*Gravidute&Mamici de IASI* (8)
Raspunsuri - Pagina 18
lilvs spune:
Incepi sa te gindesti ca se apropie....Si eu.. azi am inceput sa pregatesc hainutele .E inca devreme (cel putin asa sper) si totusi nu-mi vine a crede ca mai am asa putin.
Doresc din toata inima tuturor gravidutelor , inclusiv noua , sa fie fericite , la capatul drumului, asa cum este probabil Criss acum si cum va fi Kriss miine .
addiana spune:
kriss si noi tinem pumnii!

nastere usoara! mult curaj! emotiile sunt mari, dar sa vezi ce usor o sa ti se para totul cand o vei vedea pentru prima data pe alessia...asa in ceata...din cauza lacrimilor de fericire!
si te asteptam cat mai repede inapoi!
dupa cum vezi nu ne prea descurcam fara tine
cat despre tort si eu cred ca puteai sa mananci putin, pana dimineata se digera si rasdigera...
ella e normal ca bianca sa se miste mai mult, ii transmiti din emotiile tale! abia poate o simte si tati ei mai bine!
ma duc sa le fac baita fetelor cucuietelor... apoi papa si la nani, sa mai stea si mami putin linistita!![]()
pupici!
diana, denisa si raisa
poze
mihamora spune:
Hai ca ne ajuta Miha, bine ca se pricepe ea![]()
FelicitariCriss
! Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Noi am facut baita si stam in pat si bolborosim![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
gata si la noi baita...mi-au facut o apa prin baie
le-am pus la nani, dar oricum mai dureaza pana adorm!
somn usor si noapte buna, pitici, burtici si mamici!
ps: miha, daca deschizi tu capitol nou...e trecut tot raisa in loc de denisa la zilele de nastere - in iulie e denisa. si daca tot esti pe-acolo trece-ma si pe mine 20.04.1981, te rog! 

diana, denisa si raisa
poze
kriss79 spune:
Neata!
Hai ca va descurcati voi cu cap..da, am apucat sa modific sapt pt. sapt aceasta..
m-am sculat , am dormit bine, nu am mai avut probl de aseara..dim insa iar am iesit..dar pp. ca e bine, ca m-am curatat..oricum imi fac astia clisma cred
ieri nu am mancat decat apa:), o cioco calda, ieri dim 2 felii de paine prajita..azi cica nik,..nici apa sa nu bag..bey, eu cand ies ii zic sotului sa ma duca la pizza ca am ramas cu pofta in cui:)iar de tort..nu mai zic ca vad ca deja am facut pofte aici..
Va pup si ne auzim dupa "marea intalnire" care va fi cred tot pe la 8,30..ca la Criss.
Ea e ok..i s-a parut usor, se ridicase seara cu sonda..si ma imbarbata pe mine pe la 9 seara.
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 4 ZILE!!
ella10 spune:

mai feteler cind ma gindesc ca martea trecuta ne pregateam de intilneala si azi la fix o saptamina kriss isi va tine comoara in brate, cred ca deja a nascut, trebuie sa fie 
o zi frumoasa va doresc
poze
BIANCA ANTONIA
23+
raca spune:
Criss felicitari pt Amalia, sa fie sanatoasa.
Kriss cred ca deja la ora asta ai nascut asa ca nu pot sa-ti urez decat recuperae rapida, mult laptic pt alessia si sa te intorci repede acasa.
Vineri ajunge si noi la dr sa ne vedem baietelul, asa ca o sa merg si in carrefour sa vad de lucrusoare pt bb.
24+ 
Vine Barza!
ella10 spune:
Am primit mesaj de la Kriss:
"A venit Alessia!are 2950gr.nu stiu inca lung, apgar, ora exacta...mi-a crescut tare tensiunea in op.revin mai pe seara...sunt tare fericita"
Felicitari Kriss sa fiti santosi si sa va bucurati de alessia!
poze
BIANCA ANTONIA
23+
mariussimiuc spune:
Helau! 
Felicitari Cristina! Sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoua! 
Michelle,de priceput m-oi pricepe sau nu m-oi pricepe
mai rau stau cu timpul.Sper sa ma descurc
daca tot am intrat in hora.
Miha
si Robert