Cum se poate actiona ptr a face sist med mai bun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

pana una alta nu am platit nimic.

dar ei mi-au facut factura pentru cezariana.
a doua operatie si 6 zile in plus de spitalizare au fost "cadou".

da.

andreea

Factura pt cezariana? Aia in care ti-au uitat in tine ceva si puteai sa mori? Cat cinism!!!!! Revoltator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nu-mi spune Euroclinic ca de data asta imi fac boceluta si plec .
La cate am auzit pe-aici nici nu mai dorm .
Te rog , cu ce doctor ai nascut , teoretci eu sunt programata la Euroclinic in jurul datei de 1 NOv la Herghelegiu , scapa-ma daca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

A zis in primul mesaj, Cezara Bucur. Eu auzisem numai lucruri bune despre ea, se pare ca atunci cand devin celebri si solicitati nu mai poti garanta pentru nimeni.
Asta se putea intampla si la Giulesti. Nu inteleg, e lacomie? Majoritatea celor bine cotati se duc si la spitale si la clinici private, au si cabinetele lor. E o meserie foarte delicata nu te poti juca asa cu soarta oamenilor trebuie sa fii foarte odihnit si nu cu mintea in sapte parti.
Si nu inteleg de ce ai mai platit, trebuia sa ii ameninti cu proces, asta chiar e caz clar de malpraxis. Uite-asa mai nimereste cineva pe mainile dnei Bucur intr-o zi cand e ea obosita si cine stie ce se mai intampla....
A, vad ca nu ai platit. Nici sa nu platesti! Sa vedem daca au curaj sa te dea in judecata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Doctorita sat mai e la Euroclinic ?
Tu nu ai da-o in judecata pentru daune morale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca si la cel mai scump spital din Bucuresti se poate muri, atunci unde si la cine sa ne mai ducem sa nastem?? Am zis eu ca niciun spital nu e sigur, dar nimeni nu m-a luat in serios...

Ioana
20+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

dar ati vazut tipa din italia care a murit pentru ca i-au scos un rinichi? avea acelasi nume cu o alta tipa care era programata pentru operatia aia. sau tipa din state careia i-au extirpat ambii sani pentru ca au diagnosticat-o gresit(au incurcat radiografiile) cu cancer?
astea sunt cazuri foarte recente.
cred ca ceasul rau te gaseste oriunde din pacate.
diferenta cred ca ar fi modul execrabil in care esti tratat la noi si care sporeste starea de nesiguranta. si vorbesc din proprie experienta.
ma refer la spitalele de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

psj, macar acolo i-au scos rinichiul si au anuntat-o frumos. probabil i-au zambit frumos si i-au explicat in timp ce-i bagau calmante si sedative pe vena... la noi nici vorbit frumos, nici calmante/sedative nu primeai... poate ceva de genu : "da ce cucoana, nu-ti ajunge 1? sau "zi merci ca ti l-am, lasat si p`ala !" si un "ba da n-am vazut asa ceva !!! auzi ma, de ce i-am scos rinichiul... pai daca o cheama ioana pospescu, eu ce sa fac?"

lasand gluma de-o parte, eu va zic sigur ca la clinica unde a fost Sonia operata nu am vazut greseala. si nici nu cred sa existe. atat de calculati si de exacti si de migalosi sunt. si opereaza pe inima oamenii aia ! da eu n-am vazut atata curatenie si ordine ! eu cred in spitalele din strainatate. de ex. spitalizarea 1 zi la TI a costat 1432 euro, dar a meritat fiecare banut ! avea asistenta personala si era mereu langa ea ! nu cred ca apuca sa respire mai aiurea si era o armata langa ea. si 3 saptamani nu am vazut ceva care sa ma deranjeze. poate prea multa strictete ! dar cu mine ereau extrem de intelegatori, ca era Sonia mica si avea nevoie de mine, plus ca eram de la "mam du diable"... asa ca eu am zis ca nu mai fac copii in Romania. cu acelasi dr, dar nu ii nasc in Ro, nu fac eco in Ro.

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput