca mai am putin si gata, scap de simptomele astea...Sper..
MsBB, bine ai venit printre noi, ma numar si eu printre nefericitele carora le cade parul ingrozitor...mi-e ca ramin fara. am asociat toamna cu primul trimestru, cu greturile astea si voma care mai priveaza organismul de una alta, mai ales ca eu nu iau vitamine, doar acid folic...Prin urmare astept sa vad cit mai dureaza, daca o tine tot asa am sa ma apuc si eu de vitamine, materna cu seleniu, elevit, nu stiu...Deocamdata mi-e destul sa inghit acidul folic, parca si asta-mi face greata.
Fetele, stati linistite, si eu am uter retrovers si-s la al doilea copil. Intr-adevar am ramas mai greu dar nu cred ca din cauza asta neaparat, ci a ciclului tare neregulat.
Biabaus, Madaluta, eu ma lupt din rasputeri sa nu-l ridic pe David care are 18 kg. am instaurat metoda scaunelului peste tot, la toaleta, la baie...dar uneori...uneori...asta e! Mea culpa.
Adidana, Alysh, si eu trebuie sa incep sa-mi iau hainute de gravida. pana acum a mers ca nu se vede inca mare lucru, dar avand in vedere ca eu cu David am fost pe perioada verii, si aveam alte hainute, pentru iarna chiar nu am, ma gindesc cu groaza si la geaca, ceva o haina mai larga...nu stiu. Plus cizme fara toc, ca tot ce am eu are toc

acuma sa va povestesc ce-am facut ieri. Am fost la alt dr, cu un ecograf super bun. M-a linistit in privinta pliului nucal. mi-a spus ca bb e ok, dar mi-a spus ca se pare ca am un fibrom mic (eu cred ca e desprinderea de placenta pe care am avut-o, poate a lasat vreun hematom)...Am o multime de poze cu bb, care era in verva continuua, abia reusea dr sa-l prinda pentru masuratori. o sa vi le pun si voua cind reusesc sa le scanez.
Ma contrariaza totusi masuratorile destul de diferite , fiind facute la distanta de doar 2 zile. la prima translucenta era 1,1 mm, si lungimea bb 5,12 cm, iar la a doua eco am avut pliul nucal 1,8 , iar lungimea 5,56 cm...nu stiu daca e posibila o evolutie in ritmul asta....dar pentru ca nu stiu sigur nu ma pronunt.
am renuntat la alte investigatii pt moment. Astept rezultatul bi-testului, il iau miercuri, si apoi voi merge la dr Albu la eco in 14 saptamini.
Am sunat la Centrul Fortis unde face Iosup 3D si 4D...m-au ingrozit preturile: pt eco din 14 sapt costa 200 Ron, iar pt cea din 21 sapt costa 300 Ron...Si e singurul lab unde face Iosup 3D si 4 D..Ma rog voi vedea ce si cum ...desi toate astea trebuie stabilite din timp ca programarile se fac cu 2 luni nainte. de ex am sunat la Diagnosis, sa ma programez la Pop, dar nu are liber decit cind voi fi eu prin 23 d esaptamini...nu ma ajuta deloc.
Cam asta e situatia...
Revin mai tirziu ca acuma am o gramada de treaba la sv. pupici pe burtici

David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare, gravidtze! Aici e ora 1am... si nu am putut sa adorm de raaaauuuuu; am fost azi la Rest. Romanesc si am papat ciorbita de burta, ca-mi era pofta rau, mi-am luat si 2 portii ptr. acasa si am adormit pe couch pe la 8pm, m-am trezit pe la 10 si de-atunci tot dau afara; acum parca simt ca a iesit tot si sper sa pot sa adorm, ca mai am 6 ore ptr. somnic si am si un examen dimineata... ayayay!!!
Maine dupa-masa merg sa-mi vad samburelul. :)
Sper ca voi sa aveti o zi mai buna si ne 'revedem' luni, ca maine dupa echo plecam la cabana ptr. weekend.
Va pup pe toate burticile.

_
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma inscriu si eu in grup, ca va dau tarcoale de ceva vreme.

Am un test de sarcina foarte pozitiv de azi dimineata, doua liniute beton, fara urma de indoiala

UM a fost 12 septembrie, inca n-am calculat DPN, undeva pe la jumatatea lui iunie.
Am mai fost mamica de mai-iunie odata, in 2005, Andrei are 2 ani si 4 luni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici! O zi frumoasa si un week-end placut!

Adri (mi-e mai usor sa-ti spun asa decat MsBB) si la mine e prima sarcina si iti dai seama, analizez fiecare traire, fiecare sentiment, fiecare senzatie. Si bineinteles vorbesc f mult despre ele. De fapt numai despre asta vorbesc, i-am innebunit pe cei din jur.....Sper si cred ca este una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Si sper sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine la termen!

Cenia, felicitari pentru inimioara!!! E foarte emotionant momentul, stiu!

Simona si eu ma gandesc ca trebuie sa-mi reinnoiesc complet garderoba. Am sa incerc insa sa-mi iau haine normale, dar mai mari cu doua-trei numere, ca alea de gravida, in mare parte sunt uratzele. Mi-am luat deja niste blugi special gravi, pe care ii si port ca burtica mea se vede deja si nu vreau sa-l strang pe bebi cu blugii mei vechi.

Gabitzam, bine ai venit , sarcina usoara! Felicitari pt testul pozitiv.

Liliana, tu pe unde mai esti? Sper ca esti ok si intri curand sa ne dai vesti bune!

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, la mine greturile s-au instalat de dimineata - cum deschid ochii trebuie sa fug la baie ca e jale... Dupa care greata continua (dar macar fara voma!) toata ziua si gustul nasol din gura la fel...

Pustiul meu e bolnavior - am avut o noapte de nu va spun - el saracu a facut febra, tuseste ingrozitor...sper numai sa nu-mi dea si mie ca nu e bine...oricum azi nu l-am dus la gradi, iar eu sunt la birou un stare de total zombi!

Luni dimineata ma duc si eu la analize - nu stiu cum o sa stau eu nemincata pina termin cu analizele...dar cred ca o sa-mi iau un corn ceva la mine si cum termina de recoltat singe sa maninc!

In caz ca nu mai reusesc sa intru, va urez la toate un weekend placut!

7+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

'Neatza fetelor! Vad ca avem cam aceleasi simptome toate...eu ma trezesc cu gust metalis ce nu trece cu nimic, spre pranz daca nu mananc bine stomacul ma omoara, cred ca am aciditatea cu mult crescuta fata de normal, apoi treptat, spre seara, cresc greturile, dar sunt acceptabile, pot manca nu chiar orice, numai sa nu cumva sa simt cine stie ce miros care nu-mi convine ca ma pierd...si chiar e exagerat rau, nu suport nici propriul deodorant.
Vroiam sa intreb, poate stiu fetele care-s la a 2-a sarcina, avem voie la plaja in primul trimestru...mai exact innot in mare, si stat pe plaja la umbra, nu in plin soare. O sa intreb si medicul, dar pana atunci poate stiti voi.
Va pup,

anca
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Anca intreaba dr tau. Mie dr. mea nu mi-a dat voie sa merg la plaja, nici baie, nici bronz. In primul trimestru. Insa nu stiu daca in cazul meu... sau in general e asa.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by ache

Vroiam sa intreb, poate stiu fetele care-s la a 2-a sarcina, avem voie la plaja in primul trimestru...mai exact innot in mare, si stat pe plaja la umbra, nu in plin soare. O sa intreb si medicul, dar pana atunci poate stiti voi.
Va pup,

anca
6+

Sigur ca ai voie la mare - eu am fost inclusiv in luna a 7-a. Doar sa nu stai in plin soare si sa nu intri in apa daca apa este rece!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare si bun gasit,

Felicitari tuturor si sarcina usoara!

se pare ca si noi (adica eu si al meu sot) ne reproducem :) si daca totul decurge conform planului marea intalnire se va produce pe 5 iunie 2008, UM a fost 29.08.2008. Pentru noi va fi primul, suntem partial speriati si partial incantati :)

Nu stiu la ce varsta a sarcinii ar trebui sa apara greturi, eu inca nu am, sper sa ramana asa. Singurele simptome ciudate sunt o senzatie de frig nebun in fiecare seara care ma tine cam un ceas jumate dupa care trece; stare de somnolenta in jurul orei 9 seara care dureaza si aia juma de ora (chiar la ora aia nu am chef sa dorm); treziri super fresh la 7 dimineata - cand alta data nu stiu cum sa mai dorm pana pe la 8 :)

gabitzam pupici si felicitari!!!

o zi frumoasa,

Esme

Mergi la inceput