Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
doina.todor spune:
Fetele pe mine m-a capiat fiu-meu cu mersul de-a busilea spre tot ce nu are voie adica spre priza, unitate de PC, calorifer electric etc. Ia uitati-va aici cum mergem noi spre priza.Si aici iar aici ne trebuie aparatu lu mami
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
stefaniya spune:
Buna,stup
uite ca acum va scriem si noi in RO,fara a mai avea diferenta de ora
Fetele sa stiti ca nimeni nu m-a intrebat nimik de vreo hartie de la Klaus.La ultimul control mi s/a cerut permisul de sedere dar nimik altceva.
Magdutah,ca ma intrebai daca eu as veni la tine in Germania cum s/ar lupta Klaus cu ei,pai daca ne lasa sa iesim din DK atunci vama romana nu are nici o raspundere.
In fine,a fost bine,Carl nu a avut nici o problema cu urechiusele,a dormit 45min si restul ne/am jucat.Am stat pe ultimul loc singuri ca sa avem loc de joaca.A tipat doar un pic la sfarsit si deja se uita unul urat la mine,un mos dembel.
L/am chinuit 3 ore in scaunul de masina pana acasa dar am mai facut cateva popasuri.S/a acomodat greu cu ai mei,in prima zi a plans foarte mult,ieri a fost un pic mai bine dar in schimb noaptea scancea la fiecare ora.Sunt foarte obosita!
Am facut rost de un patut,e asa fain,se leagana si nu mai trebuie sa/l iau din pat cand plange sau sa/l pun pe picioare ci doar legan patutul.noroc ca mi l/a vandut familia respectiva si de/acum avem patut si la mama.
Am cumparat un carut pt el dar e panarama tare,trage mult in parti si mi/a zis cineva ca asa sunt cam toate stilul asta.Am luat unul mai asa la pret,200ron dar totusi...Pai al meu in DK e sanatos tare.
Eu m/am crucit un pic,inainte nu stiam de preturi ca nu aveam copii dar acum ma sperie,adica asa cum zicea odata Ioanaradu,sunt preturi ca in DK.Am scos ieri 900ron si mai am 200ron,cat i/am facut lui o aprovizionare cam cu ce ii trebuie,oricum e scump tare.
Martutza / eu am fost cea care te/a sunat dimineata.Da/mi beep cand pot sa te sun
Val o sa trimit pachet printr/o firma parca NEMO ii zice,ajunge rapid.Nu am putut intra in Bucuresti cand am venit,a fost vreme rea iar sormea nu cunoaste bine orasul si noi eram cu masina.Poate trimit la Martutza si ea va imprastia unde si cum...
Carl doarme acum,fug sa/mi fac o baie o ora si daca am noroc poate mai dorm putin
Selene / frumos spus si adevarat citatul din carte
O zi buna
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
biky spune:
Gabdyd- ma bucur ca te-a interesat povestea mea...si pupa fetili din partea mea! Si nu o mai chinui pe aia mica....langa noi se simt protejate, iubite....Apropo...tu dormi mai bine fara sot?![]()
diana_jors....."tu asa faci?..eu fac ca tine" 
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
magdutah spune:
neata stup!
am intrat sa va salut si astazi asa pe fuga, caci am de facut curatenie si bagajul pentru o scurta calatorie. Deseara plecam la Berlin ca maine dimineata sa ne prezentam la ambasada cu flacaul din dotare. Sotul a reusit sa isi ia concediu ca ii e plecat seful cel mare ... asa ca nu mai am nevoie de procura
pentru trecut feciorul in pasaport !
Deci pupici multi de la noi ! Sanatate multa...am sa mai intru astazi cate un pic ... dar mai intai trebuie sa mergem si la fotograf sa ne faca poze de pus in pasaport!
Magda
Matei 9.04.2007
elyanne spune:
Blender, lingurite, castroane si altele care intra in contact cu mancarea si/sau gura bbilor nu trebuie sterilizate... ca biberoanele... Biberoanelese sterilizeaza pt. ca laptele, care sta in ele dupa ce au mancat (nu le spalam de fiecare data imediat), "produce" nu stiu ce bacterie/microb.... Iar dupa un timp trebuie rarita si sterilizarea lor... dupa 6 luni zic unii, dupa 12 altii...
Despre alergii... si ce alimente se dau dupa luna X ... eu am sa le respect... pt. ca nu se stie cand apare problema... cum zicea si Diana (prin ce a trecut sora ta
).
Legat de sare... ma tin tare pe pozitii, in ciuda celor din jur care spun sa le dau putina... sa dea gust
....... ei nu stiu ce-i aia mancare cu sare... asa ca nu pot sa cred ca refuza mancarea pt. ca n-are sare... La fel si cu zaharul...
Alimentele din zilele noastre...... nu cred ca e unul pe care sa nu fie trecut vreu E ... si nu pot sa invat pe dinafara lista E-urilor... si sa analizez care e sau nu e mai mult sau mai putin daunator....
De ex. pe iaurtu zdravan de la napolact nu scrie ce contine
... cica lapte proaspat... doar atat??? Nu cred, dar totusi ma simt ma bine ca nu scrie si altceva... asa ca le dau ![]()
Eu o sa-i tin departe, atat cat pot... si pe ei si pe Elena... de fast-fooduri, sucuri, dulciuri (elena rar cere o cicolata kinder... nu vrea altceva), margarina... mai mult nu stiu ce-as putea face... chiar n-am cum sa le fac iaurturi in casa (ca sa-l faci, laptele trebuie prins cu un iaurt... cumparat... care are diverse prin el ... deci tot cam pe acolo ajungi... si faci dintr-unul in altul... pana la un moment dat, cand iese prea apa chioara... si iar prinzi laptele cu un iaurt cumparat) sau sa cresc legume pe balcon...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by doina.todor
Fetele pe mine m-a capiat fiu-meu cu mersul de-a busilea spre tot ce nu are voie adica spre priza, unitate de PC, calorifer electric etc. Ia uitati-va aici cum mergem noi spre priza.Si aici iar aici ne trebuie aparatu lu mamila toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
foarte tareeee vezi sa-ti cumperi aparatori la priza ca de acuma aia e cea mai interesanta jucarie
winnie nu stie sa mearga in 4 labe
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
magdutah spune:
stefanyia ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara! Sa fiti sanatosi acolo si sa va placa mult-mult la bunica!
Asa imi e si mie un dor de casa 

... Dar vreau sa mai stau si cu al meu sot, ca imi ajunge ca a crescut Matei fara tatic alaturi aproape 5 luni ... Sa vedem acum daca intr.-adevar dureaza 2 luni trecutul in pasaport.
Si bafta multa si la iesit din tara! Sa dea Domnul sa nu aveti probleme nici atunci!!
de la noi
Magda
Matei 9.04.2007
gabdyd spune:
quote:
Originally posted by biky
Gabdyd- ma bucur ca te-a interesat povestea mea...si pupa fetili din partea mea! Si nu o mai chinui pe aia mica....langa noi se simt protejate, iubite....Apropo...tu dormi mai bine fara sot?
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
gabdyd spune:
Diana, cred ca pe la noi la Olanesti v-au adus parintii, ca apele de aici sunt bune la alergii. da' mie imi place gustul lor, stiu ca sunt printre putinii... ![]()
karra80 spune:
Stefanya bine ati ajuns in tara...sa va distrati si sa profitati la maxim de timpul petrecut cu ai tai.
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie