*Gravidute&Mamici de IASI* (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata!am intrat sa va salut si sa va urez o zi cit mai frumoasa, noutati nu prea am...v-am pupat

poze
BIANCA ANTONIA
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumesc de raspunsuri..
am alta intrebare: exact ce hainute iau la bb pt maternitate? nu ma refer de scos..ci cat sta acolo..
am pus deocamdata:
-pamparsi
-3 scutece de finet
-un prosopel mai mare, unul micut
-un body cu maneca lunga
-o pereche de manusi
-o caciulita de legat sub barbie

altceva?pls help! si le iau acum..in bagajul meu?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 38+ cu Alessia Stefana
AMR 7 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

mie mi-au cerut Baneocin pt ombilic,pt cute am fol Bephanten servetele umede...mie mi-au dat voie sa il imbrac cu ce vreau eu si mi-a adus sotul de acasa costumasele care erau deja pregatite...sutien pt tine daca vei alapta...chiar si tampoane de san dar sa nu te vada alea pe acolo ca folosesti in spital(de preferat)Foarte important...o iconita mica asta am facut eu pompa de san am avut-o la mine si mi-a fost foarte utilaTe sfatuiesc sa iti iei de acasa prosopelul de baie pt copil...si cam atat imi amintesc in momentul asta.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata!
Vreau sa va multumesc tuturor pt raspunsurile care mi le-ati dat!Imi sunt de mare ajutor!
Simo,te-am adaugat in lista!De abia astept sa ne vedem azi sa mai vorbim k mi-ar prinde f bine sa mai pot discuta cu cineva in momentele astea despre un lucru asa important.
Monica ,nu pot sa cred k la inceput nu mi-am dat seama exact de unde te stiu,sper k nu te-ai suparat.Cred k de vina sunt si emotiile pe care le aveam la nunta si faptul k nu aveam ochi decat pt sotul meu!
Kriss,la ce ai adaugat tu acolo eu zic sa multiplici ,adica 3 bodyuri ,3 caciulite.O singura bucata ar fi mers la nasterea naturala cand a doua zi esti acasa.Eu cel putin asa am aflat de la pers mai experimentate.

Cristina 39+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss am uitat sa-ti zic ca mi-au placut cerceii si hainutele care le-ai cumparat ieri.

Daca acel body e fara picior ia si pantalonasi, mai ia salopeta cu capse de sus pana jos cu manca lunga si picior asa, ar trebui sa ai macar 1 schimb pe zi pentru ca ii face baita zilnicwww.youtube.com/watch?v=8dslevuTudA" target="_blank"> asa

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Vai saracutu` ce plangea de la dusu` lui tanti asistentasper ca nu era cu apa rece..of, mi s-a facut pielea gaina..e prima oara cand vad pe viu prima baita..sper sa nu ma apuce plansul cand mi-o spala si mie asa..
multumesc pt. sfaturi..am sa iau 3 schimburi atunci..daca tot stam 3 zile..iar pt. iesire va aduce sotul atunci impreuna cu port-bb ca sa o "caram"..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 38+ cu Alessia Stefana
AMR 7 ZILE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza si de la mine! am lipsit...pana la urma a fost bine la restaurant, cand am ajuns erau doar invitatii, in rest era gol si nu a deranjat fumul, dar cand au inceput sa apara si altii, am dus fetele acasa si eu m-am intors cu sotul...am chefuit o noapte intreaga mi-era dor de o astfel de iesire, chiar daca a doua zi, adica ieri, am fost super obosita si am mai ajuns si la stomatolog cu maseaua de minte...mi-a taiat o bucata din gingie ca nu are loc pe unde sa creasca, mi-a dat si antibiotic si aulin, dar tot ma doare
kriss, mai e putin si se apropie momentul! mult curaj!
scriu si eu zilele de nastere: denisa 06.07.2003 si raisa 05.03.2006, daca ai timp sa le treci, te rog!
byu, bun venit!
gata mi-a expirat timpul, trebuie sa ma duc s-o iau pe didi de la gradinita
abia astept sa ajung si eu la carrefour, dar sotul e prea ocupat si trebuie sa gasim o zi in care sa poata sta soacra cu fetele...deci mai am de asteptat
pupici!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, asa le face baitza la bebelusi in spital. Dar e ok. Al meu nu plangea si era apa calda.
Spuneti-mi cu ce scoateti mucusorii la bebe?

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss, asa plang aproape toti bebeii la baie. asistentele se misca repede, au experienta... cat despre spalatul in chiuveta, asa se practica in maternitate, si am vazut si prin filme ca unii parinti isi spala copii acasa tot in chiuveta.

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu la spital am avut schimburi pt. bebe pt fiecare zi si ceva de rezerva. Il tin in pelinci caci tu esti la reanimare si poti lasa acasa un bagaj special pt. bebe pe care sa-l aduca sotul cind te muti la salon cu copilul Pampers trebuie de la inceput,cind il duce sus trebuie sa-i dai 5 pampers.Nu da prea multi ca ii folosesc la altii.Eu am dat la 10 seara 5 si dimineata nu mai avea.Asta sa fie pierderea,nu-i bai
Eu pt. spalat nu folosesc sapun ci lotiune de spalat 2in 1.Acolo l-au spalat cu de-ale lor. Am mai avut:
-comprese sterile pt sters schisorii
-ser fiziologic(tot pt. ochi0-dar iti dau ele
-prosopel separat pt sini(asa am vrut eu)
- tampoane mari,multa vata,chiloti de bumbac.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput