Imi puteti recomanda profesor pian?

Imi puteti recomanda profesor pian? | Autor: mariana75

Link direct la acest mesaj

Buna dragilor,

imi puteti recomanda un profesor/profesoara de pian pentru pustiul meu de 6 ani?

El are deja la activ aprox. 25 lectii de pian, dar din diverse motive, nu mai putem continua cu actualul profesor.

Va multumesc mult de tot.

P.S. Caut pe cineva dispus sa vina la domiciliu, undeva in zona Floreasca, sector 2.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Nu pot sa-ti ofer informatii despre vreun profesor de pian, dar pot sa-ti spun ce am facut eu cu baiatul cel mare care are 3 ani de pian la activ. Dupa cautari repetate fara succes am ales sa-l duc la scoala populara de arta (banui ca exista in fiecare oras mare) unde face 1 ora de pian si una de teorie muzicala pe saptamana. In celelte zile ale saptamanii repetam acasa, m-am pus si eu la punct cu partea teoretica asa ca il pot urmarii ca de cantat ma depaseste.
Sunt foarte multumita si mi-am dorit sa fie totul mai mult o joaca serioasa decat sa fie o obligatie gen scoala de muzica.
Bafta in gasirea profesorului si mult succes celui mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

La ce varsta se pot incepe lectii de pian? Mi-as dori foarte mult pentru fetita mea care are 3,3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Baiatul meu a inceput pianul la 5,5 ani. Lectiile erau de jumatate de ora la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mariana face acasa pian, sau la o scoala?

Eu am facut multi ani pian la scoala de muzica nr 2 (parca) - Avrig intersectie cu Dimitrov. Chiar daca pustiul tau nu e la scoala inca, au si grupe de prescolari.
"Pe vremea mea" erau profesori excelenti acolo. Si daca pe parcurs nu-ti convine unul, il muti la altul, fara suparare.
Si multi dintre ei, fac si meditatii acasa. (la tine)

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonici26 spune:

quote:
Initial creeata de mariana75

Buna dragilor,

imi puteti recomanda un profesor/profesoara de pian pentru pustiul meu de 6 ani?

El are deja la activ aprox. 25 lectii de pian, dar din diverse motive, nu mai putem continua cu actualul profesor.

Va multumesc mult de tot.

P.S. Caut pe cineva dispus sa vina la domiciliu, undeva in zona Floreasca, sector 2.

Buna Mariana,

numele meu este Simona si sunt profesor de pian.Am 26 de ani si lucrez pian cu copiii de varsta prescolara de vreo 6 ani.Daca esti interesata, astept un semn de la tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonici26 spune:

quote:
Originally posted by monaraus

La ce varsta se pot incepe lectii de pian? Mi-as dori foarte mult pentru fetita mea care are 3,3 ani.

Buna Mona,

eu sunt Simona si sunt profesor de pian.Nu exista o varsta ideala pt inceperea lectiilor de pian ,depinde de copil.Eu iti recomand sa mai astepti vreun an si daca apoi sa cauti un profesor pt fetita ta.
Eu lucrez cu copii de varsta prescolara cam de 6 ani si la 3,3 ani e totusi cam devreme.Insa la 4,6 ani am mai avut copii si am obtinut rezultate bune.
Daca mai ai vreo nelamurire iti voi raspunde cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

Buna seara,
Si eu sunt profesoara de pian la liceul de muzica....si din experienta mea de cativa ani pot sa-ti spun ca pana pe la 5 ani ani e prea devreme....oricat de buna ar fi dezv.ei fizica si oricat de docila ar fi.De cateva luni eu am o fetita care avea 4 ani si 3 luni cand am inceput.....si spre marea mea surprindere si bucurie, nu numai ca sta 1 ora fara sa-si doreasca sa se ridice de la pian, dar a facut progrese.....Astea sunt cazuri rare si nu e bine sa se grabeasca inceputul, oricat de mare e dorinta parintilor.....si f. important, la varstele astea mici, e ca cel(cea) cu care incepe sa aiba capacitatea de a imbina transmiterea informatiilor cu joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

M a alatur i eu celor doua profeoare de pian la liceul de muzica i vreau a va pun ca am avut copii de 4 ani cu care am lucrat foarte bine, daca tii a i atragi prin diferite metode te vor intreba cate zile mai unt pana data viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Stimate doamne profesoare, sper ca peste 1-2 ani sa va gasesc aici pe forum, caci tare mult mi-as dori ca si fetita mea sa inceapa lectiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgenitu spune:

Buna ziua as vrea sa vb cu dvs, dati-mi un e-mail ggeorgenitu@gmail.com si un nr de tel unde va pot contacta. Va multumesc

Mergi la inceput