*Gravidute&Mamici de IASI* (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

quote:
Originally posted by byu

ba da kriss...e un grad de rudenie, dar numai intre mine si mexxa, sunt finutii mei toti trei
cat despre crissintibun nu i-am vazut poza ca sa iti pot spune ceva...e posibil sa fie ceva dar nu stiu sigur...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Diana_alexa - bine ai venit,sarcina usoara!
Byu - bine ai venit!

Alina- da pozelee

Alinush - sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.Refacere rapida.

Eu am mai scris o data un mesaj azi, dar s-a sters..... sau nu?
Mai am putin si folosesc majoretele....hmmm nu mai am rabdare

Ah, uitam sa va zic ca am fost la carrefour si am facut cumparaturi dar era tare aglomerat...i-am luat lui Domi pijamalute si body-uri cu maneca lunga.Eu defapt vreau sa merg in magazinele din complex,dar in alta zi... in sfarsit avem sephora in Iasi, bine, nu se compara cu magazinele de afara, dar macar un pic.
Si eu asteptam cu nerabdare sa se deschida Carrefour-ul

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata fetele!am fost si eu ieri la carrefour dar nici o sansa sa intru in supermarket, m-am uitat prin complex felicia, dar era super aglomerat si am fost pe la 15-16, dar avem timp sa mai mergem bine ca s-a deschis caci imi doream foarte mult sa avem si noi la iasi carrefour.

Byu bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca baiatul!

diana_alexa sarcina usoara si sa fii cit mai mult alaturi de noi

Nonna si noi am vrut sa facem mai multe fotografii la intilnire dar eram emotionate si asa ne-am dat seama cind sa plecam ca avem aparat foto, dar poate data viitoare o sa facem mai multe poze

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

diana_alexa si eu merg la ominiclinic dar la fel ca si kriss nu am auzit de dr. vasilache?!

poze
BIANCA ANTONIA
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Nici azi nu am cafea. Sotul o bea in oras si s-a gandit sa nu-mi mai cumpere . Asa ca azi...lapte cu cereale.

Nonna. care-i faza cu 23. Atat ai tu? Si deja 2 copilasi mari. Nu! Cred ca glumeai. la 23 altfel vezi lumea, tu esti mai matura. Asa-i? Pai eu la 23 de ani inca mai copilaream...

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Pai faza e ca Miha zicea ca are 23 si de fapt are 32.Va face 33 si oricum o intoarce tot atit ramine.
Eu pina in februarie am 31.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu va las pina nu-mi spuneti unde gasesc artificii pt. tort.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

quote:
Originally posted by byu

quote:
Originally posted by byu

ba da kriss...e un grad de rudenie, dar numai intre mine si mexxa, sunt finutii mei toti trei
cat despre crissintibun nu i-am vazut poza ca sa iti pot spune ceva...e posibil sa fie ceva dar nu stiu sigur...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Ralu ,ma stii si pe mine destul de bine.Am avut ocazia sa ne vedem la cateva evenimente importante.Amalia mea va fi fina Mexxei .De aia a facut Kriss legatura.Multi pupici lui Casi si LA MULTI ANI! pt ieri .Ultima data cand l-am vazut abia aimplinise 3 luni.Ce trece timpul...M-am uitat si la pozele de la semnatura.Ai fost o mireasa si o graviduta superba.M-a impresionat poze de la internare,eu nu cred k o sa am curaj luni ,cand merg la spital ,dak nu se intampla mai devreme sa mai fac si poza in fata maternitatii..Se vede k esti o curajoasaLuni cel tarziu o sa imi tin si eu comoara in brate.De abia astept.

Cristina 39+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, incearca in mall (Tudor). E un stand, chiar cum se coaboara spre locul de joaca, cu baloane, masti si alte de astea. Nu am cautat niciodata, dar ma gandesc ca acolo ar putea fi.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Monica ,acolo unde zice Oana am vazut eu acum cateva saptamani.Dar in vara am luat din Vaslui pt fetita nasilor de cununie de la Interex,incearca intai acolo ,trebuie sa intrebi vreun vanzator de la casa ceva k erau destul de ascunse.
Kriss ,am primit nr ,l-am trecut in memorie si o sa te anunt vestea cea mare.Trece-ma pe listuta cu zile de nastere:22.08.1984.Multumesc anticipat! Legat de emotii :sunt destul de agitata si nu pot dormi ,am trezesc noaptea o data la o ora jumate si apoi cel putin juma de ora incerc sa mai adorm.S-au speriat fetele de mine cand am fost la fac pt exam ,au zis k arat dupa cearcane k in sesiune.

Cristina 39+ si Amalia Maria

Mergi la inceput