*Gravidute&Mamici de IASI* (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Kriss eu la Vlad am eliminat dopul gelatinos iar la Andrei am avut contractii dureroase dar suportabile la 5 min si am eliminat dop,s-au rupt membranele.Dar eram deja internata.
Stai calma nu te speria,la cezariana nu ajungi la contractii groaznice.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cine e interesat de rezervele de 3* de la Cuza Voda..e un reportaj pe site-ul maternitatii dat si la Tv pe un post local..
diana_alexa..din ce am vazut pe site-ul maternitatii Dr. Vasilache nu lucreaza la Cuza Voda..inseamna ca e la Elena Doamna, mai multe nu stiu..
M-am uitat pe garzile de luna asta..si pe 19 cand m-a programat pe mine la ceza dr meu nu e de garda..nu treb. sa fie de garda in ziua aia sau nu are importanta asta?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 38+ cu Alessia Stefana
AMR 7 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Dragi burtici, sunt o gravi din Bt, intru frecvent la voi, am si scris uneori daca va mai amintiti de mine. Ma simt f apropiata de voi si m-am gandit ca poate ma rimiti si pe mine pe listuta voastra.....Daca vreti.....fara nici o suparare!!! DN 27.06.1989, UM 5.05.2007, DNP 8.02.2008
PUPICI PE BURTICI

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kriss daca te- a programat pe 19 trebuie sa ai incredere caci, chiar daca nu e de garda o sa vina sa-ti faca cezariana, eu cred ca nu trebuie sa fie neaparat de garda, stai linistita ca totul o sa fie bine, cind citesc mesajele tale imi transmiti oarece emotii cu toate ca pana ajung eu sa nasc...mai e mult,mai am de mincat

poze
BIANCA ANTONIA
23+

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by alynta27

Diana_Alexa bine ai venit! Multa sanatate si tie si lui bebe!
Adina daca acolo vor fi copii cu siguranta nu se va fuma! Stiu va toate restaurantele au locuri special amenajate pentru nefumatori! Spor la cumparat cadou! Este un magazin "Copilul tau" (parca) de la Bila spre Canta. Acolo au de toate! Poate incerci!
Azi se deschide Carrfourul! Poate mergem si noi sa-l vedem!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

[/quotFetelor spuneti-mi si mie va rog in ce zona e Carrefour? Eu nu sunt din Iasi dar ajung des pe acolo si as vrea sa trec si pe la C.

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Gya bine ai venit printre noi, se pare ca avem aceleasi saptamini de sarcina si daca ne ajuta Dumnezeu o sa nastem cam in aceeasi perioada.sarcina usoara!

poze
BIANCA ANTONIA
23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sweetgys

Dragi burtici, sunt o gravi din Bt, intru frecvent la voi, am si scris uneori daca va mai amintiti de mine. Ma simt f apropiata de voi si m-am gandit ca poate ma rimiti si pe mine pe listuta voastra.....Daca vreti.....fara nici o suparare!!! DN 27.06.1989, UM 5.05.2007, DNP 8.02.2008
PUPICI PE BURTICI

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

poze

ai scris bine anul nasterii? nu ca as avea ceva impotriva cu tinerele mame..
Bine ai venit la noi! vei naste in Iasi?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

AMR 7 ZILE!!

Mergi la inceput

Carrefour este in zona industriala..tu intri prin Pacurari,nu? e cam complicat de explicat..caci e tocmai in celalalt capat al Iasului fata de zona Pacurari..
Cum intri prin Pacurari o faci imediat la dreapta, pe centura, pentru a evita centrul..si o tii drept inainte, treci si de Gara, de Mc`D, pe sub un pod si o cotesti putin dreapta, o tii tot inainte si dupa Kauflandul din Nicolina ( o sa vezi dirijari si stop pt. a intra la kauf) o iei la dreapta la stop. Iar o tii drept inainte si in dreptul unei cladiri inalte si moderne(Granit)la un stop inainte de a urca o pasarela o iei la stanga..mergi inainte si ai sa vezi in dreapta ta la capatul strazii Carrefour-ul..
Acum sper ca am fost destul de clara..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

AMR 7 ZILE!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

quote:
Originally posted by sweetgys

PUPICI PE BURTICI

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

poze

ai scris bine anul nasterii? nu ca as avea ceva impotriva cu tinerele mame..
Bine ai venit la noi! vei naste in Iasi?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

AMR 7 ZILE!!

Ai dreptate kriss, am gresit DN, este 1980, eee as fi vrut eu sa mai fiu asa tinerica....

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

poze

Mergi la inceput

Merci mult KRISS pt indicatii Carrefour, asa in mare am inteles si oricum sotul stie f bine Iasul asa ca sigur o sa ne descurcam. Vroiam sa stiu act de cat sa-l indrum incotro.....
Cat despre nastere....greu da spus. Daca ati mai auzit asa ceva , eu inca nu m-am hotarat unde voi naste. Aici in BT am o dr f buna si ne intelegem perfect, dar....stiti cum e, oras mic, spitale mai putin bune....Ma gandeam la Iai, dar oare ce dr ma primeste acum? Si in plus, a nascut acum 3 sapt o prietena acolo si de atunci se chinuie cu bebe care a luat Klebsiela din spital(Cuza Voda)Stiti ceva despre asta, au mai fost cazuri? Mai aveam varianta Bethesda, matrenitate particulara din SV. Luni, mergem sa vedem, vorbim, etc.....
Chiar nu stiu ce sa fac, poate ma hotaras alaturi de voi.

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

poze

Mergi la inceput