Gasca de Constanta (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

servus pe ziua de azi!
Dupa cum vedeti apuc rar sa va salut .
Am un pic de timp pana plec s-o iau pe Mariuca de la gradi.
Sinzi faine vecinele tale.Bravo lor!
La multi ani iulyp!sanatate si numai bine!si cu intarziere pentru Stefania (kati) la multi ani si mult noroc !
Maine Mariuca are spectacol in carrefour de la 16.30.va asteptam!!

Dana(madamsadamy)cum te mai simti?da -ne un semn.nasol cu durerile astea....si eu sunt coapta cred..
acum va pup si va doresc un weekend placut!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut gasca!!!!

Am fost la medic la d-na Radu -Radulescu si mi-a dat repaus total pana la 1 noi si 10 zile fizioterapie. Fac sedinte electrice , masaj, impachetari cu parafina si ultrasunete. Pe mana durerea m-a mai lasat chiar din prima sedintza dar cea de la gat pe coloana in spate nu prea. Sambata plec la tara ca si asa nu e program la pol 2, nu trebuie sa stau in rece sau in curent.
Credeam ca este o fata a batranetii, ca pe la doftorii astia nu ajunsesem inca, dar azi am vazut o liceana saracutza..... .
In rest alt tratament nu am doar aplicari locale cu diclac gel 5%.Marele meu noroc a fost profesorul de la eforie DL Dumi ca m-a recomandat la o asistenta ca ce-mi zaceau oasele pe holurile lor reci pana terminam tot de numa-numa.(cica sa nu stai in frig); azi chiar s-a luat de mine un batranel ca asa sant astia cu pachetele...
Eu:nu am decat prosoape; el: las ca stii tu mai bine. Mi-a fost mila de el dar la cat popor era acolo sincer mai mila de mine. Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare dragutelor
Eu sunt cu Bogdan la antrenamentul de inot si profit de sala de net din hotel...
De dimineata am fost cu Andrada la dansuri, si dupa amiaza va asteptam in Carrefour, pentru ca va avea spectacol...

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Crig saru'mana pentru urare. Ieri n-am petrecut dar aseara am fost in carrefour de am luat un tort si suc si am fost la socrela de au suflat piticii mei in lumanari. Ce distractie pe ei sa sufle in lumanari si sa-mi cante LMA.

Eu sunt singura cu piticii si asa m-as aventura cu ei prin carrefour sa vad micile dansatoare dar ce ma fac singura? Ca nu pot sa-i tin pe amandoi in frau mai ales cand o iau la fuga prin magazine cedez. Si sa-i vedeti in fuga lor ce mai dau cu capetele de geamurile de la vitrine, iar cel mic mai cade si apoi in fund. Toti din jur rad iar eu cu soata abia ii potolim din avant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi e cald si frumos!!!!! Ploua noaptea, dar dimineata e placut...inca nu e de stat in soare in mijlocul zilei...dar e placut dimineata si seara!!!!!

Azi am fost sa ne jucam cu aligatorii...ne-am plimbat cu barca cu aer prin mlastinile Floridei si am observat aligatorii in mediul lor natural si puii lor!!!! i-am hranit si tinut in brate
si un filmuletz din barca :

David e tare mandru de curajul lui...hihi...

Cat despre babe nu e asa simplu....
Nu stiu daca s-au prins ca le fotografiez, dar ne-au amenintat ca ne raporteaza ca au mancat copiii un patratel de ciocolata si nu ai voie cu mancare la piscina!!!! Si cica avem copii prea galagiosi...
De...babe nesuferite...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua tuturor,barrrr ce urat este vantul asta
ahhcat invidiez Sinzi-ana pt vremea "cald si frumos",dar am curaj va fi si la noi la fel la primavara.
Noi am fost ocupati cu petrecerea data data de suedezi pt ciutani si cu aniversarea fundatiei pt integrarea copiilor cu dizabilitati(e finantata de suedezi) si cu recuperarea puiului.
pupiciintrgului.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
si eu mai rarut pe aici,dion pacate iar am avut probleme de sanatate cu ege.a racit iar,adica dupa 2 sapt.de la ultima raceala.a mai facut si o alergo dermita,din cauza ca a mancat niste aripioare de pui de la KFC.eu nu ii dau porcarii din astea gen fast food dar a vazut la cumnatul meu a poftit,a mancat putin iar reultatul a fost o eruptie urata urmata dupa 2 zile de varsaturi.slava domnului se pare ca e mai bine.
dana,multa sanatate,refacere rapida.
offf ce mai invidiez si eu fetele din tarile calde.
noapte buna si va rog sa nu dati copiilor aripioare de ce or fi, de la KFC!!!!!!!!!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
eu am stat ieri cu Patrick acasa, tuseste cam rau....si nu am vrut sa fie sursa de virusuri ptr ceilalti de la gradi. sper sa fie ok de maine ca suspina dimineata dupa gradinita....ceva de nu se poate.
Fisun sanatate piticei....pacat ca ati invatat pe pielicica ei asta cu "no fast food". refacere rapida!
Gabi cum a fost la aniversare? ceva poze ai?
Tatiana cum mai stati cu inotul?
Sanzi cand veniti? ai mai cumparat cate ceva pentru finut?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tuturor,
Nici supermanul meu nu are acces la produsele tip fast food,cu exceptia Mc unde mergem fff rar din proprie initiativa.
Roxana petrecerea a fost frumoasa pt copii(baloane,dulciuri,tort.muzica).Eu cu greu am schitat zambete(recunosc am probleme cand vad copii bolnavi si in special boli care se vad pe chipurile si trupurile lor si asa fragile,se vede efectiv cum ii chinuie);pana la urma zambetul ramasese pe fata mea dar sufletul imi plangea;cu greu trec peste astfel de situatii. Abia dupa ce imi spun de nu stiu cate ori ce norocosi suntem noi ca Bogdan are achizitii si este recuperabil(nu stiu ce %,dar este si stiu ca nu va depinde de altii)imi revin.
Pozici exita dar momentan nu sunt in posesia mea trebuie sa le recuperez re la presedinta fundatiei.
Mihaela(umflatel)ti-am trimis e-mail,l-ai primit?
Pupici tuturor si sper ca azi sa citesc doar lucruri vesele

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Gabi , imi pare tare rau dar eu chiar am vesti triste despre mine.

Dupa 6 zile de odihna in cm si dupa 4 zile de proceduri in loc sa ma simt mai bine ma simt mai rau. Ce ma deranjeaza este faptul ca in afara de unguente nu mi-a dat nici o medicatie, iar noaptea ma trezeste durerea. Cica o sa ma simt mai bine mai tarziu dupa inca cateva zile. Sincer simt ca mor, am o stare nervoasa de la furnicaturi iar cand ma apuca de ma doare cotul(acum acolo e localizata durerea) mor.

Mergi la inceput