Imi puteti recomanda profesor pian?
Raspunsuri - Pagina 2
sveronica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgenitu Buna ziua as vrea sa vb cu dvs, dati-mi un e-mail ggeorgenitu@gmail.com si un nr de tel unde va pot contacta. Va multumesc |
ligeea spune:
ati gasit profesor de pian ?
si eu as vrea pt. baietelul meu. a inceput acum 1 an dar am intrerupt .Am vrea sa vina cineva 1-2 ori pe saptamana ,...
crinuta spune:
Eu ma recomand pe mine. Daca aveti nevoie vb pe privat.
Crinuta si
minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
sveronica spune:
Si eu sunt prof. de pian. Daca mai sunteti interesata va rog sa-mi scrieti la adresa ro_albatros@yahoo.com
emilia.m spune:
Viitorul meu sot a terminat conservatorul, are studio de inregistrari audio in Bucuresti si da lectii de:
pian
chitara clasica
chitara electrica
canto
PM pt detalii sau e-mail emilia.madescu@yahoo.com
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
brotacel03 spune:
Un pic offtopic: pustiul meu ia lectii de pian cam de 10 luni (are 7 si 5 luni), dar nu-i place efortul necesar unei partituri (ii place sa se laude cu-o gama, diverse execitii). Doamna profesoara imi pune ca putini vin extaziati la lectii, ca "pofta" li se dezvolta pe parcurs. Chiar voiam s-o intreb pe Sabina (stiu ca si fetita ei studiaza pianul) daca lectiile Sofiei se desfasoara mai fara contre. (De fapt, al meu la doamna e ok, doar cand il pun acasa are bazdaci)
Leov spune:
sarut mana,
buna ziua,
baietelul nostru de 4,5 ani isi doreste un pian.
Pana acum i-am tot cumparat jucatii muzicale (miniorga, tobe, muzicute, chitari, etc.), caci se pare ca-il atrage muzica, in special cea clasica.
Ii adora pe Pavarotti, Busuioc, si lasa joaca ptr orice concert simfonic televizat.
Cum stam in afara Bucurestiului, in zona Bragadiru/Magurele, poate stie cineva dintre Dvs. o persoana care poate sa predea lectii de pian, fie in incinta unei gradinite, fie privat, in zona respectiva, sau in zona pietei Amzei unde merge la gradinita, inainte de a lua un pian (electric), caci ar fi o investitie prea mare sa luam o piesa adevarata, fara a avea certitudinea ca va continua cu aceasta pasiune).
va multumesc anticipat si va urez o iarana linistita!
Leo
monica-elizabet spune:
brotacel, poate ca nu-i place repertoriul ales si de aceea nu studiaza.
Eu mereu le cant piesele inainte si ii pun sa aleaga intre 2-3-4 piese care cred ei ca ar lucra-o cu placere...
cum se descurca acum? ce piese studiaza?
Leov eu stau la p-ta Rahova daca va este usor de ajuns vb detalii pe pm sau ym
Leov spune:
sarut mana Monica-Elizabet,
am incercat pe pm, insa nu am reusit.
Pta Rahova este o.k. ptr noi, ideea este ca al nostru pui ajunge de la gradinita in jurul orelor 18- 18:30. Daca-i prea tarziu, poate gasim o varianta ptr sambete. Puteti sa-mi confirmati costuri, conditii, etc, pls?
Multam fain,
Leo