Copii capricorn *5*
Raspunsuri - Pagina 10
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Stefania, parca si tu esti capricorn, nu ? Si iubesti pisicile.... Deci, e clar, capricornutzii sunt iubitori de animale ! ![]()
Primul dintisor...oh, ce emotii ! Imi amintesc si eu, de primii doi dintisori ai Cristinei, la 4 luni fara 1 zi, pe 9 mai. Cum l-am sunat repede pe Cristi(sotul) sa-i spun marea minune.
Iar acum, schimba dintisorii de lapte, deja, de 1 an.
Ce imi place ca vii si ne povestesti despre junioara ta si astfel, ne rascolesti si noua frumoasele amintiri despre inceputurile copilasilor nostri ! 
Andreia, gata, copiii si-au reluat activitatile scolare, acolo ! Dar ce vacanta faina au avut ! 
Aici, din cate vad la nepotelele mele, nu se organizeaza nici un fel de activitati in timpul vacantei. ![]()
Te-ai hotarat cu hamsterul pentru Bianca ? ![]()
Nu stiu daca am scris aici, ca scriu si la "Copilasi de 2002", Cristina merge pe
de vreo 2 sapt., fara roti ajutatoare. Era atat de fericita, cand a reusit, incat zilnic iese cu
afara !
A uitat de role, acum. ![]()
Un weekend cat mai fain, va doresc ! 

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
april spune:
Iata-ma din nou acasa 
Mi-am incalzit oscioarele la putina caldurica![]()
Interes de serviciu, dar in we a fost vacanta in toata regula.
Am vizitat Valencia, un oras mirific. N-am cuvinte...daca ar fi sa ma mut undeva cred ca acesta ar fi locul. Poate si pt ca imi place caldura si m-am saturat de frig.
Mi-a fost tare dor de Andrada insa am vorbit zilnic la telefon.
helbi spune:
Anto, bine ai revenit! Cum a fost reintilnirea cu Andrada?:-)
Nina, Bianca nu a mai zis nimci de hamster, nici eu n-am mai amintit, asa ca, pina nu mai zice, nu ma leg la cap singura:D
Da, a reinceput de 10 zile scoala, vineri are dictare. Altfel, merge f bine cu scoala si cu tenisul. Ea se descurca bine pe role, nu e o profi, dar nici timp sa exerseze nu prea are (le are la Hort si acolo, doar ieri ce a iesit afara, caci, in rest a plouat si a fost asa de frig.....brrrrrrr). Cu bicicleta...de la inceput a mers fara rotite. I-am scos pedalele la bicicleta mica si a folosit-o asa, pina a invatat sa-si tina singura echilibrul. Cind s-a simtit stapina pe ea, a cerut montarea pedalelor. Dea tunci au trecut 5 ani si suntem deja la a 3-a bicicleta:D Succes Cristinei si la cit mai multe plimbari pe bici:-)
Stefania, sa treceti cu bine peste perioada "dintilor". Eu n-am stiut cind i-au aparut, insa, cunsoc un caz.........asa s-au chinuit:-( Nopti nedormite, miriiala, febra..........
Anina_n spune:
Anto, bine ai revenit ! 
Valencia, WOW !
Te cred si eu, ca ti-a placut mult si nu te-ai supara sa te muti acolo, cu totul ! ![]()
Poze ai facut ?
Ce i-ai adus Andradei de acolo ?
Andreia, si noi suntem la a 3-a bici, ca ea a inceput dinainte de 2 ani cu tricicleta. ![]()
Ma bucur ca-i merge bine Biancai la scoala si la tenis !
E o fetita sportiva din ceea ce scri despre ea.
Pastele ortodox il tineti ?
Voi de unde sunteti de loc ?
Stefania, ce face micutza capricornitza ? I-a iesit primul dintisor ? ![]()
O zi cat mai faina, va doresc ! La noi a iesit soarele, in sfarsit ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
april spune:
Da, Nina, i-am adus multe. De fapt doar ei i-am adus ca noi nu prea ne-am putut atinge de preturi....
uite unul dintre cadouri:aici
Anina_n spune:
E un cadou minunat, Anto ! Andrada e superba in rochita aceea, ii vine foarte bine !
Parca ar fi o micuta spaniolita ! 
Si e incantata si ea, de cadou. 
Impreuna cu sotul tau, ai fost plecata ?
Andrada cu cine a stat ? Au venit ai tai sa stea cu ea ?
april spune:
Binenteles ca bunu a fost cel cu care a stat...e preferatul ei. Si tata o iubeste tare mult. Am fost amandoi pt ca lucram in acelasi domeniu si am avut de invatat o tehnica noua si destul de complicata.
Nina, ce bine ca Kiki stie sa mearga pe bicicleta fara rotite, Andrada nu vrea sa incerce, se teme. E tare fricoasa. Nici n-am scos anul asta bicicleta din pod.
Carmen, ce mai face burtica? Cum te simti? Melania ce mai face?
slimatei spune:
multumim andreea!
april super cadoul 
asa e, acum nustiu daca e in toate cazurile dar eu preferam partea masculina si "cu par alb" intelegi ce vreau sa spun...![]()
nina ce sa spun mie imi plac tare animalele asa mi's de dragi... dar a tb sa renunt la ele acum ca am nascuto pe stefi pentru ca aveam 3 pisici una mai scumpa si mai frumoasa (erau eropene dar erau diferite ca culoare,una alb cu negru, alta rosie tarcata tigre, si motanul gri..plus cate am mai avut prima dar din pacate cu celelalte am avut experiente neplacute...deh.. pe astea nu le-am put tine eu.. si ma simt o tradatoare... dar n-am avut ce face..prima toxo, dupa mi-a fost frica de par, cand ma uitam la cat de firav e copilasul meu..si cum auzisem de atatea alergi ca se dezvolta cand is mici..si tb sa stau si toata ziua dupa ei -ca na' au si ei nevoie de afectiune....dar cum eu acum nu mai aveam timp nici pt. mine...si in plus de parca nua ar fi fost deajuns motanul mi se imbolnavise rau de tot caci fusese perioada de imperechere si a luat vre-un virus de pe la vreo mandra de-a lui..(si necesita tratament -pai cine avea timp sa stea dupa ei..caci sotul lucreza din noapte'pana noapte si ar fi tb sa stau eu..si cu fiimea
in nici un caz nu as fi riscat sa i-au vre-un microb...asa ca mi-a fost frica pt. micutza la urma urmei mi's dragi, dar sunt doar pisici si mai important e copilasul meu ...ehee poate ca daca ii mai aveam ii strangeam un pic in brate acum si imi mai treceau depresoasele mai repede... a si drep sa spun asta e adevarata cu animalele..in special pisicile..au puterea de a capta toata energia negativa...
mi-aduc aminte ca nu m-am simtit niciodata asa uarat ca acum ..nustiu de la ce se trage...dar inainte daca imi luam pisici in brate imi trecea de toate in schimb acum ma lupt de mult timp..ma lupt, defapt uneori ma complac... nustiu ce se intampla cu mine..dar de azi mi-am propus sa intorc foaia... trebuie..ca nu vreau sa cad mai jos..gata mi-am jelit destul... sa stiti ca in general capricornii (asta de la mine -cred ca prinde bine experienta mea pe aici, ei zic si eu
)
si cum spunea in general uneori am nevoie sa ma inchid in carapaca mea..si sa-mi plang eu oful..si nu ma poate scoate nimeni..dar atunci cand decid eu ca sunt pronta..ies afara si mai radioasa ca prima....
pt ca in general suntem persoane puternice si solare..dar ...
sa va spun de pe acum ca eu sunt una care ma lungesc...
sa-mi spuneti de pe acum daca vreti sa ma opresc...![]()
nu intru des dar cand intru se vede nu..?
haideti sa va mai spun un pic de stefi si plec ca o vad ca se cearta prin somn nu' cu cine![]()
dintisorii nu i-au iesit..dar gingiile is albe tare.. cred ca se pregateste... mai nou a inceput sa scuipe, nustiu daca am apucat sa spun si scoate limba ,baga tot la gurita..am avut parte de prima mangaiere..ma trage de tricou cand e fomitza, si mai nou face o gramada de rostogoliri burtica-spate... si ii place tare, tare..
trebuie sa plec ca de-a cu vad ca incepe serios cu scandalul
sper sa mai revin
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
vad ca n'a mai intrat nimeni ...
azi azi dam cafeaua
dar si de "beut"![]()

ceva papica
si o cola
pt cine nu bea
e petrecere mare