Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 12
Melania 14 spune:
Hristos a Inviat! 
Fetelor va doresc Paste fericit alaturi de cei dragi!
Andreia e de 12'bicicleta.Probabil ca atunci numai 2 ani ii va fi buna.Din pacate nici nu a ajuns ,e comandata de pe un site din Germania
.Oricum a fost foarte fericita daca a avut dulciuri.E maaaaaaaaare amatoare!
Pe tanar il va chema Serban Andrei.Serban e numele ales de data trecuta
si altul nu ne place.
Carmen
(31+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Anina_n spune:
Adevarat a inviat !
Noi am fost la Inviere azi-noapte si, asa cum banuia Cristina, atunci a venit
cu darurile de Paste.
O carte cu zane, reviste educative, papucei de baie cu iepurasi si dulciuri.
Azi am petrecut o zi linistita, acasa. Dupa atatea pregateli, doar ne-am relaxat. ![]()
Carmen, frumos nume ati ales juniorului ! Imi plac si mie, Andrei fiind preferatul meu, iar Serban, nu mai spun...ca e numele meu de fata. ![]()
Paste fericit, in continuare, dragi mamici ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
helbi spune:
Adevarat a Inviat!
Eu am fost al Inviere, pina la 4 dimineata, in timp ce Bianca, dupa ce mi-a adormit lcu o seara inainte la Prohod,a decis ieri sa mearga sa doarma la o prietena, caci ea la 9 si ceva "cedeaza":-)
Azi, a venit al 12.15 si am plecat iar la biserica unde, dupa o slujba mica, ne-am adunat cu mic cu mare, cu multe bucate alese la o masa "comuna". A fost placut, vreme buna, asa ca am üpetrecut citeva ore acolo. upa aceea, am venit cu sora mea, nepotelul si cumnatul la noi si copii s-au bucurat de cadourile de la Iepuras!:-) (si noi, pe linga ei).
Bianca a primit periute de dinti electrica, bascheti rosii, o fustita si 3 tricouri. Eu bascheti rosii, un tricou, papuci de casa si o felicitare superba facuta de Bianca + un fel de inelus tot de minuta ei facut:-)
De maine reia scoala, iar in citeva zile petrecem iar (va spun atunci:-) , dupa care trecem la sport si cura de slabire ca s-au depus mincarurile Pascale:-)
Si mie imi plac numele alese de Carmen. Andrei e tizul meu:-) Sarcina usoara pe mai departe si bb sanatos!
Melania 14 spune:
Wow Nina ce de oua si ce de ajutoare la vopsit!!!de mancaruri ce sa mai zic.La noi in familie ai mei vopsesc ouale si pt noi ,poate ca peste 2-3 ani cand mai creste Melania vom vopsi si noi.Pasca am mancat si noi pt prima data si e foarte buna.
Andreia pune niste poze cu felicitarea si inelul primit de la Bianca.De abia astept sa-mi faca si Mela cate ceva
.
Multumesc de aprecierile vis-a-vis de numele alese pt tanar
.Mie imi place din adolescenta Andrei ,a fost preferatul meu iar pe Serban l-am descoperit cand cautam nume de baiat data trecuta.Sotul se pare ca se conformeaza si accepta ideea ca mama e cea care "simte"ce nume i se potriveste copilului ![]()
Carmen
(31+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
helbi spune:
Carmen, sa stii ca nici nu mi-a trecut prin cap sa fotografiez "operele" Biancai. Le pastrez pe toate, dar o sa fac o poza si-tzi trimit pe PM. Sa-mi lasi tot pe PM o adresa de mail. (imi mai lasasei tu odata si nu mai stiu pe unde e:-()
Sa nu te astepti la opere de arta, insa, copii trebuie incurajati si eu mereu ii spun ca cel mai frumos cadou, e cel facut de mina ei. Si am sa-ti pun si poze cu ouale vopsite de ea (am ajutato si eu putin, dar in mare, e realizarea ei).
Editez ca, abia acum m-am uitat mai atenta si nu e un inel, e o inima:-)
Anina_n spune:
La multi ani, Anto, mami de capricornutza ! 

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
helbi spune:
La multzi si fericiti ani, Anto!
Sa ai parte numai de bucurii de la printesa ta, caci nu poate fi un cadou mai frumos pt o mana, decat zimbetul copilului ei!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Maine plecam pt. aproape 2 sapt. la Buzias.
Cristina abia asteapta, numara zilele de ceva vreme. Iar valijoara si-a facut-o de la 1 mai. 
Va doresc zile senine si numai bine ! ![]()
Imbratisari si pupici !