Gasca de Constanta (93)
Raspunsuri - Pagina 19
Fiquelle spune:
Buna seara!
Stiu ca n-am mai intrat de mult timp
, insa sunt destul de aglomerata in ultimul timp cu scoala si pregatirile pentru teza unica...
Sper ca sunteti bine cu totii si promit sa revin cand voi avea mai mult timp
Voiam sa va intreb daca aveti cumva vreo informatie despre o pensiune la munte pt revelion, cu living si bucatarie, cam 5 dormitoare ne-ar trebui...nu conteaza zona...merci.
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
mav spune:
Va pup pe toate!
Tatiana
, nu prea am mai intrat pe-aci... caci stau rau de tot cu timpul "liber" si in plus, sunt cam deprimata si nu vreau sa stric nimanui buna dispozitie...Norocul meu este ca-l am pe Sebi... ca altfel...
N-am apucat sa vad pozele comorilor voastre, poate am sa incerc sa recuperez maine...
Am pus si eu cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157602664301715/" target="_blank">poze cu micul meu gradinar/inginer/fotomodel (ca taaare-i mai place sa pozeze
)...
...Sebi... n-a vrut deloc sa stea acasa in vacanta (ii place mult la gradi- am pus si doua poze de acolo).... si intre timp s-a captusit cu o viroza (si sta acasa acum
)... A invatat atatea lucruri frumoase de la gradi, sunt foarte multumita de evolutia lui (si de doamnele educatoare desigur)!
La multi ani, cu sanatate, pentru: Aura, Bogdanel, Razvan si Adriana!!! (scuzati pt intarziere!)
Si desigur, pt toti sarbatoritii zilei de maine!
Sa va traiasca toti cei dragi!
(Bine ca ati scris ca-i sarbatoare maine... si bine ca am apucat sa citesc... ca sigur m-ati scapat de belele...
)
Noapte buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
kim222 spune:
Hop si eu ...am nevoie de o informatie si numai voi s-ar putea sa stiti raspunsul
.
Stiti ceva de firma Girosconstruct, strada IG Duca? Referinte de orice fel
...
Multumesc..si scuze ca v-am intrerupt:)
roxanaz spune:
neata!
azi pot sa zic la multi ani nu mai fac nici o prostie, da? ![]()
deci: la multi ani fericiti si plini de bucurii sarbatoritilor Mihaele, Mihai, Gabriele si Gabrieli! 

moaamaaa Cornelia imi pare rau ca te-am zapacit si pe mine cu zapaceala mea
sper ca nu ai apucat sa feliciti prea multe persoane hihihihihii
aveti un catel nou? pfff ce frumoasa e poza asta: http://www.flickr.com/photos/cornelianis/1805055130/in/set-72157602798288118/
Olivia nu stiu de giroconstruct aia...sunt antreprenori de constructii?
Camelia vazut buburuzele, super funny!! Lucia creste vazand cu ochii!
Tatiana noi ce sa facem, la gradi...nimic deosebit. ii place in continuare foarte mult sa picteze si cica e primul la invatat poezii si el stie foarte bine....sa vad cum il trag de limba sa le mai zica si acasa.
Mada nu stiu nimic de pensiuni....intra pe net la antrec.ro sau inmoeciu.ro, inbran.ro si sunt o gramada de oferte.
o zi buna tuturor!
Ontica Camelia spune:

La multi ani sarbatoritilor mari si mici: Mihaele, Mihai, Gabriele si Gabrieli! Sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti! 
Cornelia & Roxana ati fost tari cu urarile de ieri, dar macar le-ati amintit ca se apropie ziua lor
.
Alina - Mav am vazut pozele voastre
, imi place cum arata sala de clasa de la gradi.
Cornelia ai niste frumuseti de copii. 
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
iulyp spune:
La multi ani pentru toti cei care se sarbatoresc azi de Sf. Mihail si Gavril
.
Mada eu am fost wk asta intr-o escapada in M-tii Fagaras, super linistita zona, in plina dezvoltare, se construieste la greu. Ma uit pe cartea de vizita si iti trimit nr. lor de tel. si intrebi daca sunt disponibili de revelion cu atatea camere. Au bucatarie in care iti gatesti singur, ai living mare cu 2 mese lungi. Este cochet si frumusel, au pescarie micuta in curte, terasa care da spre spatele curtii si se vede padurea in toata splendoarea ei(acolo mi-am baut cafeluta matinala 2 dimineti la rand, a fost asa frumooooooooooos).
Distractie maxima celor care se sarbatoresc si nu uitati daca auziti pe cineva ca vrea carucior de copil anuntati-ma.
sinzi_ana spune:
Recuperez si eu cu pozele si un La multi ani pentru toti Gabrielii si toate Gabrielele!!!!
Eu de un timp am 2 joburi
si alerg de colo colo toata ziua...![]()
Sper sa imi motivati absentele...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
mihaela77O spune:
buna ziua la toata lumea,si multumim frumos de urari!fetelor am o problema,di data de 2 noiembrie,de cate ori intru pe forum,chiar si azi,forumul este tot cu data de 2nov,ba mai mult ma logheaza automat...de abia resusesc sa va citesc,ce pot face ca sa rezolv aceasta problema?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela

razvan 01.11.2004