Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 13
april spune:
slaba miscare pe aici...
Carmen cum esti? tinem pumnii sa ai o nastere usoara. parca esti in ultima luna, nu?
Nina v-ati intors? cum a fost la Buzias?
celelalte fete haideti si ne mai povestiti ce fac capricornutii 
Andrada incepe azi lectiile de inot, eu am avut o operatie la un ochi, de fapt la pleoapa inferioara si arat ca dupa un meci de box
asa ca stau acasa.
In rest, asteptam vacanta. Maine Andrada pleaca in excursie cu clasa pe la casele memoriale Rebreanu si Cosbuc, Cimitirul Vesel din Sapanta, Manastirea Barsana, Moisei, iar sambata merge la ziua de n astere a unui coleg de clasa.
Melania 14 spune:
Anto distracti placuta Andradei in excursie si la chef.De ce a trebuit sa te operezi la ochi?
Eu sunt bine,multumesc de intrebare.Am intrat pe ultima suta de metri.Acum sortez hainute pe care le-am primit si vad de ce mai am nevoie.Trebuie sa fac cumparaturi si bagajele de spital pt amandoi.Doctorul spunea ca dupa 10 iunie oricand e nevoie imi face cezariana.Mela nai e foarte nerabdatoare si ma tot intreaba de ce nu mai iese odata fratiorul pt ca a stat destul la mine in burta
.Mai vede ea daca nu se razgandeste si nu-l trimite inapoi la mine in burta dupa ce se naste 

Carmen
(34+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
april spune:
Ce dulce e Melania
Andrada si ieri m-a intrebat ca eu cand am de gand sa mai fac un bb ? Raspunsul a fost cam dur pt ea, sunt prea batrana pt bb. Cred ca toata viata o sa-mi reproseze, dar acum e prea tarziu. Oricum ea vrea toata atentia nostra si i-am explicat ca i-ar cam fi sarit randul daca era un bb.
Prin iarna am facut un urcior pe care l-am neglijat. In timp s-a format un graunte care tot crestea. Asa ca am ajuns la cutit. Erau 2 radacini in aceeasi "camasa". A fost destul de mare. Din pacate am avut si hemoragie in timpul operatiei, asa ca am o vanataie de toata frumusetea.
C~armen tine-ne la curent cu venirea bb. Nastere usoara!
Melania 14 spune:
Promit sa va tin la curent
.
Carmen
(35+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
vampy24 spune:
Buna Helbi.
Am citit pe forum ca ai facut o operatie de vitrectomie.... As vrea sa aflu mai multe despre asta, ti-a fost inlocuit lichidul din ochi, si daca da, cum te simti in prezent ??? Ma numesc sorin, am 36 de ani si sunt din suceava... casatorit, 2 copii superbi... Am o problema cu ochii, mi-au aparut firisoare si puncte negre, in ambii ochi, le am de aproape 18 ani, dar situatia s-a agravat foarte mult in ultimele 10 luni. Aceste scame din ochi s-au incapsulat in tot campul vizual creindu-mi stari de depresie si discomfort continuu. Am inteles ca singura posibilitate de a scapa de problema asta, e sa fac o Vitrectomie, cu inlocuirea lichidului. In romania nu se poate face, doctorii nu accepta sa o faca, asa ca sunt pe cale sa ma programez la Dr Tassignon in Belgia. Mai am pe 30 iunie o programare la un chirurg vitreoretinal in Firenze (IT), sa vedem ce spune si asta, dar singurul loc unde decizia este la latitudinea mea de a face operatia, este in Belgia. Am tot cautat pe net, despre operatia de vitrectomie, informatii, marturii, si asa am citit despre tine, intr-un topic de anul trecut, de pe acest forum. Mi-ar fi de ajutor daca mi-ai spune cate ceva despre operatie, si ce ti-a spus tie doctorul.... E periculoasa ??? Care sunt riscurile cele mai mari ? In cat timp vederea ti-a revenit la normal ? Stiu ca as vrea sa te intreb mai multe, dar pentru moment as dori sa imi raspunzi , doar la aceste intrebari, si daca esti dispusa sa imi raspunzi si la altele... In asteptarea raspunsului tau, iti doresc multa sanatate si numai bine.
Sorin
slimatei spune:
neata!
vreau sa urez si eu
la multi ani! de 1 iunie tuturor copilasilor
si vreau sa va dau vestea mare
... stefy a devenit intre timp un mic 
cu 2 dntisori....dragalasa foc
..mi-o laud eu pana o face altcineva..
nici nu-mi vine sa cred ce a crescut..si se face in fiecare zi tot mai frumoasa si agera ..e un spiridus.. parca-i titirez![]()
va pup o zi placuta!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
april spune:
felicitari pt dintisori!
ma apuca cateodata nostalgia si-mi doresc sa o vad din nou micutza, cum sepelea cuvintele, cum fiecare zi era ceva nou si minuntat. nu ca acum n-ar fi, dar parca cresc prea repede.....bucura-te de fiecare clipa si soarbe fiecare cuvintel.
ma mai uit din cand in cand la inregistrarile de cand era bb si mi-e dor de ea bebe.
edit: slimatei...ce papa bun ai acolo....yammiii
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici de capricornutzi ! 
Am revenit de la Buzias, doar ca am fost super ocupata la serviciu si acasa, unde l-am avut in vizita pe fratele meu cu bebelina lui de 5 luni(careia nu i-a iesit nici un dintisor, inca, Stefania, desi se pregateste ceva sa iasa, dupa cum se vedea).
Felicitari pentru cei 2 dintisori, din cate am inteles, ai micutei tale !
Ii asteptam pe urmatorii ! ![]()
Anto, citind ce scrie Stefania pe aici si avand-o si pe nepotica mica la noi pt. 10 zile....m-au apucat rau de tot nostalgiile....cand era Kiki bb mic. ![]()
Tare mi-ar fi placut sa mai am un bb si Cristinei i-ar fi placut....
Numai tati de Kiki se opune. Si cand ma gandesc ca e greu cu unul, financiar, apoi cu doi.... Ma resemnez si incerc sa ma bucur de ce am. ![]()
La Buzias a fost super fain !!! Iata, dovada, in poze ! ![]()
Tie ce-ti mai face locul operatiei, Anto ? S-a retras vanataia ? E totul frumos si ok, acum ?
Andrada asteapta vacanta ? Ce planuri de vacanta aveti ?
Carmen, nastere usoara ca un fulg, iti doresc ! Asteptam vesti de la tine, cat mai curanbd posibil ! ![]()
Andreia, voi ce faceti ? Veniti anul acesta in Romania ?
Acolo, parca se ia mai tarziu vacanta de vara, nu ? Si tine mai putin.
Astept vesti de la voi, dragi mamici ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn