*Gravidute&Mamici de IASI* (8)
Raspunsuri - Pagina 10
sweetgys spune:
ella,sa dea D-zeu sa fie bine, tu unde vei naste?
Gya
22+
Vanessa Maria
in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
ella10 spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
ella,sa dea D-zeu sa fie bine, tu unde vei naste?
Gya22+
Vanessa Maria
in burtica la mami
poze
Gya eu daca-mi ajuta Dzeu o sa nasc la maternitatea Cuza Voda din iasi.
poze
BIANCA ANTONIA

23+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
pentru ca ii face baita zilnicwww.youtube.com/watch?v=8dslevuTudA" target="_blank"> asa
Vaiii...Miha mi-ai adus aminte si mie de prima baita din spital a lui Robert...Pana am ajuns la baita,copilul meu nu plangea,doar scotea un fel de oracait
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Gya,bine ai venit la noi. 
Miha
si Robert 
raca spune:
Miha, super pozele, abia astept sa-l vad si eu puiul meu sisa-i fac poze de la prima baita.
Spune-mi te rog de unde ai cumparat salteluta pt infasat (am cautat prin oras dar nu am gasit nicaieri) si lenjeria pt patut care e superba..
Gya, bine ai venit. Avem aproape acelasi DPN, cine stie, daca te hotarasi sa nasti la Iasi (Cuza Voda) s-ar putea sa ne intalnim pe acolo...
23+ 
Vine Barza!
mariussimiuc spune:
Cristina,salteluta pentru infasat am vazut aseara la Carrefour.
Miha
si Robert 
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by raca
Miha, super pozele, abia astept sa-l vad si eu puiul meu sisa-i fac poze de la prima baita.
Spune-mi te rog de unde ai cumparat salteluta pt infasat (am cautat prin oras dar nu am gasit nicaieri) si lenjeria pt patut care e superba..
Gya, bine ai venit. Avem aproape acelasi DPN, cine stie, daca te hotarasi sa nasti la Iasi (Cuza Voda) s-ar putea sa ne intalnim pe acolo...23+
Vine Barza!
Merci raca, daca voi naste acolo mi-ar facea placere sa ne intalnim, daca nu, oricum sa dea DD sa fie bine pt noi si bebe-ii nostri indiferent de locul nasterii. Pup
Gya
22+
Vanessa Mariain burtica la mami
poze
kriss79 spune:
Am revenit de la medic..sunt putin cam suparata ca micuta mea nu a mai luat in greutate de sapt trecuta..dr. mi-a zis ca pot da si erori masuratorile..imi doresc sa aiba macar 3 kile la nastere(cat avea si astazi..putin peste 3 kile).
Totusi eu m-am alimentat destul de corect si am luat si in greutate vreun kil si ceva..
A ramas ziua de 19.10..urm. sa il sun cu o zi inainte sa mai vb..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 7 ZILE!!
ps.pana si ea era cam bosumflata in burtica..era suparata
Darria spune:
Cristina, stai linistita. Fetita mea a fost mereu spre limita inferioara la masuratori dar in ultimele saptamani a recuperat si s-a nascut cu 3290.
Mai are 2 saptamani de crescut
Bine ca sunteti sanatoase.
kriss79 spune:
Darria..mai avem o sapt, nu 2:) ca pe 19 facem cezariana.
de ce mamicile slabute fac bebeloi si cele plinute facem bebei slabutei?
Nu ca imi doream sa aiba 4 kile..dar macar 3300-3500..
In fine..sa fie sanatoasa, asta e important!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
38+ cu Alessia Stefana AMR 7 ZILE!!