Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 14
helbi spune:
Nina,
venim in tara intre 22 iunie is 18 iulie. Bianca a plecat ieri in tabara cu toatae clasele a 2-a si revin vineri. Apoi, mai au scoala numai 2 saapt si pe 20 iunie intra in vacanta. Reincep scoala pe 4 august:-((((
april spune:
Nina, ochiul e ok acum. Nu se mai vede nimic. Dar a dureat 2 sapt pana s-a vindecat. Andrada astepta vacanta ca orice copil. O ducem la bunici, la Sighet pana mergem la mare...pe la sf lui iulie, incep. lui august...vedem noi.....
Nina, superbe pozele de la Buzias, vad ca s-a imprietenit Kiki cu multi copilasi...si baietei ![]()
Carmen, ce face burtica? Nastere usoara.
Andreia, pe unde prin Ro umbli? Doar prin Bucuresti? Mey fetelor ce imprastiate suntem prin tara si afara.....eu mai am delegatii, insa nu in orasele de unde sunteti voi. Bucuresti, Cluj, Pitesti....cam astea ar fi directiile.
Melania 14 spune:
Multumesc de intrebari si de urari.Suntem bine,cezariana mi-o va face dr pana in 16-17 iunie,adica pe la 38-39 saptamani.Ma apuca groaza de bagaje.Am sa va tin la curent .
Felicitari Stefaniei pt primii dintisori!
Ninase vede ca v-ati simtit bine la Buzias.Cristina e foarte sociabila din cate am vazut in poze.
Andreia distractie placuta lui Bianca in tabara.
Antobine ca s-a vindecat ochiul.Ce fain ca mergeti la mare...ma gandesc ca Andrada de abia asteapta.Melania ma tot intreaba noi de ce nu mergem la mare?si tot trebuie sa-i spun povestea imposibilitatii.Are o consolare si anume strandul din Ungaria unde mergeam anul trecut aproape in fiecare duminica.
Carmen
(36+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
helbi spune:
Am vazut si eu toate pozele, si alei Ninei (se vede ca v-atzi simtzi bine) si ale lui Carmen (ce burtica frumoasa ai:-)))
Anto, noi in Bucuresti aterizam, stam citeva zile acolo, apoi pe Bianca o duc la mama (100 km de Buc.) si eu o sa tot fac naveta intre ea si Buc. unde mai am de rezolvat diverse. Asa ca, daca ai vreo delegatie, dami de veste. O sa-tzi las, daca vrei, nr meu de mobil de RO pe PM, caci de la mama nu voi intra pe net, ca nu are. Mi-ar place sa ne vedem!
Bianca m-a sunat aseara din tabara. Era bine, venisera de la piscina si era ora 22,30 cind a sunat:-) Azi stiu sigur ca seara au dicoteca, foc de tabara si serbeaza si ziua unei colege care implineste azi 8 ani. Ce fac peste zi azi? Parca o excursie intr-un orasel apropiat. Iar maine au un Workshop. Mi-a spus ca a trimis si vederile ieri:-) Si ca sa-i scriu si eu azi:-) Asa ca, dupa serv. merg sa iau o vedere sa-mi bucur copilul:-)
carmen, dar tu de ce faci cezariana?
april spune:
ce gravidutza fumoasa...wow, dar tu n-ai pus nimic pe tine, e super asa. Ce corp frumos ai Carmen 
Melania 14 spune:
Fetelor multumesc de aprecieri dar nu am facut absolut nimic ca sa-mi creasca doar burta
.Metabolismul e de vina.Cu Mela parca am fost putin mai pufoasa dar a avut doar 2700g.
Andreia la 22.30 de la piscina????mai mai ,de la disco la ce ora se intorc?
Important e ca se simt bine si ca mai merg in tabere si excursii.Cam greu mobilizezi copiii de aici in directia asta.
Anto cezariana am de la Mela ,asa ca si acum va fi tot asa.
Carmen
(36+)
si
ASA DA-ASA NU !
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! 
Ma bucur sa aflu ca toate sunteti bine, sanatoase ! ![]()
Anto, sa faci poze multe la Sighet ca tare frumos e acolo ! ![]()
Carmen, arati bestial !
Esti o viitoare dubla mamica foarte tanara ! (Ce varsta ai ?)
Andreia, ce dragut, va scrieti vederi ! 
Patri, nepotica care e in cl. a 3-a, acum a invatat sa scrie o carte postala, la scoala. ![]()
Deci, veniti in Ro, pana la urma ! Spre marea bucurie a mamei tale si a voastra, cred. ![]()
Fetitele mele abia asteapta si ele, vacanta. Chiar si Kiki, greu mai merge la gradi.
Saptamana viitoare are serbare, la fel si Medi, nepotica mai mare, care termina cl. a IV-a. Si, de maine in 2 saptamani.....via Dublin !!!

Nu-mi vine sa cred ca voi sta 1 luna intreaga cu surorile mele, fetitele si mama ! In concediu, pur si simplu in concediu !!!
Regret ca fratele meu nu va fi si el cu fetita lui, acolo, cum fusese stabilit in iarna, caci s-a hotarat sa plece cu mica lui familie, sa-si incerce norocul in Canada, la unul din fratii lui Cristi, care e stabilit acolo de cativa ani.
Iata, poze din saptamana cat a fost acasa, fratele meu si ne-a incantat cu prezenta celei mai mici nepotele a familiei noastre !
Inca, am de lucru la editarea pozelor. Dar intelegeti voi, cine e in poze. ![]()
Cam astea ar fi noutatile la noi. ![]()
O zi cat mai faina, in continuare ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
april spune:
Si uite ca a sosit si ziua asta...Andrada a terminat clasa a II-a cu FB pe linie, plus o diploma la Cangurul matematica, calificativ excelent.
Aseara au avut festivitatea, a fost frumossss, doar o mama stie despre ce vorbesc. Am fost si sunt tare mandra de ea.
Cateva pozici de aseara:
http://family.webshots.com/album/563779578SKCPKe
Nina, sa ai un concediu superb, sa te odihnesti, sa vizitezi, sa dormi, sa te relaxezi. Meriti din plin. Bucura-te din plin de aceasta vacanta. Asteptam poze si impresii. Aici ne gasesti.
Carmen, a sosit Serban?
Andreia, te asteptam in tara. Sper sa prind o delegatie in perioada act esti tu in Bucuresti.
helbi spune:
Anto, te felicit si aici. Ai o absolventa pe cinste! Vacanta placuta ca merita din plin!
Eu am sa-tzi las pt orice eventualitate nr meu de tel. pe PM. Mi-ar place mult sa ne vedem/cunoastem. Eu de la mama nu voi avea acces la internet, de aceea, chiar daca tu imi lasi PM nu-l pot citi.
Noi mai avem o sapt. de scoala. Insa, aici festivitatile nu-s ca in RO. Copii primesc diplomele si atit Nu au serbari decat daca termina clasa a 9-a, 10-a sau 13-a si parasesc scoala. La o astfel de serbare am asistat azi (instantaneu) si tare emotionant a fost- Au primit diplome, carti, flori si poze cu toata clasa. Au avut parte de un mini-spectacol..........ce sa zic, altfel decat cunoastem noi! Insa, au stiut sa se bucure, sa aplaudse si asta mi-a placut!
Si nici nu etau suparati ca au pierdut aseara contra Croatiei:-))))
Nina, superbe si pozele voastre! Felicitati si absolventei de gradi, dar si verisoarei ei si mult succes pe noul drum! Si nu in ultimul rind, Vacanta placuta, concediu de vis alaturi de cei dragi! Nepotelele ramin si la anul la voi?
Aaaaaa si inca ceva: Felicitari pt familia frumoasa si unita pe care o ai. Inteleg ca sunteti multi frati, dar sa stii ca rar mi-a fost dat sa vad atita intelegere, ajutor si armonie ca in familia voastra! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unuii de altii!
Carmen, ce face bb? Dar Melania?
Si bbelina Stefania ce mai face? Gingureste de zor banuiesc....dar dintisori noi mai avem?!
Va uram un WE super frumos! Noi vom avea 2 Sommerfest-uri, dintre care unul la ....pompieri:-)))
Melania 14 spune:
Fetelor suntem 4 in familie din 11 iunie.Serban s-a nascut cu 2750 si 49cm.E cuminte,doarme si suge.Eu am lapte si de dat la altii
.Mela e foarte incantata desi s-ar fi asteptat la un fratior ceva mai mare ,macar sa stea in fund si sa gangureasca.Cateva www.flickr.com/photos/12577492@N04/2592093733/in/set-72157601969765449/" target="_blank">POZE .
Carmen
(37+)
si
ASA DA-ASA NU !