La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (46)
Raspunsuri - Pagina 8
nastasie spune:
le-am lipit cu sup[er glue.iar dra si cavalerul au fost jefuiti la casa casat.de 4 telefoane, norocul lor a fost ca luasera cu ei portofelele si verighetele mirilor.va dati seama
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
wow si ce-ai facut? aia vut altele de rezerva?
sau te referi la alte sandalute decat cele aurii? ca ai fost imbracata la inceput cu rochitza neagra...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
HelleneC spune:
quote:
Originally posted by nastasie
le-am lipit cu sup[er glue.iar dra si cavalerul au fost jefuiti la casa casat.de 4 telefoane, norocul lor a fost ca luasera cu ei portofelele si verighetele mirilor.va dati seama
Nu pot sa cred... mi-e groaza sa ma mai gandesc ce aiurea s-au simtit! Am patit-o si eu, am avut si hot in casa si mi s-a furat si din poseta... vreau sa zic, acum am fobii, cand urc in autobuz, cand sunt undeva unde e lume, parca sunt nebuna, dar e aiurea de tot sa traim cu asa ciudatenii in jur! Nu zic ce groaza mi-e acum dupa atatia ani sa intru singura in casa... Adriana, chiar noroc ca nu au disparut verighetele si banii lor... saracii!
Bine ca s-a lipit tocul, chiar asa, la alea aurii era?
monica-elizabet spune:
Doamne ce lume tampita...cred ca se gandesc ca oamenii merg cu banii pentru nunta la ei si de-asta au furat hai ca intr-un loc ca asta nu ma gandisem niciodata sa fiu mai atenta...
monica
Prajituri si papa bun
monica-elizabet spune:
elena, cum a iesit tortuletzul?
sa ne faci poza, ok?
eu pana am terminat toti cozonaceii deja papasem unul
am pus pozele in album
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
nastasie spune:
da,fetelor.nici eu nu ma asteptam chiar la casa casat sa se intample.a fost o mare bataie de joc acolo.in loc sa intram la 4 am intrat la 5 si erau in stare sa ne tina in ploaie.dar am intrat cu forta inauntru.sandalele care s-au dezlipit sunt unele negre care le-am avut la rochita neagra.am rezolvat-o imediat.dar noroc ca am observat ca se vedea urat.azi asteptam si dvd-urile si abia astept sa le vad.am avut o slujba minunata.am avut cor care au cantat "Tatal Nostru" de mi s-a ridicat pielea pe mine.superb.dar a fost si o slujba haioasa.am avut 8 preoti, nu 5 cum stiam noi.la un moment dat se incurcau intre ei, dar a iesit frumos.chiar acum 2 zile ne-am intalnit cu unul dintre ei la cumparaturi si ne-a recunoscut(cred ca de cat am ras la biserica).duminica ii scoatem la biserica ca apoi we care vine cununa finii nostri.si apoi pleaca in saptamana de miere in egypt si cu croaziera.
HelleneC spune:
Buna dimineata!
Pai Monica, eu la ce sa fac poza, ca a iesit... o mare chestie! E mancabila, f buna, dar arata... dezastruos! Trebuie sa mai incerc! Cozonacii tai sunt aratosi, cred ca fff gustosi, ai facutmulti, deci ai pentru fiecare dintre noi cate unul!
Adriana, vroiam sa te intreb, stiu ca Ionut e cu scoala de soferi... s-a schimbat ceva la examen? Se da altfel din septembrie?
Va pup, e asa urat la noi, nu ploua dar e inchis de tot!
O zi buna, incepe weekendul!
nastasie spune:
elena, nu am auzit nimic.deocamdata e la fel.e vorba sa bage la scris un sg raspuns corect dar nu am auzit nimic la el.daca aflu te anunt.
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
elena ma bucur ca a iesit buna...lasa ca nu mai conteaza aspectul
adriana...wow 8 preoti...super
mie alex a inceput sa=mi tuseasca aseara m-am speriat ca iar incepe si noaptea....vad ca a fost ok azi noape dar daca continua si azi cu tusea...il bag pe tratament
restul scorpiutelor pe unde sunteti?
va
monica
Prajituri si papa bun
HelleneC spune:
Of Moni, iar Alex saracul, are de tras ceva! Mie cand e de tusit imi da medicul pentru el sa ii dau antihistaminice seara, ketof sau peritol, ca daca tuseste nici nu se odihneste. Poate a fost doar asa... de incercare! Dimineata si mandra mea tusea de zor, si uscat... mi-e groaza de tusea asta, e cea mai periculoasa. Vad ca s-a potolit... cu nurofen! Am sa incarc o poza cu esecul meu de praji... Sanatate la baiat!
Adriana, mersi mult!