La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Of, Monica, sanatate lui Alex, si e si sambata! Sper sa isi revina fara antibiotic!
Georgi, iti doresc sa fie cum vrei tu cu inspectia! Spor, te cred ca esti obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult elena, inca are febra nu f mare 37,7 dar ma ingrijorez...deja l-am trecut pe siropel de tuse si nurofen...of..asa-i apuca pe ei in we...sa n-ai unde sa mergi cu ei...sper si eu sa nu fie nevoie de antibiotic...chiar ziceam ca are aproape 1 an de cand nu a mai luat...m-am bucurat degeaba
si ma tot gandesc sa nu-i dea si ruxandrei...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

toate scorpiutele sa aveti o Duminica placuta in continuare
alex este mai bine, nu mai tuseste asa de rau si nici febra nu a mai facut...Doamne ajuta!

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare dragelor...inca o zi si incep cu urarile :)

Pana atunci v-am indeplinit in sfarsit dorinta si am pus poze de la petrecere cu mancarea, oamenii si la final cu torturile. Eclere si biscuiti nu am fotografiat ca le stiti :)

http://good-times.webshots.com/album/561120747ApYBKn

Apoi mi-am pozat si bucataria :) din pacate da impresia de spatiu prea stramt...nu am facut o perspectiva buna la pozele din bucatarie. Ea de felul ei are ceva mai mult de 14m2. Cred ca singurele lucruri care mai necesita modificari sunt fata de masa, care este inca cea din bucataria veche (nu ajung nici cum sa cumpar cateva portocalii cu gri sau ceva similar) si iesirea laterala a hotei, mai vine o masca de inox cu care o sa acoperim cordonul ala de iesire :)

http://good-times.webshots.com/album/561124093mBqvqk

Astept critici si comentarii :)

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

'neata fetelor!
Inceput in forta...Esme, ce critici vrei? M-au termenat bunatatile! Pentru vacute... cate un pupic sa faca pui, sunt totale!!! Cand oi veni pe acolo, tirt cu vacute vreau! Iti dau acum comanda, sa nu te faci ca ploua atunci!
Moni, sper sa fie bine Alex! Il duci la gradi azi?
Cuscro, te-ai intors cu bine?
Va pup pe toate, matza este in brate, va citeste si ea, ca e precoce!
o saptamana buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,am ajuns cu bine acasa...a fost frumos,am prins si zapada,drumul ok...soferul cam nashpa,da' bine ca am ajuns acasa vie...Uite,daca aveti timp,chef si rabdare,iaca aici pozele:

Cheile Gradistei , Complex Turistic , 19-21 octombrie 2007

Va pup...si sanatate la bolnaviori!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Uuuaaauuu Ana ce te invdiez....zapadaaaaaaa...de doi ani nu am mai vazut asa zapada....

esme

Mergi la inceput

Cuscro, "uelcom bec" si... frrrromos totul scumpa mea! Asa m-am racorit cand am vazut cata zapada era si cred ca si aerul ala taios de munte! Cum ai gasit puii, bine, sanatosi?
Moni, astept... ce face Alex?
Pup, asta mica doarme ca purcica, si am facut o pauza de la treburi, ca m-a apucat de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Esme, ce bucatarie faina ai !!! E visul oricarei(aproape) femei ! E minunat aranjata si culorile sunt calde primitoare. Si da in curte, bucataria, din cate am observat, super !
Preparatele aratau prea frumos ca sa fie consumate ! Iar torturile, mai ales acela cu vacutele.... . Felicitari !
Ana, ce locuri frumoase, ca de basm ! Si in restaurant ce fain era cu roata morii si acel semineu !
Ai fost echipata pentru ninsoare ?
Monica, sper ca Alex e bine, fara febra si tuse !
Adriana, ce face pilotistul ? N-ai mai scris despre el, in ultima vreme. Se apropie si aniversarea lui.
Georgi, salutari de la munte !
Elena, vad ca tot singurica, fara ajutor ai fost in weekend.
La voi nu a nins ?
Aici, tot asa, ca in pozele Anei, ne-am trezit duminica dimineata cu o ninsoare abudenta cu fulgi marunti si aposi.
Fetitele au profitat de prima ninsoare si au iesit afara la joaca, cu Cristi. Pacat, ca a uitat Cristi aparatul foto, acasa, sa fi vazut cum era si la noi, totul alb. Ca azi, dimineata, dupa o noapte de ploaie, era o flescaiala pe trotuare...
Gata, cred ca s-a dus cu zilele frumoase de toamna lunga, aici, la noi. Trebuie sa ne bucuram de zapada, de acum.
Va doresc o seara cat mai faina, alaturi d ecei dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

***Printesa Ema din castel !***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena...chiar ca m-am racorit si eu si daca pun la socoteala ca m-am balacit si la piscina si afara ningea in draci...iti dai seama,trai pe vatrai...Cum i-am gasit pe ai mei?Pai super bine,si-au facut de cap.Unde crezi ca au mancat duminica de pranz?La Iulius Mall la KFC...pui cu ce a vrut muschii lor si pana acolo au mers cu taxiul...asa ca...iar s-au bucurat de lipsa mea...
Esme....am vazut si eu bucataria...care e cusurul?Ce bai ai cu ea?Ca mie mi se pare perfecta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput