Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Wow Melania! sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara is bb sanatos!
Cred ca dupa carucior, vine un baietel, nu?

Noi suntem in vacanta 2 sapt si incercam sa ne odihnim dupa o prima parte de semetru 2 f obositoare!

Anto, tinem pumnii Scufitei Rosii, si asteptam pozele!

Ce fac ceilalti capricornutzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Da vine fratiorul la sfarsitul lui iunie.Melania e foarte incantata.A fost putin dezamagita ca e fratior si nu surioara dar ia trecut repede.Acum totul ramane pt fratiorul ei:scaunul de masina,patutul vechi,hainele...
Anto asteptam poze cu Scufita Rosie .
Vacanta placuta Biancai!

Carmen(26+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, ce draguta e Melania ca se gindeste deja ce sai pastreze fratiorului!

La multzi ani, cu intarziere! Sa fii sanatoasa, iubita,sa ai o sarcina usoara in cont. si un bb sanatos, care, alaturi de Mela sa va umple sufletul de bucurii!

F. frumoase pozele. Preferata mea e cea in care e in body si cu sosete de "dama":-)))) I se vad pernutele de la pulpitze:-)))

La noi ninge ca la balamuc:-((( Urasc iarna:-((( N-am avut un fulg pinb azi, si acum e fum afara si un frig...brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mersi de poze Andreia. Frumoasa foc Bianca. Sa-ti traiasca! Imi place ideea cu poza comica
Maine avem carnavalul. Poze pun pomaine!
pup fetele si capricornitzii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Merci si eu de aprecieri!:-) Poza aia a facut "furori":-)))) Mai au una in acelasi stil si de anul trecut!

Am votat-o si eu pe Andrada si va tinem pumnii strinsi si la concurs, dar si maine la carnaval.

Pozele le pot vedea apbia vineri, caci nu am acces la net 3 zile cit sunt plecata. Sper sa le tii "active" pina atunci, daca nu, please un mail cu pozicile:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
He, he...s-a marit numarul de capriconutze in clubul nostru !
Bine ati venit, Stefaniilor(slimatei) ! Sunteti si voi pe lista, acum !
Felicitari pentru micutza crestina, dupa cum am vazut in poze !
Carmen, noi te-am mai felicitat o data pentru sarcina. Dar cum nu ai mai scris de ceva vreme, aici, s-a cam uitat.
Sarcina usoara in continuare ! Ce bine arati la mai mult de jumatate din durm !
Iar Melania este o scumpa, cum se gandeste ea, la fratiorul ei, deja !
Carmen, zilele saptamanii pe culori sunt de la gradi. Fiecare culoare reprezinta o zi. Asa stiu copii ce zi a saptamanii este si ce mananca in acea zi, la gustarea de la gradi. Miercuri, joi si vineri, copiii isi prepara(impreuna cu educatoarea) gustarea de la ora 10:30.
Miercurea este zi de supa de zarzavat, tocanita de cartofi sau crema de branza pe paine. Joi este zi de fructe, iar vineri este zi de cereale muesli(imnuiate un pic in ceai) si fructe.
Cristina este la gradinita in grupa Waldorf. Nu am ales-o noi, aceasta grupa, ci....asa am nimerit.
Andreia, vacanta placuta Biancai in continuare !
Cum ii este mana ? Si-a revenit complet, e ca noua ?
Anto, carnaval....ce frumos ! Cu ce ocazie este ?
Abia astept sa vad pozele !
Cristina a avut carnavalul meseriilor anul acesta. Si tocmai ce a primit o rochita de superba !
Ieri si azi, n-a vrut la gradi. Am lasat-o sa-si faca somnul, dimineata, ca tare greu ii vine sa se trezeasca. Nu stiu ce va fi la toamna, cand va incepe scoala !
Va doresc o zi faina(in ciuda vremii de afara), in continuare !
Pe curand !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ieri am avut carnaval
A fost foarte frumos. Dupa, am fost la o pizza cateva familii si Andrada s-a simtit tare bine. Am ajuns acasa la 11
Dimineata s-a trezit foarte greu, ea fiind obisnuita sa se bage in pat la 8.30-9.00.

Scufitza rosie alaturi de lup si vanator

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am admirat Scufita in poze si costumele celorlalti participanti. Se pare ca a fost un carnaval foarte reusit !
Copiii s-au simtiti foarte bine, asta e clar.
Si am vazut-o pe Andrada si pe mami, pe schiuri. Bravo, voua !
Ati ajuns la ski, pana la urma.

O zi cat mai faina, ve doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Superbe poze, Anto! Am mai scris is la sub- nostru, dar scriu si aici ca tare miau placut. Si asa ma bucur ca acum se gasesc si se fac de toate si la noi, pt ca imi amintesc ca, copil fiind, tinjeam dupa multe din tentatiile Occidentului:-( Acum, copii nostri, indiferent unde locuiesc, se bucura de aceleasi frumuseti!

Mi-a palcut enorm si idea de la gradi lu Kiki, cu carnavalul meseriilor!
De asta au nevoie ingerasii nostri: distractie si voie buna si iubire multa, iar ei ne rasplatesc cu cele mai "scumpe" cadouri: zimbetele lor minunate, primii pasi si primele cuvinte sau rezultatele bune la scoala!

Sa ne bucuram de ei, sanatosi si sa ne rugam pt cei suferinzi si, in special pt EMMA! Am fost plecata 3 zile, iar ce am citit azi, m-a "darimat". Nu pot scrie acolo, insa, ma rog pt ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am votat-o si eu pe Bianca si Cristina .Mie mi-a fost lene sa pun poze.Oricum multumesc de aprecieri.Am vazut-o si pe Scufita,foarte curajoasa langa vanator .
Nina super gradinita.E de stat? Stiu ca am mai primit felicitari,dar nu m-a deranjat inca o tura

Carmen(27+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput