Urgent - pret teren livada

Urgent - pret teren livada | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Cum as putea afla cam care este pretul pietii pentru un teren livada (meri). Parintii mei au un astfel de teren si vor urgent sa-l vanda, dar nu stiu unde sa se informeze despre preturi, iar pe proprietarii din jurul livezii noastre nu i-am putut localiza.
Pe Internet am gasit preturi intre 1 si 30 eur/mp, asa ca nu m-am lamurit.
Stie cineva ceva in sensul asta?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de Candy

Cum as putea afla cam care este pretul pietii pentru un teren livada (meri). Parintii mei au un astfel de teren si vor urgent sa-l vanda, dar nu stiu unde sa se informeze despre preturi, iar pe proprietarii din jurul livezii noastre nu i-am putut localiza.
Pe Internet am gasit preturi intre 1 si 30 eur/mp, asa ca nu m-am lamurit.
Stie cineva ceva in sensul asta?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Depinde cat este de mare, car sunt de tineri si de sanatosi pomii, cat de productivi, cat de departe este de drumul de acces. Pe langa Directiile pentru Agricultura judetene functioneata un Oficiu de Consultanta Agricola, acolo ar trebui sa aiba niste repere referitoare la preturile de circulatie a terenurilor.
Cat priveste vecinii, ei apar in planurile cadastrale si in cartile funciare, ii poti gasi si le poti face o oferta (poate vor sa-si completeze ei livada).

Eu pot sa-ti spun ca in Dobrogea s-au vandut in vara 5 mii de metri patrati de livada de meri si peri cu 5 euro mp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Pretul variaza de la o regiune la alta, de ce se intampla prin zona (ca sunt zone unde dispar livezile si apar case sau alte constructii), cat de usor este accesul la teren etc.

Exemplul pe care pot sa ti-l dau eu este teren cu livada 5000 mp - 0,45 euro/mp in Valcea (e adevarat ca mare parte din pomi sunt batrani).

Bafta!

Mergi la inceput