Imi puteti recomanda profesor pian?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am primit mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna ziua,

Doresc sa incep cursurile de pian cu fetita mea de 4 ani. Socrii mei au pian si este incantata sa "clapaceasca" la el. As vrea sa stiu daca are inclinatie, talent.
Cunoasteti in Bucuresti, sector 2 profesori care sa lucreze cu copiii atat de mici? Cam care este costul unei ore de pian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna ziua,

Am un baietel de aproape 5 ani (4,9) care face la radinita optional de pian de la varsta de 3,7 ani. Profesoara este f. incantata de el ca a avut rabdare de la inceput si sta proram intre fara sa bata in clape sau sa se intrerupa de la lectie. El insusi, cand reuseste sa faca de 2 ori pe saptamana la radi imi spune ca a pacalit-o pe doamna si a mai facut o data.
Eu, acasa am o ora de jucarie cu 32 clape destul de buna, zic eu.
Intrucat doamna de la radi nu poate veni acasa la copil si nici la dansa nu face, as dori ore suplimentare la mine acasa.
Stau in sector 4, zona Sincai- Tineretului.
Puteti sa imi recomandati pe cineva?
Va multumesc.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna seara,

Caut,pentru fetita mea de 6 ani, profesoara de pian cu experienta si cu drag de copii.Lectiile se vor desfasura la domiciliul nostru, zona Floreasca. Va rog, daca aveti o recomandare, trimiteti-mi PM.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Daca doreste cineva profesoara de pian,ma poate contacta pe mine.Am o prietena absolventa de conservator.

Mergi la inceput