Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Draga Andreia, zau ca nu ma pricep la Pc mai mult decat tine. Deseori am postat la Lectii know how...si am gasit raspunsuri. Sunt multi care se stiu.

Carmen, crede-ma ca nici eu nu pot sa cred cum am putut sa ma imprastii atat de rau mai ales ca am patinat in copilarie si schiez in fiecare an. Poate asa a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am aniversat ieri ziua Biancai la patinuar. fost f. frumos, dar f. aglomerat (cozi peste tot: la casa, la inchirieri patine, la restaurant). Copii s-au simtit tare bine.....prietenul Biancai la inceput nu vroia sa vina, ca nu stia sa patineze.....iar la sf. plingea ca de ce plecam Fetitele au fost tare dragutze cu el. Pe rind, aveau grija de el, i-l tineau de mina, i-l sprijineau si incurajau.....si, la farsit, patina singur!

Biancai va trebui sa-i iau patine de piele, caci , de la lcele de plastic s-a ales iar cu o batatura ce a "terminat-o". Ultimele 15 min. nu s-a mai putut misca de durere....si asta, dupa ce in urma cu 3 sapt. patise la fel. E clar ca o irta plasticul (la fel patesc si eu).

Carmen, distractie placut aastazi!

La multzi ani frumosi, tuturor copiilor ce se aniverseaza zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, mamici de capricornutzi !
Ce fac zilele acestea capricornutzii ? Se bucura de ultimele zile de vacanta ?
Cred ca va fi un semestru greu, cu vacanta de doar 1 sapt. la Paste.
Andreia, Bianca a avut vacanta ?
Anto, Doamne, nici n-am stiut ce ai patit ! Cum esti ? Dar sotul tau ?
V-am vazut pozele in albumul "Clipe de viata, 2008". Sunt superbe !!!
Carmen, ce se bucura Melania de papusica vie din casa !
Si ce distractie a a avut de ziua ei ! Mi-a placut mult tinuta ei. Iar tu, arati bestial, mamico !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nina, din pacate, aici nu-s asa de multe vacante ca in RO. Uneori ma intreb, cind invata copii de acolo, ca, daca-i cautzi, ei tot prin vacante sunt La noi s.a schimbat semestrul asa: vinerea trecuta a fost ultima zi din semestrul 1. S-au dat diplomele cu notele, iar de luni au inceput semestrul 2 cu alt orar si alte profesoare. Urmatoarea vacanta va fi abia pe 6 apr. de Paste, dupa care scoala pina in 11-12 iulie Urmeaza 6 sapt. de vacanta de vara si.........din 23 aug. trecem clasa a 4-a! In total, pe an au NUMAI 13 sapt de vacanta. In RO numai vacanta de vara si are mai mult de atit:-(((

Bianca merge f bine cu scoala, desi nu are numai note de 1. Insa, asa cum imi spunea is invatatoarea ieri la discutii personale, aici nu exista (sau o fi, dar f rar) copil cu 1 pe linie. In RO, la materii ca sport, desen, muzica, copii buni, au "implicit" nota maxima. Aici, de ex. Bianca a fost singura din 21 de copii care a primit 1 la inot, dar asat pt ca ea avea toate "insemnele" pt care colegii ei au dat acum examen, de la varta de 5 ani. La desen, muzica, nu stiu daca usnt mai multi de 2 copii din 21 care au nota 1. (la muzica cred ca nu e nimeni).

La mathe au o noua profa acum. A trecut cu ei la calcule mintale, de genul 67+89 sau 128-67, etc. Ei nu facusera asa ceva......face zilnic cu ei. Daca in prima zi Bianca a avut 2 ex. care nu le- a"retinut", si 2 la care a greist, din 10. Azi a ajuns ca, din 20 ex. (10 cu + si 10 cu -) sa le faca perfect.

E mult diferit sistemul in afara decat in tara. Invatatoarea Biancai imi spunea ieri ca a citit diversre rapoarte despre scoala din RO si ca stie ca acolo se face carte multa, dar si ca copii stau multe ore la masa de studiu. Aici li s-a spus ca, daca lectiile le iau mai mult de 45 min (dar sa nu viseze cu ochii pe pereti) sa scriem invatatoarei si le da mai putin.

Carmen, superbe pozele de la ziua Melaniei. Si tu intr-adevar arati fff bine!

Anto, cum au iesit analizele Andradei? I-am facut si eu Biancais i am uitat sa sun dupa rezultat:-((( O sa ma interesez sapt. viitoare. I-am mai facut si vaccinul anti-meningita (ea a fost suspecta acum 3 ani de asa ceva.............4 dr. au pus initial acelasi diagnostic. Din fericire, nu a avut!).

WE placut si un sfarsit de vacanta frumos! S nu in ultimul rind, mult succes in semestrul 2.

Mergi la inceput

La multi ani dragelor! Sa aveti o primavara insorita in sufletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna fetelor,ce mai faceti?Ce v-a adus iepurasul?

Multumim de aprecieri.
Anto cum mai sunteti cu sanatatea?
Andreia ai avut dreptate anul trecut cu bicicleta de 12 tzoli.Anul acesta mai poate merge cu ea,asa cu indulgenta.Dar, a mers pe 2 roti din prima dupa 20m de sustinere.

Noi suntem ok doar ca ne-a afectat criza si al meu sot e somer.Drept urmare eu m-am intors la servici din 21 aprilie si el a ramas acasa cu copiii in CIC.Am noroc ca peste 2 luni vine vacanta si am scapat!
Melania e tot mai "indrazneata" si inventiva .Are tot felul de idei mai mult sau mai putin bune si le mai aplica si pe Serban .Ieri il freza cu lipiciul lichid din tub.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara
Abia ce am descoperit subiectul..... Sunt si eu o fericita mamica a unei frumoase fetite de 1 an si 4 luni, PATRICIA ALEXIA, nascute pe 3 ianuarie 2008.
Inca nu va cunosc, dar am sa incerc sa citesc din urma pin, ca sa ma pun la punct.Sper sa mai intre cineva ca sa am cu cine ma conversa. Vad ca intrati destul de rarut.
Va pup si va astept aici.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Bine ai venit Marinela.Ai o scumpete de fetita,frumusica foc,sa-ti traiasca!
Intr-adevar pe aici lumea intra mai rarut .
Aicisuntem noi.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carmen , sunteti superbi. Ai niste copii tare draguti, sa-ti traiasca.
Vad ca esti din Arad , am si eu un var acolo, insurat cu 2 copii. Mie personal tare mult imi place Aradul. Am locuit acolo cand avem 1 an, apoi ne-am mutat.

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

irlandeza, bine ai venit la caposi
daca nu ma insel cumva esti de origine de prin MM? daca te confund sorry

Sa-ti traiasca minunatia si cand intra si Anina o sa o treaca in listuta. Pana atunci te asteptam cu impresii despre Patricia.

CArmen, imi pare rau pt sotul tau, bine ca ai reusit tu sa te intorci la munca. Vad ca Melania isi intra bine in rolul de surioara

Nina, ce mai faceti dragelor? Kiki cum sta cu glicemiile. N-am mai avut timp sa intru pe subiectul cu diabet sa va citersc. Am vizionat pozele, tare frumusica e si creste vazand cu ochii.

Andreia, cu tine ma mai intalnesc pe la scolarei, insa cum stau rau cu timpul n-am mai dat nici pe acolo. Cu bicicleta ne-am hotarat sa mai amanam avand in vedere ca cea veche e inca in functiune si doua nu avem unde sa depozita.

Andrada a reinceput inotul. Merge f bine si ii place tare mult. Cu scoala merge bine, n-avem pb. Insa...
Asteptam vacanta!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput