Mamici de mai - iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,azi mi am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.adica a doua liniuta e f pala,dar se vede.ultima mentruatie a fost pe 14 septembrie,deci daca totul va fi bine,dpn ar fi pe 24 iunie.ma incadrez sa scriu la voi?eu mai am un baietel de 2 ani si 9 luni pe care l am facut cu tratament si mi am dorit f mult un al doilea copil.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by monalac

fetelor,azi mi am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.adica a doua liniuta e f pala,dar se vede.ultima mentruatie a fost pe 14 septembrie,deci daca totul va fi bine,dpn ar fi pe 24 iunie.ma incadrez sa scriu la voi?eu mai am un baietel de 2 ani si 9 luni pe care l am facut cu tratament si mi am dorit f mult un al doilea copil.

Mami de Cris

Poze Cris

noi te primim cu draga inima. Asteptam sa mergi si la medic, si sa confirme minunea. Pupici si sanatate multa!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Monalac - felicitari si sarcina usoara!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragele mele, am avut azi 5 minutele sa-mi fac tickerul, multumesc mult pentru ajutor. As fi vrut sa fie vizibil, dar nu stiu sa fac chestiuta asta.
Va doresc o zi buna, buna!

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of..mai reusesc si eu sa scriu cateva cuvinte pe aici k sa nu mai uitati k sunt de-a voastra....
Greturile au mai incetat..de fapt voma a incetat, greturi inca mai am. ceea ce persista la mine este o stare permanenta de moleseala si somn, desi noaptea am insomnii...
Darius ma solicita f mult , evit sa-l mai iau in brate caci are 11 kg dar nu prea pot.mai ales pana in ora 13 cand sunt numai eu cu el n-am ce face. de la 13 vine o femeie si mai sta cu el , il scoate la plimbare..ma mai ajuta pe-aici prin casa pana vine cip de la serviciu...
Abia astept sa revin la forma de dinainte si sa ma pot bucura si eu de viata , de familie, de prieteni...Zile intregi nu am chef sa ies din casa...parca sunt o closca. Nici macar la analize nu m-am invrednicit sa ajung...
in schimb am inceput sa mananc multe dulciuri..lucru deloc bun. Am preferinte pt Tofife si Rafaelo. as manca si o cutie pe zi, numai k ma opresc la timp si impart cutia in 2 zile...Dupa ce manac..la 10-15 minute am gura amara..nu stiu de ce. voua vi se intampla? orice as manca..nu numai la dulciuri...
urez si eu bun venit proaspetelor gravidute..le pup pe cele vechi...si promit sa intru mai des si sa scriu fiecareia in parte...
va pup!

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

madaluta, potoroase suntem toate
Tu cu atat mai mult ca mai ai un pui care te solicita. Pe mine ma omoara si drumul pana la munca.
Despre dulciuri, nu stiu ce sa zic, ca eu nu poftesc. Doar la fructe Dar analizele trebuie as le faci. E spre binele tau si al tuturor.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adelina2008 spune:

Madaluta, e un simptom normal gustul metalic in gura. nu stiu de la ce e, dar am citit ca poate sa apara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Vad ca s-a inmultit listutza noastra cu gravidutze.

Eu din pacate azi ma simt ingrozitor , cred ca o sa ma retrag mai devreme de la servici, ca abia ma tin pe picioare. Pe langa ca mi-e rau , ca de obicei , am inceput sa am niste ameteli de se invarte totul cu mine. Vad ca fac si greseli cu nemiluita.
Hai ca va pup nu vreau sa scriu cine stie ce prostii.
Va doresc o zi tare buna si sa reusiti sa papati tot ce va doriti.

Cleo78 parca vb de mine. Numai fructe si legume, asta manac eu. Am slabit deja 2 kile in ultimele 2 saptamani, si am impresia ca bebe nu o sa creasca deloc daca eu o continui tot asa.

Am corectat greselilecare erau multe.

Va pup pe toate . Poate intru pe seara, daca ma simt mai bine.

Felicia 7+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Monalac, bine ai venit, sarcina usoara! Sa-ti traiasca baietelul mic!

Madaluta, cand citeam mesajul tau despre dulciuri, fara sa-mi dau seama am bagat mana in sertarul meu unde aveam niste batoane mici de bounty si am deschis unul......ai vazut ce mi-ai facut? foarte interesant ca eu eram intr-adevar moarta dupa dulciuri cand eram mica, chiar mi-o luam pe coaja ca ma indopam cu dulciuri si nu mancam mancare si eram schiloadaaaaaa, rau de tot! Apoi, la batranetze, adica dupa 18 ani, nu m-am mai atins de dulciuri, de cat extrem de rar si extrem de putin. In schimb m-am dat pe saraturi si m-am mai ingrasat.
Acum vad ca iar ador dulciurile, dar nu cred ca mai exista vreo sansa sa fiu iar slabutza

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Eu m-am puturosit intr-un hal incat nu am mai scris nimic pe-aici.
Am primit si eu ieri carnetul de graviduta, astazi m-am dus sa-mi recolteze sange pt analize.Medicul de familie a zis ca DPN e 1 iunie. Mie pe net in vreo 3 locuri mi-a iesit 24 sau 25 mai.Oricum bebe se va naste cand vrea el, nu cand spun medicii.
Eu nu ma plang de greturi, in schimb mananc ca o disperata.Mi se face foame f repede, si nu-mi trebuie dulciuri(eu care topeam inainte o tableta de ciocolata, acum ma uit la ea si nu-mi trebuie ). Incerc sa introduc in alimentatie si lactate si mai multe fructe.
Mor de somn, si aseara am cedat la 10. Si tare bine-a fost sa dorm asa mult. Si cred ca de-acuma incolo asa voi face, ma culc la 10. Ce conteaza cata treaba mai am prin casa? Aia o pot face si altadata.
De maine in 3 saptamani ma duc iar la eco. Deabia astept. Cred ca o sa numar zilele.
Asa m-as mai duce la o eco sa vad ce face bebelul meu, dar nu cred ca-i face prea bine sa fac eco asa des. Asa ca, incerc sa stau calma si sa am rabdare.

Sarcini usoare tuturor.

Lilly 7+ Bebe

Mergi la inceput