Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 9
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by helbi
Superbe poze, Anto! Am mai scris is la sub- nostru, dar scriu si aici ca tare miau placut. Si asa ma bucur ca acum se gasesc si se fac de toate si la noi, pt ca imi amintesc ca, copil fiind, tinjeam dupa multe din tentatiile Occidentului:-( Acum, copii nostri, indiferent unde locuiesc, se bucura de aceleasi frumuseti!
Mi-a palcut enorm si idea de la gradi lu Kiki, cu carnavalul meseriilor!
De asta au nevoie ingerasii nostri: distractie si voie buna si iubire multa, iar ei ne rasplatesc cu cele mai "scumpe" cadouri: zimbetele lor minunate, primii pasi si primele cuvinte sau rezultatele bune la scoala!
Sa ne bucuram de ei, sanatosi si sa ne rugam pt cei suferinzi si, in special pt EMMA!Am fost plecata 3 zile, iar ce am citit azi, m-a "darimat". Nu pot scrie acolo, insa, ma rog pt ea!
Andreia
Sunt intr-u-totul de acord cu tine, Andreia ! Mai ales la ceea ce au nevoie copilasii de la noi.
Si e trist ca exact celor ce stiu sa daruiasca tot ce trebuie unui suflet de copil, li se ia acest drept. Asta referitor si la Aida si Emma, matzele noastre dragi.
Melania, multumesc pentru vot !
Mi-ar fi placut sa va vad la "Clipe de viata, 2007". Eu am trimis pozele cu gandul ca vor ramane in albumul DC, la fel ca si cele ce le-am mai trimis, pana acum. Gradinita este de stat, dar e singura din oras, care are o astfel de grupa.
Ce faceti, urmariti si voi "Dansez pentru tine" ? Eu asta fac !
E foarte faina emisiunea din seara asta.

O seara placuta, in continuare, va doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
helbi spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Am votat-o si eu pe Bianca si Cristina.Mie mi-a fost lene sa pun poze.Oricum multumesc de aprecieri.Am vazut-o si pe Scufita,foarte curajoasa langa vanator
.
Nina super gradinita.E de stat? Stiu ca am mai primit felicitari,dar nu m-a deranjat inca o tura
Carmen(27+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
Carmen, cred ca ai vrut sa scrii ca le-ai votat pe Andrada si pe Cristina:-) Bianca nu are poze in concurs:-( ca n-am stiut.....citit la timp:-(
Nina, pina cind dureaza misiunile astea gen Dansez pt tine, etc? Pe mine ma ate gindul sa-mi iau Digi Tv aici. Ar mai auzi si Bianca lb. romana, as mai vedea si eu emisiunile plingacioase:-)) dar si filme in engleza.........insa, vara cind venim noi, totul e in "vacanta" si numai porcarii sunt la TV. Nu vad nimic in 3 sapt. cit stau acolo:-(((
april spune:
Multumim fetelor pt voturi
insa asa cum a spus si Nina, pozele le-am pus in ideea sa fie in albumul DC, nicidecum ca am putea ajunge in top...nu sunt prea buna la fotografie. Invatam si noi, nu Nina? 
Acum am vazut si eu ceva din "Dansez..." pt ca aseara am "cazut" la 8.30...asa ceva n-am mai patit de mult, parca m-a muscat musca Tzetze
...s-o fi adunat oboseala.
pupici fetelor si daca nu mai scriu o vreme sa nu va panicati
...plec luni la o specializare...
...in tarile calde....sper macar sa-mi incalzesc osciorele 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
Anina_n spune:
Buna seara, fetelor ! 
In seara asta sunt la "Megastar", pe primatv. ![]()
Anto, te-ai odihnit ? Esti pregatita sa urmaresti emisiunea pana la capat, in seara asta ? ![]()
Andreia, "Dansez pt. tine" tzine 8 sapt., mi se pare. Mai sunt 5 sapt. Iar "Megastar", finala, tine 12 saspt. si mai sunt 8 sapt., cred.
O seara cat mai faina, fetelor ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by april
Multumim fetelor pt voturiinsa asa cum a spus si Nina, pozele le-am pus in ideea sa fie in albumul DC, nicidecum ca am putea ajunge in top...nu sunt prea buna la fotografie. Invatam si noi, nu Nina?
Acum am vazut si eu ceva din "Dansez..." pt ca aseara am "cazut" la 8.30...asa ceva n-am mai patit de mult, parca m-a muscat musca Tzetze...s-o fi adunat oboseala.
pupici fetelor si daca nu mai scriu o vreme sa nu va panicati...plec luni la o specializare...
...in tarile calde....sper macar sa-mi incalzesc osciorele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
Instantaneele imi plac mai mult decat pozele acelea in care personajul este asezat anume pentru poza. Totul este sa fii pe faza. Dar depinde mult si de aparat.
Succes la specializare ! Sa te bucuri de soare si sa profiti de timpul liber cat mai mult !
slimatei spune:
buna dimineata! multumim mult de primire de aprecieri si de urari..

imi pare rau ca n-am mai dat pe aici dar sunt ..cu copil mic ..
cred ca ma intelegeti
sa va spunem un pic despre noi... eu sunt tot un capricorn ...nustiu cum ne vom intelege pe viitor cu atatea coarne in casa..mai ales ca tati e berbec![]()
sa va spun despre junioara..(am ales sa-i pun acelasi nume ca al meu..sa-i poarte noroc
mi-e mi-a purtat
)
este o fetita superba..(nu-i ca-i puiul cioarei
)
este mereu zambitoare..nu plange niciodata ..iar atunci cand vrea sa o faca ..nu reuseste..cateodata incearca sa se lamenteze..dar e atat de dulce caci mie imi vine sa rad... si deci se termina cu bine...
..sa dea Domnul sa nu aiba probleme grave niciodata.. pana acumne intelegem de minune... mai sunt si dati cand nu-i convine ei multeee ..dar tot ca mama se face
ca stie ce-i mai bine pt. dansa
deocamdata nu prea avem multe de spus caci avem abia 3 lunite..
mai nou ma simt foarte mandra de ea caci a inceput sa-si studieze manutele ,sa apuce lucrurile si piciorusele, si desi inca nu-si dam seama ca ea o face... e un pas important.. rade intr-una..(mai nou cu glas) si gangureste si vorbeste acolo pe limba ei...de numa'numa.... numai vorbe nu scoate, ca de povestit deja e naratoare...nu'mi inchipui cand intradevar isi da drumul la gura cred ca ma va durea capul...
mami nu o lasa sa plang niciodata..dar nici ea nu e cinestie ce pretentioasa..mai ales ca-i acord tot timpul dansei...
isi papa de zor manutele prefera aratatorul si dej'tul mare ca si cum ar papa seminte![]()
incerca sa se ridice in funduletz iar daca o ridic la 45° chiar o face
(lucruri normale pt. varsta de 3 lunite...dealtfel ca orice copil la varsta ei
)
in rest ..viata merge inainte si eu simt cum intineresc alaturi de bobocul meu... sunt indragostita ..
fac treaba si ma mai ocup de mine doar cand doarme ea... restul... ma dedic 100% fara sa-mi pese...
cam atat.. in speranta ca nu am plictisit prea mult..mai revenim si va trimit cate un 
si va uram o zi placuta
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Anina_n spune:
Stefania, ce frumos povestesti tu despre minunea ta ! Si ce bine te simti mamica ! 
Am citit povestea nasterii minunii tale si se vede si de acolo, cat de mult ti-ai dorit-o si cat de mult o iubesti. Sa dea Bunul Dumnezeu sa reusesti sa-i faci o surioara sau un fratior, ca ai destula dragoste pt. doi sau chiar trei, cum ai scris, acolo ! ![]()
Cristinuca e racita cu nasucul, sta acasa si se joaca cu Lili(hamsteritza), cea mai buna prietena a ei. ![]()
Si ai vostri iubesc asa tare animalele ? Si inca, una, care nici macar nu e a noastra. ![]()
Andreia, ce face Bianca in vacanta ? Cum se distreaza ?
Anto, ai revenit ? Ti-ai incalzit oscioarele ? Ca la noi, tot friiig e ! ![]()
Carmen, ce faci, cum esti ?

slimatei spune:
multumesc nina.. asa e ma simt foarte bine in pielea mea![]()
ma simt implinita... sunt fericita
ce frumoasa e asta!!!si eu le iubeam asa..dar acum ca a venit micuta si mi-e cam frica cu parul...+ ca ele ies mereu afara ..aduc o mie si unul de microbi..+ ca eu sunt sensibila la streptococ... ei ..mai multe.. pe deoparte imi pare rau dar...nu le-ammai putut tine...
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
helbi spune:
Stefania, ce dulce e papusica ta!!!! Sa itzi traiasca si sa va aduca numai bucurii!
La noi azi e ultima zi de vacanta de primavara. Miercuri la piscina a fost frumos, iar ieri la Dialogmuseum f interesant, dupa cum a povestit Bianca. Iau impartit in 4 grupe, fiecare grupa avind 6 copii, un educator de la Hort si un nevazator de la muzeu, care i-a condus in expozitia numita "in intuneric". Au avut ocazia sa "vada" si sa inteleaga pt o ora jumate viata unui nevazator. Sau plimbat in intuneric, dar au azit zgomotul de pe strada: masini, aviona, tractoare, muzica........Li s-a spus ca in muzeu (e un muzeu privat) lucreaza 26 de nevazatori si inca 5 care sunt si ei aproape orbi. Bianca a venit f impresionata de ce a vazut si auzit acolo. Sia cumparat si o carticica cu alfabetul Brielle.
Acum e cu prietena ei si joaca WII !
De luni reincepem scoala!
We placut si va asteptam cu drag cu noi povesti despre ce fac copii capricornutzi!
slimatei spune:
multumim andreea
fetelor dupa cum observ si pe aici bate virusul ala cu .."nu e nimeni?"![]()
haideti ca va pup.. si va urez o zi placuta...
noua cred ca ne da primul dintisor..ca asa ce suntem nervoase si balim ...ce emotii..
pt. mine.. ce ea inca nu realizeaza![]()
Stefania X2 ... eu, broskutz :)

Am fost plecata 3 zile, iar ce am citit azi, m-a "darimat". Nu pot scrie acolo, insa, ma rog pt ea!
.Mie mi-a fost lene sa pun poze.Oricum multumesc de aprecieri.Am vazut-o si pe Scufita,foarte curajoasa langa vanator
(27+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)