Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

LAURA te astept..da ce fac?...ca nu am decat 2 tarte..de fapt una jumate...jumate am mancat eu, una intreaga i-am trimis lui Pussi pe mail si am mai ramas cu jumate...si cat de putin timp faci tu pana in Buc sigur nu o sa mai fie nici urma de tarte..haideti mei fetelor ca nici nu a fost buna..mi-a picat greu la stomac..avea gust de ..BLAECHH

ROXANA intram in saptamana 39 "ursuletz" GEORGE IONUTZ
9 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Nu-i problema, noi nu papam mult...si daca venim doar sa va vedem, sa se joace putin baieteii impreuna... e vreun bai?

Laura 35+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..pei si daca e prea devreme care e problema??..ne mai facem o data ca si eu cam tot atunci m-am aranjat
..mama eu ziceam ca nasc prima de aici..mi-a luat-o Cristina inainte si ma uitam acum ce repede vin si cezarienele ....wooow...fetelor de saptamana viitoare trebuie sa incepem antrenamentul, sa incalzim vocile, sa scoatem majoretele de la naftalina....

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va astept la capitol nou AICI.

Victo, te-ai grabit un pic cu postarea si nu am apucat sa pun si mesajul 2. Dc se poate sa stergi mesajul pus la capitolul nou si il pui din nou acuma. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAURA lasa bebeii la caldurica si vino tu sa ne jucam noi doua..bebeii mai tarziu..mai lasa-i in burtica
DANY...cu mine vorbeai??..daca cu mine..sa sti ca ieri am facut crap la cuptor cu legume si diseara pt ca sunt o mare putoare prajesc niste aripioare cu cartofi prajiti si hrean..

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

neata...la pranz. Am dormit pana la 11, asa ca nu dati cu rosii ca n-am cazut acum din pat.

Mie dr. mi-a zis ca daca nu nasc pana in 40 de sapt, in a 41-a ma programeaza la cezariana. Dar eu zic ca nasc in termen, nu stiu de ce e el asa de preocupat de cezariana.
In orice caz, trebuie sa-l sun azi sa-mi faca programare la cezariana

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu stiu cum sa sterg mesajul acela..

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna fetelor!

Scuze pentru ca nu am mai scris de o bucata de vreme, dar o vreme mi-a lipsit si internetul, sarcina in ultimele luni a fost cu repaos la pat....
Acum sunt bine, am 34 de sapt si ceva si ma pregatesc si eu pentru eveniment. Am gasit pe net listele cu bagajul de spital si sunt putin nedumerita intr-o privinta. poate ma lamuriti si pe mine. De la maica-mea, stiu ca acum 25- 30 de ani, pe gravide nu le lasa sa aduca pentru bebe hainute cu care acestia sa stea in maternitate 9 in ideea ca oricum le-ai fi spalat n-ar fi fost sterile, afectau codul de siguranta al spitalului, ma rog asa era pe vremea aceea).
Pe de alta parte, listele de astazi contin info despre trusoul bb-ului din maternitate. Acum putem sa-l imbracam cu hainutele de acasa si pe parcursul sederii sau numai cand il externam?

Intrebare pentru fetele programate la cezariana:
pentru anestezie ( peridural sau rahi) de unde se cumpara trusa si cam cat costa?

Va pup pe toate, nastere usoara pentru cele care asteapta zilele acestea, asteptare placuta pentru celelalte!

Pe curand, Andreea

Mergi la inceput