Mamici de noiembrie- decembrie 2007 ( 95 )
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Buna dimineata .. am intrat si noi sa facem prezenta si mergem in vizita la un bebe frumos si mancacios sa prindem experienta... si sa inebunim mamica cu intrebari
.
Ellis la multi ani !!!
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadana spune:
Buna,
Va scriu si eu dupa ce, de foarte multe saptamani, va citesc!Acum sunt acasa intr-un concediu medical si am mai mult timp; cand sunt la servici nu pot sa scriu.Sunt in saptamana 31, avem baietel si ne-am ingrasat cam 14 kg ( am plecat de la 50 kg)-credeti ca este prea mult?.Sapt trecuta am avut o f mica sangerare dar doctorul a decis sa nu riscam nimic si am stat internat vreo trei zile si acum concediu medical- pt odihna.
Mai am o fetita de 6 ani si 3 luni- Oana, care abia asteapta sa vina fratiorul.
Va pup!
Dana 30+
nadana spune:
Buna,
Va scriu si eu dupa ce, de foarte multe saptamani, va citesc!Acum sunt acasa intr-un concediu medical si am mai mult timp; cand sunt la servici nu pot sa scriu.Sunt in saptamana 31, avem baietel si ne-am ingrasat cam 14 kg ( am plecat de la 50 kg)-credeti ca este prea mult?.Sapt trecuta am avut o f mica sangerare dar doctorul a decis sa nu riscam nimic si am stat internat vreo trei zile si acum concediu medical- pt odihna.
Mai am o fetita de 6 ani si 3 luni- Oana, care abia asteapta sa vina fratiorul.
Va pup!
Dana 30+
laura1713 spune:
Buna dimineatza la toate burticile!
ELLIS, LA MULTI ANI! O sarcina usoara in continuare si BB sanatos si papacios! pentru cele care s-au trezit mai tarziu. Noi acuma o savuram...
La noi e totul ok, doctorul a ras de mine cand i-am spus ca voi naste mai repede. Ce-i drept nu am simptome de nascut inca, in afara de durerile inevitabile de bazin si picioare. Cateodata, cand ma ridic, abia umblu. Ieri am avut prima contractie dureroasa. Cel putin asta cred ca a fost, pentru ca m-am trezit din somnicul de dupa masa cu durere de burtica (nu nasoala), si cand am pus mana am vazut ca burtica era stransa toata. Deci asta cred ca a fost. In rest nimic la orizont. Ma plictisesc... m-am saturat sa fac numai treaba prin casa, mancare nu am chef sa pregatesc desi trebuie... Cred ca ar trebui sa imi fac bagajul, sa fie acolo... ... oricum e totul pregatit, mai trebuie numai sa le asez in sacosa...si mi-e o lene...
Pupicei
Laura 35+
Rares
alfa_anca spune:
Neata burtici!
Eu iar am dormit prost, cred ca nu prea am avut somn datorita faptului ca am dormit ieri 3 ore dupa-amiaza.
Va multumesc la toate pt aprecieri, si Iosup a zis Felicitari pt D-ra dolofanica! , pai o semana cu ma-sa....sau cel putin ma bucur ca nu m-am ingrasat eu degeaba atata in sarcina.
ELLIS LA MULTI ANI!!! sa fii fericita si sanatoasa si sa ajungi cu bine la termen!
nadana bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare. Ai grija de tine si poate ne dai si noua datele tale sa te trecem in listutza (UM, DPN si data nasterii, eventual dr si spitalul unde vei naste).
Va pup si va urez o zi minunata.
Anca 36+
Elena
poze
velenamaria spune:
salutare mamici..sunt noua pe forum...sunt o viitoare mami ( 37 saptamani)sunt din cluj .voi avea baietel si sper ca totul sa decurga ok. RAMONELLA vad ca ai fost harnica si ai ajuns deja la noul mall. azi a fost deschis? e multa lume? am nevoie de suport ptr bebe ce se pune in cadita...gasesc la mall? dar hainute si altele? se merita sa merg? mentionez ca am oroare de inghesuiala si as prefera sa astept pana trece toata nebunia de inceput. am nevoie si de plapuma si patruica de bebe. ai vazut ceva pe-acolo?
sper sa nu te superi ca te bombardez cu atatea intrebari.dar ma gandesc ca poate esti draguta sa-mi raspunzi.
mulumesc.
alfa_anca spune:
ups, am uitat sa schimb semnatura. Azi am implinit 37 de sapt si incepe sapt 38 :O:O:O.
Anca 37+
Elena
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Nadana bine ai venit la noi!!!!!
Pussi mersi de raspuns!!!
alfa_anca uau,ce mari sunteti!!!!
Roxi ce sa mai zic de voi!!!!Sunteti uriasi!!!!Mai ai umpic si dai startul la nasteri.Adica la nasteri la termen.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 24 de zile
RGE spune:
ELLIS LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!!!!!!!!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!
VALI ..suntem bine multumim..dupa 15 ore de somn
ROXANA intram in saptamana 39 "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
9 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"