Copii capricorn *5*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La cit mai multe luni sanatoata, Stefania!!!!

Anto, tare dragut costumul Andradei!
Cu bici, te sfatuiesc sa faci ce am facut noi la prima bici a Biancai. Scoate-i pedalele si rotile ajutatoare si ea sa incerce sa invete sa-si tina echilibrul. Apoi, o sa ceara singura montarea pedalelor. Chiar ar fi pacat sa ajunga ca mine sa nu stie pe bici (bine, eu n-ama vut mica fiind, si acum, desi am, imi e teama de cazaturi ca la pb mele cu ochii, asta mi-ar mai lipsi).

Nina, Bianca nu e asa sportiva. Ba dimpotriva......si e asa lenesa la mers pe jos. Eu am "impins-o" de la spate cu inotul si la tenis s-a dus ca era prietena ei. Si, a avut noroc de antrenori buni care i-au stirnit interesul, asa ca acum e ok.

Eu vreau idei de cadou de iepuras. De la Anto stiu rasp:-), dar astept si de la voi:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Paste fericit !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Anto e superba rochita si-i sta foarte bine Andradei.Multumesc de intrebare,suntem bine.Creste burta,azi chiar am fost sa-mi cumpar niste sutiene pe masura de acum si absorbante pt sani.Imi curg intr-o veselie.

Se pare ca si Melania e ca si Bianca nu e prea curioasa de bicicleta.Oricum iepurasul asta ii aduce:o bicicleta cu Barbie .Sper sa pedaleze pt ca am dat o caruta de bani pe ea.

Va dorim si noi un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, vad ca ai intrat cam pe ultima suta de metri....adica, ultimele 9 sapt....Bine, stiu ca pt tine mai e mult, ca abia acum abia astepti sa scapi de burtica si sa te inetlnesti cu bba. Insa, mie mi se pare ca asa a trecut de repede timpul de cind am aflat ca vine si bb 2 la tine.Sa fiti sanatosi si Melania sa se bucure de bici. Cred ca leai incurcat un pic pe Bianca cu Andrada:-) Ca, din ce stiu eu, Andrada nu prea e prietena cu bicicleta.inca:-) Bianca merge bine, de la 3 ani fara rotite. Iar a doua ei bici a fost tot de la Barbye sia fost 160 Euro:-D. Avea "codite" bicicleta, erau agatate de ghidon . Am dat.o ca ia ramas mica si acum are un Montagbike cu 6 viteze:-)

Paste fericit tuturor si vacanta placuta copiilor, care de azi se pot bucura de asa ceva:-) (la noi nu e, dar avem si noi sapt. viitoare liber joi si vineri:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by helbi

Cred ca leai incurcat un pic pe Bianca cu Andrada:-) Ca, din ce stiu eu, Andrada nu prea e prietena cu bicicleta.inca:-) Bianca merge bine, de la 3 ani fara rotiti.

Andreia

Andreia pai nu spuneai tu ca a trebuit sa o "impingi" de la spate ca sa se urneasca?Tu te refereai la faptul ca asa de bine ai "impins-o" ca acum nu se mai opreste.Eu am inteles pe dos.Ce sa fac....garvidanta asta
Bicicleta noastra are rucsac si spitele cu brizbrizuri.Eu sper ca macar 3-4 ani sa o foloseasca .E prea mult timp aceiasi bici?

Carmen(31+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Carmen, daca Mela nu are un ritm de crestere f rapid, si daca bici e mai mare, o poate folosi mai mult. Bianca a primit la 5 ani una de 16 Zolli si anul trecut, la 7 ani a cazut de pe ea(si culmea e ca pina atunci nu mai cazuse) pt ca i-i era prea mica, si mergea cu biciorele departate, ca sa poata pedala. Deci, 2 ani a dura la Bianca (si prima a tinut-o de la 3 la 5 ani). Acum are una de 20 Zolli si sper ca macar la anul sa o mai foloseasca (inca saua e jos de tot).

Ce nume va avea bb?

Noi am fost in seara asta la Prohod. Acum am venit acasa si cum maine avem o gramada de treaba si multe lectii pt luni, nu cred ca mai reusesc sa mai scriu. Asa ca, va dorim din suflet

Paste Fericit! alaturi de cei dragi si cadouri frumoase de la iepuras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Carmen, chiar, ce putin mai ai pana nasti !
Intreb si eu, ca Andreia, ce nume i-ati ales juniorului ?
Sa stii ca si Cristina la aceeasi varsta cu Melania, a primit prima bicicleta cu roti ajutatoare. Si a tinut-o doar 2 ani, apoi fiindu-i prea mica.
Asteptam poze cu Melania pe bicicleta !
Andreia, asa e, acum aici au copiii vacanta, 1 saptamana. Ce bine ca venind 1 Mai mai prindem si noi, parintii cateva zile libere, alaturi de copii.
Eu, una, ma bucur enorm ca voi putea petrece mai mult timp cu minunea mea !
Anto, nu ne-ai scris ce-si doreste Andrada sa primeasca de la !
Multumesc de urari, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de urari scz ca nu prea avem timp in ultima vreme ..dar am incercat sa-mi fac macar sa va urez un paste fericit noi pastele l-am consumat :)
va pup si avem poze noi la smnatura ce ziceti?

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput