La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Mira ! Urarile sunt aici !
La multi ani, Gaby si tumpi !
Sa fiti, sanatoase si fericite, mereu !
La multi ani, frumoaselor noastre mici, Diana si Alexia !
Sa cresteti sanatoase si voioase !

Buna, fetelor !
Ma simt atat de bine, aici, cu voi ! Dimineata, abia astept sa ajung la serviciu, sa citesc ce ati mai scris !
Ma supar si ma bucur, alaturi de voi, toate, in functie de ce traieste fiecare dintre noi.
Fiecare povesteste atat de frumos, in stilul ei, despre trairile ei !
Sper sa ramanem acelasi grup minunat si peste mai multi ani si chiar sa ne intalnim la un pahar de vorba, sa ne reamintim cu zambetul pe fata de ceea ce scriem acum !
Ana, ce figura e Luana !
Bafta, sa gasesti un tort asa cum isi doreste printesa voastra !
Adriana, sper ca nu e asa grav ce are Razvanel ! Insanatosire grabnica, ca acusica e si ziua lui !
Spor la calcule si declaratii !
Lory, pupici mandrului samurai si mamicii lui frumoase !
Monica, nu scrii nimic despre retete ?
La tabla de sah cu ce ai lipit partile albe si negre intre ele ?
E aluat de pandispan sau merge si cu aluat de chec ?
Esme, mi-ar place si mie sa mai vina syd, sa ne mai scrie despre ea si cretolina ei, cum a scris si Elena. La fel si Emma, gabyhila, ca tare dragi imi sunt !
Sa stii ca maternitatea iti da aceste treceri bruste de la o stare la alta. Si o vulnerabilitate crescuta. De fapt, hormonii de sarcina. Da' stii tu, bine, sunt convinsa ca te-ai documentat, inainte.
Ce ti-a mai cerut papa bun, samburelul din burtica ?
Elena, faza cu banii n-o inteleg nici eu. A si aratat la stiri, acum vreo 2 sapt., ca nu trebuie sa se dea bani la gradinite si scoli, pentru mobilier si nici macar pentru fondul grupei/clasei sau cadouri de sarbatori.
Inca o chestie ce am aflat-o aseara, de la educatoarea Cristinei, venita in vizita pe la noi. Programa de invatamant nu prevede pentru copiii prescolari sa lucreze obligatoriu din acele caiete aparute pe piata. Chiar au fost rugati educatorii sa lase acele scrieri pentru clasa I, iar ei sa se ocupe de copii, sa-i invete sa inteleaga ceea ce se intampla in lumea inconjuratoare, sa invete sa relationeze cu lumea inconjuratoare....
Asa ca, poti sa-l mai tii acasa din cand in cand pe George, ca n-ar fi mare pierdere, d.p.d.v. al pregatirii pentru scoala.
Mira, am ras si am plans la povestea ta de peste noapte si felul in care ne fac pe noi, toate, sa radiem de fericire, minunile noastre.
Ma opresc aici, sa pot trimite mesajul ca stau si brodez la el(cum scrie si Elena, de vreo 1 ora, daca nu, chiar mai mult...
Va imbratisez si va pup pe toate, toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

***Printesa Ema din castel !***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

ANOOOOOOO, esti de coma!!!!!Pe bune ca m-ai facut sa rad in hohote!!!!Se uita Alinut disperat la mine ca nu stia de ce rad aici ca nebuna!!!M-ai spart!
Saru mana de aprecieri!Nu esti prima care spune ca samuraiul meu seamana cu o fata...macar sunt linistita ca se joaca cu masini, roboti...daca vroia papusi...era vai de noi!
Elena,ma scuzi ca am ras in hohote de ce a scris cuscra-ta! Pe bune ca e dementiala!Ce as ciufuli-o si eu un pic pe educatoarea aia!!!Sa vina la Jp. sa vada cum se munceste cu copiii de dimineata pana seara ca sa-i treaca cheful sa mai practice meseria! Macar asa scapati si voi mai usor de ea!In alta ordine de idei...daca mandra face ce spui tu, cu samuraiul cred ca ma descurc tinand cont ca ,Gabitza are si ochii albastri sau verzi dupa cum se vad in poze...Fii pe faza sa batem palma!
Am reusit sa mai pun cateva poze...
Fug la treburi si mai revin!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
am servit...multumesc
adriana, sanatate multa razvanelului si ruxi a tusit putin aseara inainte sa adoarma si i-am si tras repede airop de tuse ca ma-m gandit ca a furat-o deja de la alex...insa azi noapte nu a tusit delok...urmarim evolutia....
de papa...gac shaworma si tot o chestie arabeasca in lipie...se face rapid si are succes
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Ce ti-a mai cerut papa bun, samburelul din burtica ?

aoleu Nina draga, aseara am ajuns acasa si a fost musai sa fac papanasi de branza. m-am indopat toata seara cu papanasi de branza cu smantana si dulceata de fragi. Va zic eu, asta iese cu gastronom de mai rar :)

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

pentru sarbatoritii de azi.....Diana-Maria, Mira, Tumpi, GabyHila, Alexia

La noi nimic nou.... eu tot somnoroasa cu cafeaua in fata... am stat treaza azi noapte 3 ore din motive de Renata si inca vreo 3 ca nu mai puteam adormi.... asa ca....

Lory.... ce samurai frumusel ai tu acolo....
Nina, ce fain ca veti avea net si acasa
Adriana, la Razvanelul bolnavior.....
Fetelor noi va pupam si va dorim o zi minunata si sarbatoritilor le uram petrecere frumoasa....

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

n-are gusturi rele samburelu'
nina, eu am facut blatul de la amandina, dar cred ca merge orice pandispan, chec(alb si negru sa fie) eu le-am lipit cu o crema de lapte condensat caramelizat si amestecat cu putin unt...dar cred ca merge o crema de cioco putin mai tare ca sa nu de destrame
nu stiu de care dintre retelel cu ciuperci vorbeai...
una este salata poienita cu ciuperci
mai sunt ciuperci formate din oua fierte si rosii scobite si urnate cu branza
ciulama cu ciuperci...
Lory, spor la treburi
pe toate

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Nici nu stiu cum sa ma introduc p-aci pe la voi ca ma simt tare vinovata pt absenta mea indelungata... sper sa ma puteti ierta ca stau ffffffffff rau la capitolul timp liber. Fetelor nu stiu dak ma credeti dar pina acum un an nu ieseam nici sa duc gunoiul nefardata, acum sa ma vedeti! plec cu teo afara si nu apuc nici sa-mi dau cu o perie in cap, vai steaua mea!
Pina sa apuc sa mai zic ceva s-a trezit si a facut si pisu pe ea ...asa ca s-a terminat cu sederea mea.
in doua vb va spun ca ma mut la 2 cam f curind am dat avans si urmeaza sa perfectam actele sapt viitoare
nu in ultimul rind vreau sa le urez sarbatoritelor LA MULTI ANI cu bucurie si indeplinirea tuturor dorintelor !!!
LA MULTI ANI Mira, Gabi Tumpi !!!

si in ultimil rind sper sa mearga pozele ca ma chinui sa ma loghez de 2 luni

http://family.webshots.com/photo/2823125260102402592xrLihv

Mergi la inceput

wow...lume noua...se vede ca a inceput sezonul de scorpiute
Laurici spor la mutat in casutza noua, sa o stapaniti sanatosi si pe tine si pe teolina frumushica...am vazut ca-i plac tare mult bebelashii sa-i plimbe...poate-i face mami a ei un fratior

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Laura, ieri te invocam in gand, am uitat sa si te strig pe forum, iaca ai aparut! Eu inca mai pot sta pe aici, cand doarme sau ceva, ca nu a luat-o la fuga, in rest, dupa ce creste Gabi, cred ca o sa devin pasare rara Pozele sunt totale, a crescut Teolina frumoasa, oau ce imi vine sa o pup! ce ma bucur ca va mutati si voi, iaca vesti bune!
Vanina, sa stii ca si eu am probleme cu somnul... o fi de la luna plina? Vezi ca si Lory la fel... Pupa scumpa si mai fa-i poze!
Esme, isi face de cap samburelul! Bravo lui/ei, asa stie ce e cu lumea asta...
Cuscro, cred ca am nevoie de Luana sa se revolte in locul meu! M-am prapadit de ras, e durere fata asta! Cumva trebuie sa rezlolv, habar nu am, ori o scuturatura buna la madam, ori... Aia batrana e smechera ea, crede ca ma prinde, a uitat ca eu am psihologie bagata in mine si cu paine si cu mustar la greu! Sa vad daca il primeste dincoace, e o nebunie cu caminele...
Nina, pai sa stii ca asa e cu taxele astea "informale", sotul le-a zis dar la ele a plouat cand le-a zis ca e ilegal ce se cere. Cu caietele, stii ca le poate iesi un comision ceva de la editura (asta e treaba lor, nu ma privestre)... de aia ne-a bagat alea de la Diana, si destul de scumpe. Am aflat cand am intrebat pt tine ca de fapt, o alta educatoare de la o gradi a facut comanda si... deci povesti trase de par cu inspectoratul. Asta asa, pentru sedinta, in fata mea s-a scapat, ca am luat-o fix din oala! Acasa mi-e f greu cu el, si cu Gabi, dar nu am ce face deocamdata! Gabi e f mofturoasa si lui ii lipsesc copiii. Ma rog sa iau o decizie buna, cu scandal cu tot, azi a plans ca vrea la colegi.
Monica... yamyam, ce imi place meniul de azi...
Lory, pai si eu am ras, asa ca am ras in tandem... m-a mai inveselit!
Va pup, a reusit sa adoarma mandra, astept sa vina Marin si poate il duce pe George undeva, la un loc de joaca, sa se mai bucure!

Mergi la inceput

elena deci sa inteleg ca ati luat decizia sa nu-l mai duceti?
delok sau doar o perioada pana se rezolva problemele pe-acolo?

monica
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput