Gasca de Constanta (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI PT MAMICA ADRIANA SI PITICUL RAZVAN, SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!

Uau, adinutza, zapada!!! abia astept si eu , ne-am luat bilete la predeal de craciun, sper ca va fi zapada sa schiem si sper sa nu ne traga sotul teapa si sa il cheme la munca tocmai atunci, ca nu stiu daca ma incumet singura cu amandoi, in plus nici n-as putea sa merg cu miruna pe partie cu atomicul dupa noi, pe de alta parte sa il las acasa de craciunom trai si om vedea...

ege, un oftalmolog f bun, cu experienta la copii este dr. dogan, 0722328657, poate totusi nu vei avea nevoie.

mygirl, superbe pozele (si voi!), mi-au adus aminte de vacanta noastra in doi in turcia, am fost cazati f aproape de locul unde ati stat voi.

ref la halloween, atat este de mediatizat ca nu ma mai intelegeam cu copilu', voia si ea "la colindat", sa mai stranga un ban

we placut, bine ca e soare afara, ca eu tot nu am caldura.

aaa, uitam sa va spun ce era mai important, copilului mic i-a trecut raceala fara sa treaca de stadiul de muci, se pare ca isi fac efectul bronchovaxonul, irs-ul & echinaceea

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.multumesc mult pentru urari.si cele de ieri si cele de azi.sunteti niste dragute.ieri i-am luat tort lui razvan insa acasa pentru ca, la cresa nu ne-a mai lasat cu tort.acolo am dus doar fructe si sucuri.acasa i-am luat tort cu tren si a suflat in el, am umplut casa cu baloane din care am spart jumatate.eu azi sarbatoresc prin munca.
va multumesc inca o data tuturor si va doresc si voua tot ce-mi doriti voi mie.va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stiti la ce medic unde as putea sa merg cu Stefan in week-end-ul asta la dr.? Adica incapand cu azi ora 5? Nu e chiar o urgenta, dar are de mai mult de o sapt. o alergie uratica si eu mama iresponsabila nu mi-am facut timp nici sa il programez la dr. si iar m-am trezit ca e sf. de sapt.!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia ai sunat la dr dumbrava? nu trec bubitele cu alcool mentolat/camforat?

Mergi la inceput

Roxana, nu. Am un. nr. de mobil, dar nu stiu ce program are. Am sanse sa ma primeasca azi? Aveti un nr. de fix?

Mi-a dat Oana (Mygirl) de nu stiu cate ori datele ei de contact si eu tot nu le am complete

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia incearca la trocadero unde este un cabinet privat cu program nonstop.am ajuns si noi de urgenta acolo si am fost multumiti.
La multi ani Adriana!La multi ani si juniorului!
va pup!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia nr de fix este 511 330, acelasi ca la dr ciufu. nu stiu ce sanse sunt...dar tu incearca pup!
Cristinel pupicei!

Mergi la inceput

Crig, !

Roxana, multumesc frumos! M-am programat in seara asta!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI ADRIANA & RAZVAN! Multa sanatate si bucurii!

Cornelia, bafta la doctor! abia astept sa ne mai vedem, ne e tare dor de tine, de Stefn si Maria.

ma bucur ca v-au placut fotografiile, am avut o vavanta de vis. Roxana, noi am fost in Kusadasi, de fapt cam la 5 km distanta de statiune, la Aquafantasy resort. Pretul f bun, all incusive, 5 stele. Din pacate am stat prea putin si drumul dus/intors a fost ingrozitor de lung si obositor.

tb sa plec ca a venit sotul sa ma ia la plimbare, weekend placut si odihnitor!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutareeeee...natiune, ca sa-l citez pe Andrei Gheorghe. Ce faceti? este asa liniste pe aici de ma ia somnul.
Noi am avut un we incarcat, ieri am fost in familie la botezul unei fetite, mai micuta decat Teo cu exact o luna. Teo a mea, a dormit pe tot parcursul slujbei in marsupiu, iar Alex a retrait botezul surioarei . Aseara am fost la petrecere impreuna cu Alex, la rest Rovas. Am fost foarte placut surprinsi cand am gasit in restaurant si un loc amenajat pentru copii . A stat mandra la jocuri pana s-a inchis partea aceea de restaurant.
Pe Teo am lasat-o cu mama, i-am lasat lapte pt 2 mese. A fost cuminitica, dar cred ca si ea prefera sa fie cu noi, sa petreaca putin.
Azi am fost cam cheauni de oboseala, si abia asteptam sa facem nani.

O saptamana usoara tuturor!
edit: poze de ieri de la botez.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput