*Gravidute&Mamici de IASI* (8)
Raspunsuri - Pagina 6
crissintibun spune:
Nonna ,ti-am lasat un mesaj privat fff important .Te rog sa il citesti cat mai repede.E o surpriza placuta ,chiar!
.
Kriss,am vazut pozele noi cu burtik.Arati super! O sa vezi ce crestere spectaculoasa urmeaza de acum .La mine in ultimele 10 zile a crescut vazand cu ochii ,azi m-am vazut cu mama care nu ma mai vazuse de la 38 sapt si ceva si nu mai contenea sa zica ce evolutie a av burtik.
In alta ordine de idei succes maine la control! Eu nu mai merg k a zis dr k de ajuns echo o vad luni cu ochii mei.La cat imi e de frica as prefera sa fi trebuit sa merg si eu vineri.Dar atunci cine iti mai facea cadou asa unicat
?
Alina ,ai slabit super repede dupa ce ai nascut !Arati f bine! ce super k Davidutu e asa papacios..vreau si eu sa semene Ami cu ea.
O seara minunata!
Cristina
39+ si
Amalia Maria
crissintibun spune:
Kriss,am uitat sa zic ce mult mi-au placut cercelusii (cat au ajuns)si body-ul,cu adevarat smecher.La noi o sa ii ia nasii lui Ami..stii tu cine
!
Eu azi mi-am facut compot de gutui si mi-a iesit mai bun k niciodata.Am avut azi musafiri si am fost asa laudata pt el...
Vroiam sa le intreb pe mamicile care au trecut prin cezariana din ce zi se poate bea apa plata in loc de ceai? K mie imi place ceaiul in general dar cu lamaie si putina miere de albine nu asa simplu..asa k as prefera sa beau apa plata in loc.Si inca ceva..voi ati reusit sa beti supa aia strecurata k eu numai cand ma gandesc la ea
Cristina
39+ si
Amalia Maria
kriss79 spune:
Cris, dar nu te cheama sa iti ia analize inainte de op?
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 8 ZILE!!
kriss79 spune:
Cercelusi vreau sa ii pun in maternitate..de aia i-am luat..nasa ii va lua la 1 anisor..nu asa se face? sau la botez parca? au putin peste un gram..vreo 70 lei parca am dat.. erau si cu pietricele rosii sau albe. I-am luat de la Sabrini din Felicia Carr.Mai erau cercelusi de bb, dar cu surub, dar nu am vrut de genul asta..
body de la Z- am dat 17,80 lei.
erau si cu alte inscriptii: de ex:Vreau un cont! si ceva cu..sunt o stea! sau sunt un print! ceva de genul asta..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
crissintibun spune:
Eu mi-am facut analizele complete la 36 saptamani si dr a zis atunci k sunt suficiente.Acum m-ai cam pus pe ganduri.Dar imi e jena ,sa nu o jignesc dak ma apuc sa o intreb ..Tu ce ma sfatuiesti?
Cat au ajuns cerceii? I-ai luat cumva de la Sabrini? k vara mea care e gravi i-a luat ieri ceva f asemanator de acolo ,numai k pe alb piatra.
Cristina
39+ si
Amalia Maria
crissintibun spune:
Acum am vaz si al doilea mesaj al tau.Mi-am dat eu bine seama...sunt la fel ai ei numai k pe alb.Eu stiu k nasii ii iau si la Botez si la 1 an ,cel putin asa mi-a zis mie Andreea.Ea stie mai bine traditile k mine.
Cristina
39+ si
Amalia Maria
kriss79 spune:
Cris, eu asa stiam..se poate sa gresesc..ca vii cu o zi inainte sa faci nu stiu ce analize..Dr.meu mi-a zis de pe acum ca vom vb. cu 1-2 zile inainte de nastere..cred ca pt. chestia asta..ca dimineata cand vii la op sa nu mai faci si analizele..
poate stiu fetele mai bine..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Acum am vaz si al doilea mesaj al tau.Mi-am dat eu bine seama...sunt la fel ai ei numai k pe alb.Eu stiu k nasii ii iau si la Botez si la 1 an ,cel putin asa mi-a zis mie Andreea.Ea stie mai bine traditile k mine.
Cristina39+ si
Amalia Maria
ei, atunci o sa ii ia altii:) ca astia mi se par asa mici..ca sunt cred pt. max. 2-3 ani..depinde acum ce urechi va avea:))
Eu i-am purtat pe ai mei de la 2 ani la 18 ani fara sa ii scot deloc..ei, erau alte timpuri..acum le fac si cate 2 gauri de mici la o ureche
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
Nonna76 spune:
Criss ce mica e lumea. Stiam de la soacra ta ca esti insarcinata,eu aveam deja burtica atunci cind ea f. emotionata mi-a zis ca esti insarcinata si o sa aiba un nepotel.Imi imaginez ce bucuroasa e ca ai fetita,ea avind 2 baieti.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
Eu in prima zi am baut apa plata,abia a doua zi a venit cineva la mine cu ceai.
Eu am nascut pe nepregatite-seara,a venit sotul la mine dar fara nimic,nici flori ca a ajuns noaptea.Mama a ramas acasa cu Vlad asa ca am primit ceai de acasa mai tirziu.
Eu de data asta nu prea am tinut regim,era infernal de cald in spital asa ca ni se recomanda multa apa,eu am mincat inghetata,piersici,mere.Nu am avut nimic.Dar nu zic sa faceti ca mine.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)