Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxij spune:
Cine naiba or fi aia de care ziceti voi? :)) In afara de Obama si Clintoneasa, restu' poa' sa fie si Dan Spataru' ca n-am auzit de ei :))
ruxij spune:
Hai ca mi-am facut si eu testul. Se pare ca sunt de stanga, mi-au iesit John Edwards si Mme Clinton cu 49, respectiv 42 de puncte.
miereamara spune:
Fetelor, mi-am luat bilet pt Romania....offf, cat am patimit, ca dobitoaca cum sunt, bagam data de expirare a cardului gresita si m-au rejectat de vreo trei ori, m-a sunat banca sa imi confirme identitatea, m-am certat cu aia de la orbitz (lol), ca de ce nu le merge domle site-ul, ca eu primesc mesaj de eroare si datele mele sunt corecte (lol,lol), pana la urma m-a salvat consortul care cu okii carpiti de somn mi-a spus, pai tu nu vezi ca bagi data de expirare a cardului invers??? Toata povestea mi-a luat 3 ore!!! dar am gasit super pret - 650 de dolari, pret final, Orlando -Bucuresti si retur cu United si Lufthansa, pt decembrie.
Acum tb sa imi limpezesc creierii si am hotarat sa plecam la ST. Augustine, la plaja.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
miereamara spune:
Tot eu.....fuseram la un Greek Festival, am mancat sarmalute in foi de vita, am probat niste palarii fistichii (pozele sunt mai jos) si ne-am balacit un pic in ocean.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Gabbriela spune:
Mitt Romney cu 46 de puncte si Rudy Giuliani cu 38...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
He, he... si la stinga si la dreapta, hop si asa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Bun pretul miereamara! Pe Orbitz zici? Sa vedem daca ia viza bunicul, ne trebuie si noua bilet.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Azi am avut un interviu pt un internship la firma Bayer. Super salariu si beneficii, daca il iau va tb sa ma mut in sudul Fl pt patru luni, dar imi este platit tot, casa, masina, gas, telefon, office, computer + 2400 de dolari pe luna. Ce este prost: ei incep pe 15 ianuarie si eu mi-am luat deja bilet pt Ro, dar au zis ca dc voi fi selectata este posibil sa fac training-ul mai devreme.
Ar fi super....dar tb sa ma apuc sa invat pt DL, pt ca eu nu am condus niciodata si va tb sa conduc un truck pt job-ul asta:)))
Martin Luther King Jr.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
corinadana spune:
Bafta multa!!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Mie mi-au iesit Biden si Gravel (cu 33 si 32 de puncte) la testul de candidati...hmmm
Greu luni la servici...si e si saptamina normala
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."